2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
şimdi size çok cahil bir soru geliyor
bizim bebikler dana kadar oldu ya
depolardan mı besleniyolar yoksa gün içinde ne yesek yiyolar mı
bugün az beslendim baya da vicdan azabından ölmeyeyim zayıflamasın çocuğum

Hahahah o beslenir her türlü merak etme sen.

Usutmustur ay çok geçmiş olsun kuzum ya

HHahdjdjf 5 yaşında ki yiğenime yemek yerken benim yediklerimi bebek yiyor demiştim oda sen nasıl doyuyorsun demişti bu ona benzedi sen açta kalsan o doyururr kendini içerdee, hatta bebekler öyle ki en son annenin kemiklerinden beslenmeye devam edermiş

Ay altıma yapcam gülmekten öldüm kızz sjdjdksk
Oh oh sömürsün beni tosunum yarasın iliklerimi hüpletsin

Valla eltim ozelde dogum yaptı haftasonu bin pisman sans isi heralde

En sevdiğim şey avokado. Her sabah yiyorum. Ezip icine limon ve zeytinyağı ile karıştırıyorum. Kizarmis ekmek ustune surerim, üstüne de yumurta. En sevdigim kahvalti:)
Aynısının tıpkısı benim de en sevdiğim en pratik kahvaltım üstüne bir de peynir rendeliyorum ben 10dkda hem yormayan hem doyuran kahvaltı hazır oluyo

Ayy kadınlar kulubu calisma yapiyomus giremedim be kac dk dir. 4 ten beri uyandim uyuyamiyorum. Bi sebep yok bi anda bas agrisi ve mide bulantisi yuklendi.var mı uyanik olan yaa

Valla eltim ozelde dogum yaptı haftasonu bin pisman sans isi heralde
Şans evet bir diğer unsurda gerçekten bilgili olmak lazım doğum hakkında, ancak öyle yapılan müdaheleyi anlayabiliriz, mesela doğum başlar başlamaz hastaneye gitmek boşuna boşuna saatlerce hastanede beklememize sebep olucak orda harap olucaz gibi gibi şeyler

Bana da yüklendi o baş ağrısı ve bulantı Her sabah öğürmeye başladım. Sonrasında da tüm gün bilhassa akşamları reflü son 2 ay artık sabır diyorum. Ben de 2bckta uyandım 5te uyudum şimdi uyandım. Böyle saçma bi uyku düzeni başladı.

Aynısının tıpkısı benim de en sevdiğim en pratik kahvaltım üstüne bir de peynir rendeliyorum ben 10dkda hem yormayan hem doyuran kahvaltı hazır oluyo
Ay nasıl doyuyorsunuz gıllıcik avakodo ve peynirler fkkfurkrur şuan mesela benim canım en sağlıklısından baklava çekti

Suyun ve nişan geldiyse sancin olmasa bile gitmek gerekiyor. Ama sancin gelip de suyun gelmediyse veya nişan, sancı 5 dk ya düşene kadar evde beklemek daha mantıklı tabi.

Kız markettekiler tırt hem tat hem fiyat olarak ben tanesi 10 dan aldım
Markettekileri ben de sevmiyorum. Salatada bayılıyorum ben Nerden alıyosun?
Geçmiş olsun canım aman sana olmasın. Üşütmüştür dün hava buz gibiydi Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…