2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benım en küçük 4 olcak tam 3-4 ay sonra aman olsun benım ikisinin saçları kısa çok şekıl olmuyor istesemde kendi istekleriyle kestirdiler aslında kısa saç daha zor ne şekıl vericeğini şaşırıyor insan, tararken kıyameti koparıyorlar o kadar sprey sıkmama rağmen küçüğün uzun onda sorunum yok yapıyoruz elimizden geldiğince büyükler saçtan baştan ziyade farklı ilgi alanları serbest kalmak istiyorlar dağınık olmak istiyorlar bende buna müsade etmiyorum

Canımm bu bir alana bir bedava kampanyasinda tanesi ne kadara gelmişti bezlerin bide kaç numara stokladınız
Slepp 1 126 sleppy 136 adetler böyle birseydi 215 gibi bir rakama aldım

Baby me 3 no aldım 200 tane 169 diye hatırlıyorum

3 no eşimin fikriydi tekrar alırsam 2 no alırım 1 no daha fazla almak istemiyorum belki küçük gelicek
Baby m

Benim doğuma iki ay kaldı değişimde 3 ayya ama bebek bezlerinde 1 aymıs süresi amaan kabul eder poposu evet bende yorumlara güvenerek aldım bayb meninkini herkes memnun bakalım
Aynen bir sleppy birde baby me herkes beğenmiş
Kız bı ara açıp bakın nasılmis baby ne bende merak ediyorum . Diğer her ürününden memnunum çünkü
Ben daha önce sleppy coon ve babby turko paylaştım şimdi bababy me pazartesi gelicek atarım

Z zahrada ben anlamadım ama bir sorun mu var hastalık vs geçmiş olsun acil şifalar yazarsan sevinirim merak ettim Allah'a emanet ol

Günaydın çiçekler.
Z zahrada geçmiş olsun kuzu, toparlanır umarım hemen.
Dünden beri giremiyordum siteye bakamadım hiçbir şeye.

Günaydın guzel anneler sabah guncelleme vardı giremedim aklim burdaydi ne konusuldu ne yaptilar , avakado konusulmus bayilirim avakadoya … esimin anne babasinin evinde avakado agaci var .. ordan geliyor para vermiyoruz … suan bunlari yazarken canim istedi evdede hic kalmadı ;(((

Canımcım çok geçmiş olsun eşinin işide zormuş Allah kolaylık versin

Günaydın kızlar hepinize musmutlu pazarlar
Bu sabah bulantısı öksürmesi banadageldş ve halen boğaz ağrımda geçmedi sürekli sıvı tüketiyorum ama nafile
Uyku dengesizliği çoğumuzda var sanırımbebişler bizi alıştırıyor

Kesinlikle vucudumuz uykusuzluga alisiyor, keske son 10’gun kala alistirsaydi 2 ay kala cok erken

Markettekileri ben de sevmiyorum. Salatada bayılıyorum ben Nerden alıyosun?

Geçmiş olsun canım aman sana olmasın. Üşütmüştür dün hava buz gibiydi Allah yardımcısı olsun.

Z zahrada canikom kocana çok gecmis olsun bu arada. Şimdi nasil?

Z zahrada ben anlamadım ama bir sorun mu var hastalık vs geçmiş olsun acil şifalar yazarsan sevinirim merak ettim Allah'a emanet ol
aşkım eşim zehirlendi de onu demiştiim belki de üşüttü ateş kusma ishal hepsi kombo bende bir şey yok ama domuzluğa devamkeee
Günaydın çiçekler.
Z zahrada geçmiş olsun kuzu, toparlanır umarım hemen.
Dünden beri giremiyordum siteye bakamadım hiçbir şeye.

Canımcım çok geçmiş olsun eşinin işide zormuş Allah kolaylık versin

ayy sağolun şekerlerim daha iyi çünkü prenses gibi bakıyorum ağzına yemeği çiğneyip vermediğim kaldı ahahahah
misafirin 1. postasını da atlattım döndüm gruba ama bu ne yaa pazar ölülüğü müü kimsecikler yoookk

Geçmiş olsun kuzum

Anneannemizden ciciler bu kadının kudurukluğuu...
Puset örtüsü almıştım direkt toz bezi hastaneden bununla çıkarıcam örmek isteyen bence deneyebilir hoşuma gittiii organizeri nasıl yaptı bilmiyorum ama çok kalın bir ip öğrenirim onu da isteyen olursaa

Eklentiler

• IMG_20211219_150300.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20211219_150217.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20211219_150210.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20211219_150223.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 95
Valla benim kıçım şimdi yer gördü daha sabah venüsü veterinere götürdük. Gel kahvaltı yap topla, mutfağı düzenle. Hazır ayaktayken yemek de yapayım dedim şimdi oturup telefona bakabildim

Kudurukluk konusunda kime çektiğin belli maşallah kız anana pek becerikli bayıldım hepsine

Kuzum geçmiş olsun eşine Allah şifa versin. Üşütme ve zehirlenme çok benziyo birbirine bende bi kere üşüttüm sandım zehirlenmişim

Ay annem gelmiş sabah sabah sakın eltinle yarışma çocuk doğurma konusunda(kendisi 3 bebe istiyo) diyo. Yahu kadın dedim ben bunu doğurabildim de kaldı 3 daha yapicam. Ay canım çıkmış zaten şu hamilelikte kadın sanıyor ki doğuracağım daha

Zahrada bimden o dönence bende aldım yaptım biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…