şimdi size çok cahil bir soru geliyor
bizim bebikler dana kadar oldu ya
depolardan mı besleniyolar yoksa gün içinde ne yesek yiyolar mı
bugün az beslendim baya da vicdan azabından ölmeyeyim zayıflamasın çocuğum
sağolun cicilerim ben domuz gibiyim ona iş yerindeki yemekten bişeyler olmuş gerçi üşütmüşte olabilir dalgıç asker dün o soğukta dalış çıkmış kusma ishal hastaneye götürdü arkadaş iğne yapıp yollamışlar bugün de perişanlık devamke
HHahdjdjf 5 yaşında ki yiğenime yemek yerken benim yediklerimi bebek yiyor demiştim oda sen nasıl doyuyorsun demişti bu ona benzedi sen açta kalsan o doyururr kendini içerdee, hatta bebekler öyle ki en son annenin kemiklerinden beslenmeye devam edermiş
HHahdjdjf 5 yaşında ki yiğenime yemek yerken benim yediklerimi bebek yiyor demiştim oda sen nasıl doyuyorsun demişti bu ona benzedi sen açta kalsan o doyururr kendini içerdee, hatta bebekler öyle ki en son annenin kemiklerinden beslenmeye devam edermiş
kuzu istanbul devlete giden çam sakura duymuştum onun dışında çoğu özel ondan yardımcı olamadım ben devlet tecrübem hiç olmadı umarım senin için en güzeli neresiyse orası oluuur sonuçta şikayet var ama kimisinin şikayet ettiğine sen sorun etmezsin göreceli bir şey müko bir yer asla yok sanırım ya şansa bahta kaldık biraz
En sevdiğim şey avokado. Her sabah yiyorum. Ezip icine limon ve zeytinyağı ile karıştırıyorum. Kizarmis ekmek ustune surerim, üstüne de yumurta. En sevdigim kahvalti:)
Ayy kadınlar kulubu calisma yapiyomus giremedim be kac dk dir. 4 ten beri uyandim uyuyamiyorum. Bi sebep yok bi anda bas agrisi ve mide bulantisi yuklendi.var mı uyanik olan yaa
Şans evet bir diğer unsurda gerçekten bilgili olmak lazım doğum hakkında, ancak öyle yapılan müdaheleyi anlayabiliriz, mesela doğum başlar başlamaz hastaneye gitmek boşuna boşuna saatlerce hastanede beklememize sebep olucak orda harap olucaz gibi gibi şeyler
Bana da yüklendi o baş ağrısı ve bulantı Her sabah öğürmeye başladım. Sonrasında da tüm gün bilhassa akşamları reflü son 2 ay artık sabır diyorum. Ben de 2bckta uyandım 5te uyudum şimdi uyandım. Böyle saçma bi uyku düzeni başladı.
Şans evet bir diğer unsurda gerçekten bilgili olmak lazım doğum hakkında, ancak öyle yapılan müdaheleyi anlayabiliriz, mesela doğum başlar başlamaz hastaneye gitmek boşuna boşuna saatlerce hastanede beklememize sebep olucak orda harap olucaz gibi gibi şeyler
Suyun ve nişan geldiyse sancin olmasa bile gitmek gerekiyor. Ama sancin gelip de suyun gelmediyse veya nişan, sancı 5 dk ya düşene kadar evde beklemek daha mantıklı tabi.
sağolun cicilerim ben domuz gibiyim ona iş yerindeki yemekten bişeyler olmuş gerçi üşütmüşte olabilir dalgıç asker dün o soğukta dalış çıkmış kusma ishal hastaneye götürdü arkadaş iğne yapıp yollamışlar bugün de perişanlık devamke