2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu sütleri buzluga atmak için lasinosh vs poşetler var ya hani, neden poşet tercih ediliyor da mini cam kavanozla atılmıyor acaba? Biliyor musunuz? Poşet almak şart mı, onu merak ettim

Kızlar bu sütleri buzluga atmak için lasinosh vs poşetler var ya hani, neden poşet tercih ediliyor da mini cam kavanozla atılmıyor acaba? Biliyor musunuz? Poşet almak şart mı, onu merak ettim
Camla atarsan buzlukta patlar.

Poşet değilde lansinoh süt saklama kabı var 4lu satılan ondan aldım ben plastik ama zararlı madde icermiyormus

Poşet aldım mycey ama birde kullan at olmasın dedim baby plus süt mama kabı aldım ikiside lazım olucak nasılsa

P Panikli anne cicim çıktın mı randevudannn
Anca girebildim kızlar misafirlikteydim gittim gördüm çok Şükür gayet iyi bebişim 1 hafta önce gidiyosun 1,400 gram 40 küsür boyu var sanırım tam duyamadım doktoru sadece boyu 29+3 ile uyumlu dedi tam bir hafta önde yani suyu vs herşeyi iyi dedi böyle yani :)

Ben kovayım ama hiç agresif değilim ergenken öyleydim ama büyüyünce geçti hepsi oturdu bazı şeyler
Yükselenleriniz farklidir , birde kadini ve erkegi farklidir benim abim hep ergen modunda , tabi bize karsi oyle disarida gayet agir basli sevilen ve saygi duyulan birisi eltimin oglu var mesela kova oda ayni agrasif suanda ergen ama.duysalar beni keserler

Erkekler geç olgunlaşıyor ondan kaynaklı olabilir kova erkeği çok çapkın olur ben de sevmem ama eğlenceliler sıkılmazsın yanında

Makinaya ihtiyacin olursa hastaneden verirler hem daha kuvvetli olur , ama sen yinede yanina al. Bazilari gicik oluyor vermiyor . En onemlisi gögus ucu kremini al . Pompa biraz daha hassaslastirabiliyor. Gögus kremini ben dogumdan once sürmeye baslamistim . Son ikisinde yara olmadi cok sukur. Emzirme yastigi cok guzel fikir . Burada hamile yastigi gibi buyuk bir yastik getiriyorlar yanimiza o cok işime yaramisti sende daha da işe yarar kesinlikle al yanina

Ben aldım babynest henüz gelmedi dikim aşamasında da yıkarım herhalde gelince. Kılıfı çıkabiliyor zaten.
Bende miyop astigmat olarak lens takarım herhalde bir sorun olmaz nolcak ki? veya bıçakları iğneleri görmemek için takmam bilmiyorum

Canim ben bu markayı bilmiyorum.
Mutfak aleti olarak sadece buhar pisirici aldim Aventin. Süt isitici kullandım oda aventin di.
Onun dışında tabak kasik genelde hediye geldi.
Mama sisesi emzik göğüs ucu hepsini MaM marka kullandim.
Kızım digerlerini almadı.

Erkekler geç olgunlaşıyor ondan kaynaklı olabilir kova erkeği çok çapkın olur ben de sevmem ama eğlenceliler sıkılmazsın yanında
Bak çapkinligi yoktu abimin sevince kiz gibi seviyor zor ayrilir sevdiginden . Cok sahip cikar. Yukseleni farkli galiba kizinca cok öfkelenir . Erkekler cidden gec olgunlasiyor . Gercekten mutlu oldugunda eglencelidir yine de oglan dayiya benzer lafindan tirsiyorum. Babasina benzer insallah

Aynı bende de miyop astigmat var

Ben hic bilmiyorum bu markalari canim. Mutfak malzemesi , emzik biberon hersey avent kullandim. Zaten kucugu emzik biberonda almadi

Kız soda asitli tabiki patlar kapalı ağızları açık olur mu
Su da atmam buzluğa kolay kolay camda. Valla göze alamıyorum çünkü, genlesince patlama ihtimali var camın. Fizik kurallari

Anladım, amazonda da belirli markalar sipariş edilebiliyor buraya ondan sorayım dedim iyi mi değil mi. Avente bakayım bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…