2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar birşey sorucam geç vakitte karnım acikiyor illa yemek istiyorum duramıyorum da o saatlerde süt yada yoğurt ile kellogs special bunlardan atıp yesem olur mu diyet yapanlar yiyor ama genelde
Valla benimde açıkıyor karnım ama malesef su iç yat deniyor

Ben ben
Mecburi takicam. Gözlükle uğraşamam doğumda
Canım sen epudral sezeryan düşünüyodun di mi? Onda sorun olmaz zaten Full sezeryan olursa, o lens kaç saat gözde kalır bilemedim
Tomrisin emzirme notlarında, mutlaka okuyun dediği bir kitap gördüm. Emzirme sanatı diye. Onu aldım şimdi amazondan.

Z zahrada bak sana para harcama yöntemi
Amazondan hiç alışveriş yapmadım. Ben de alayım kitabı çok sagol

Canım sen epudral sezeryan düşünüyodun di mi? Onda sorun olmaz zaten Full sezeryan olursa, o lens kaç saat gözde kalır bilemedim

Amazondan hiç alışveriş yapmadım. Ben de alayım kitabı çok sagol
Fiyatı biraz tuzlu 125lira ama baya işe yarayan kalın bir kitapmis. Bir de bölüm bölüm olması güzel
aynen epidural düşünüyoruz da bakalım doktor ne diyecek? Belki normal olur. Bir yandan emzirme için normal istiyorum, bir yandan da sezaryenin rahatlığı, acısız olması falan. 36.hafta gelsin de bakalım nolcak?

asel hanım hangisini isterse o olsun eşimle şu an favori cümlemiz aman uraz ne istiyosa onu yaparız ajksdjkahk

Ben ilerisini düşünüyorum doğum tarihi kolay olacak oğlumun kız unutmayacak kesin belki normalde unutacak ama özel tarih olduğu için hatırlicak yok öyle kolaylık
Ya benim çok değil derecem ama görme kalitemi düşürüyor tabi o yüzden takarım gibime geliyor. Genel anestezi istemiyorum onun dışında sorun olmaz sanırım lens takmam.

Ilk dogduklarinda mideleri kucuk oldugu icin cok süt gerekmiyor . Tabi bu bebege gore de degisiyor. Ilk dogumum turkiyede oldu , mama ya herkes karsi oldugu icin hic mama dusunmemistim. Dogumum cok kolaydi ama sonrasindaki dikislerden yuruyemiyordum. Gece boyu devamli bebegi emzirmek cok yormustu . Ikinci dogumum Almanyada oldu. Hemsireler gece bebegi aliyorlar kontrolleri icin, o zaman 2 tane mama getirmisti. Onu icirmistim , zaten cok az icmisti ama gece boyu hic aglamamisti. 3.dogumda Almanyada baska bir hastanede oldu , diger hastanenin bebek yogun bakimi yoktu, gebeligimde biraz riskliydi. O yuzden hastane degistirdim. Oradaki hemsire mama verme sadece emzir dedi. 13 saat abartmiyorum emmisti. Doymamisti. Mama istedim esimden , icti ve uyudu. Benim korkum sarilikti , yuzunun rengi degismeye baslamisti. Ilerlemesin diye mama verdim. Bir kac kere hastanede icti. Sonra ne biberon ,ne mama, ne emzik agzina sürmedi. Yani alisir diye korkmamak lazim. Süt geliyor ama hemen telaş yapmamak lazim. Ben yorulana kadar emziriyordum. Bebekte yoruluyordu , o zaman mama verip uyutuyordum.
Abimin eşi sezaryen dogum yapmisti. Duzgun emzirtemedik , bebek doymadi ve altina yapmadi hic. Doktor ilk kakasini yapana kadar hastaneden cikarmamisti senin yaninda kalacak kisiler daha onemli . Bol bol su ic emzir gelir sütün .

Eklentiler

• Screenshot_20211222-134620_Chrome.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 54
Bende de miyopluk var ama lensi 3 sene önce bıraktım üşeniyordum takmaya gerçi benim gözler 2,5 sen takmazsan olmaz ben gözlerimi kısınca görürüm herhalde bebemi. Lenste sıkıntı olcağını sanmam sezaryen olcaksan.

Lens takılır bence yine doktora sormakda fayda var ama zaten alttan uyuşma olucak sezeryan da

Kızlar birşey sorucam geç vakitte karnım acikiyor illa yemek istiyorum duramıyorum da o saatlerde süt yada yoğurt ile kellogs special bunlardan atıp yesem olur mu diyet yapanlar yiyor ama genelde
Bende bazen çok acıkıyorum dün çok üzgün uyudum aç olduğum için 2 ay daha sabredicem başka çarem yok benim şekerim sınıra yakın olduğu için bişey yiyemiyorum dün sade yoğurtla kandırdım kendimi

Kız banada doktor şeker iyi yükleme yapmiycam dedi değer falan söylemedi ama diyet listesi verdi buna uymaya çalış dedi yoğurt üstüne koyduğum k fleks bir 3 kaşıktan fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…