2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kovanin kadını sakin olur erkek daha değişik bence
Ben çok sakinim ağır başlıyım ama gezmeyi eğlenmeyi çok severim süsümden püsümden vazgeçmem aç kalırım ama makyaj malzemesi alırım en sevmediğim özelliğim bencilliğim bir de soğuğum vıcık vıcık sevemiyorum kimseyi yani öyle sıcak kanlı içten olamıyorum Senin burcun ne

Benim bebe bugün çok sakin hiç deli deli tekmelemiyor ince ince minik hareketler var arada niye böyle bugün hiç bilmiyorum havadan onun da tadı yok herhalde bi iki tatlı yiyeyim bakayım kıpraşcak mı aklıma takıldı

Bir de dün gece hiç uyuyamadım sağ üst kaburgam ağrıdı hep burnumda tıkalı nefes alamıyordum odanın havası kurumuş herhalde peteğin üstüne bi bardak su koyayım da nemlensin oda

içe doğru dönünce az hissediyomuşuz belki öyle takılıyodur tontirik
buhar makinesi almak ister misin ajksdhajkh

ayy ye yee oh yarasıııın

Ye tabi. Biz de bakalım böyle size
3 ay sonra ben de yicem

Baby me bez geldi gayet iyi yumuşak benim bu 3 no bilginiz olsun.Alttaki emzirme önlüğü ayarlaması var ve onde bebeği görmek için dik duran parçası fiyata göre harika..daha önce iade etmiştim başka biryerden almıştım hiç ayarlama vs yoktu

Eklentiler

• IMG_20211222_164256.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20211222_164254.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20211222_164247.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20211222_164239.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
Kız banada doktor şeker iyi yükleme yapmiycam dedi değer falan söylemedi ama diyet listesi verdi buna uymaya çalış dedi yoğurt üstüne koyduğum k fleks bir 3 kaşıktan fazla değil
Bende yaptırmadım şeker yüklemesi canım ama şeker bi tık sınırda dozu kaçtı mı takip ediyorum kendim evde oğlum da 9 gün önden gidince dikkat etmeye devam hamileliği böyle hayal etmemiştim her istediğimi yiyeceğim sanmıştım

Emzirme önlüğünü nerden ve kaç paraya aldınız

Ben de sevdim bunu 3 numaradan 4 dev kutu var evde yedekliyorum

Ya çok tecrubesizim ne yapacağım bilmiyom yanımda kalacak kişide eşimegerki bebekleri tutmayı becerebilirsek sonrada emzirmeye uğraşırız heralde hastane yönlendirecektir zaar aman millet çok bilir zaten e süt yoksa ne olacak çocuk acmi duracak mama karşıtlığını sevmiyorum.her anne ister bebeğini emzirmeyi ama olmuyorsa da yapacak birşey yok yine sukurki çok çeşitli mamalar var aç kalmasından iyidir.minik bir emzirme yastığı da koyayım valize çok ugrasilacak belliki

Ben terazi ama yükselen akrep annem kova ordan biliyorum soğuk durur ama aslında soğuk degildir alışveriş sever gezmeyi sever azıcık bencil olabilir bazen kızıyorum içten sıcak kanlı değildir neyse kardeşimden aramiz bozuktu ama duzeldi dün bana ıspanak çorba yaptı ütü yaptı görsen deddiklerime alinma unut kızım bana arada öyle oluyor dedi
Emzirme önlüğünü nerden ve kaç paraya aldınız
E bebek mycey marka gayet güzel ayarlamalı 15 TL di artmadiysa bir bak istersen
Ben de sevdim bunu 3 numaradan 4 dev kutu var evde yedekliyorum
Bende 2 no yedekliycem baby me olucak 3 no aldım nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…