2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkes ikinciyi yap diye şimdiden söylüyor bunu gördük baktık egittik ikinciyi düşünmüyorum 20 yaşında evlenseydim olabilirdi ama şuan düşünmüyorum

Ay oturamadım evi süpürdüm kendimi kaybetmişim ya bu ev işleri ne nankör daha iki gün önce dip köşe temizledim. Hergün robot çalışıyor. Şimdi çıkan pisliğe bak arkadaş ya

Eklentiler

• 64CFA2A3-2BF6-48DC-AF2E-2988F80D5BB9.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 95
Maşallah annene puset örtüsüne bayıldım o organizerden ben de yapmıştım büyük ihtimalle penye iptir

Ay bana da kv diyordu 6aylikken. Alıştınız 2.yi de yaparsınız diye. Dün eşim kesinlikle 2.yi istemiyorum dedi

Ay oturamadım evi süpürdüm kendimi kaybetmişim ya bu ev işleri ne nankör daha iki gün önce dip köşe temizledim. Hergün robot çalışıyor. Şimdi çıkan pisliğe bak arkadaş ya
Normal Venüs'ün tüyleri
Benim de çalıştırmam lazım robotu bugün

Valla evcil hayvan sahibi olmak böyle bir şey. ben robotu sabah akşam çalıştırıp üstüne bir de kendim süpürüyorum 3 günde bir. Bebek olunca ne yapacağız bilmiyorum

Benim ortancada 1 mayis da 4 yasina girecek nasipse daginik kalmak hangisi istemiyor ki ama temizlik yapilinca ohhh ne guzel kokuyor diye seviniyorlar

Z zahrada kız açtın mi yoykoyu?

Valla evcil hayvan sahibi olmak böyle bir şey. ben robotu sabah akşam çalıştırıp üstüne bir de kendim süpürüyorum 3 günde bir. Bebek olunca ne yapacağız bilmiyorum
Valla hiçbir fikrim yok. Gerçi başlarda yerde gezmeyecek sorun olmaz da, 3-4. Aydan sonra sürekli elimizde süpürge gezicez sanırım

Ben tüy konusunda hiç takık değilim. Yeğenlerim venüsün tepesinde yerde sürünüyorlardı benim bebe de öyle büyür gider

Aman bırak arkadaşım ya bazı Dr kilo ile kafayı bozmuş durumda, boyunda var gönlünce ye şekerin yoksa birdaha böyle bahane bulamayız yemek için.bebek ve sen iyiyseniz boşver sen tadını çıkar.

Aman bırak arkadaşım ya bazı Dr kilo ile kafayı bozmuş durumda, boyunda var gönlünce ye şekerin yoksa birdaha böyle bahane bulamayız yemek için.bebek ve sen iyiyseniz boşver sen tadını çıkar.
Ahhh benim doktorum sen olsaydın keşke şekerim yok çok şükür arada ölçüyorum yemeği fazla kaçırsam da çıkmıyor bende aynı şeyi düşünüyorum bir daha böyle yiyemem e bebiş olunca zaten muhtemelen aç olduğumuzu bile unuturuz şimdi böyle diyorum ama doktor laf söyleyince tık yok bende yüzümü aşağı eğiyorum küçük çocuk gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…