2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen tetonoz aşısı sonrası kolum kalkmadı diyenler oluyor.ben yaptırdın hiç birşey olmadı maşallah.ay inşallah canım benim rabbim kolaylık versin de firlatalimsen Dr karar verdi mi kaç TL sizin orda doğum ücretleri

Kızlar birşey sorucam geç vakitte karnım acikiyor illa yemek istiyorum duramıyorum da o saatlerde süt yada yoğurt ile kellogs special bunlardan atıp yesem olur mu diyet yapanlar yiyor ama genelde

Harca diye veriyor harcayinca da vur dedik öldürme diyor akşam baya moralim bozuldu ama size iyi ki yazmışım iyi geldi
Sizin moralinizi bozan asıl şey çocuğunuzun önünde söylenmesi olmuş sanırım. Demek ki yoğun duygular yaşamışsınız ve bir süre bu duygularla baş edememişsiniz ve burada rahatlama aramışsınız. Ben iş yaparken sık sık youtube’da pedagoji okulu kanalını dinliyorum ve duygusal zekayla ilgili kitaplar okuyorum, ona dayanarak söylemek istedim ki hislerinizi içinize atıp üzerini örtmeyin. Sakinleştikten sonra bizi üzen şeyleri karşı tarafla suçlayıcı bir dil kullanmadan konuşmalıyız. Mesela böyle konuların çocuk önünde değil, sadece ikiniz olduğunda kırıcı olmadan dile getirilmesi gibi. Tekrar iyi hissetmenize sevindim

Kızlar birşey sorucam geç vakitte karnım acikiyor illa yemek istiyorum duramıyorum da o saatlerde süt yada yoğurt ile kellogs special bunlardan atıp yesem olur mu diyet yapanlar yiyor ama genelde
Kellogs gibi kahvaltılık gevrekler ultra işlenmiş ve şeker bombası ürünlerdir dikkatli olun derim. İnsanlar pek bilmediği için onlarla diyet yapılır sanıyor. Buna benzer olarak yulaf ezmesi yiyebilirsiniz fakat o da işlenmiş üründür, sert kabuklu yulaflar haşlanır ve kabuğundan ayrılıp düzleştirilir. En azından sade olanlarda şeker ilavesi yok

Fotoğrafı okulun fotografcisina cektiricem ben. O yüzden o konuda sıkıntım yok
Doktorumun da ameliyat günleri cuma ama bir istisna yapar diye düşünüyorum. Zaten kısa suruyor sezaryen hemen alır
Bakalım hele bir konuşayım da

Seçme şansım olsa 18 Şubatı i seçerdim balık burcu olmasın Diye
Bana da 21 mart yaklasık dogum tarihi dedi, çocuk biraz önde diye. Benim de Balık, Koç arası tam. Gönlümden geçen koç burcu nedense benle aynı ateş grubu olsun diye ama her burcun iyisi kötüsü var. Saglıkla gelsin, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

yıkamadım kuzu öylece duruyor dolap üstünde ama yıkarım heralde onu da tozu gitsiiin 32. haftadan sonra tabi

Ben ben
Mecburi takicam. Gözlükle uğraşamam doğumda

Aslında doğru etkilenmemek gerek hamilelikte öyle bazısının midesi 9ay bulanıyor bazısı hiç bulantı bile bilmiyor.bizimkide kolay olur inşallah Dr el becerisine çok önemli bence bu sezeryan olayında.
Evet canım kesinlikle katılıyorum inşallah doktor konusunda doğru seçimler yapmışızdır :)

Kesinlikle öyle şans işi demeyelimde bünye ile alakalı diyelim İnşallah bizim bünyeler de sağlamdır hemencecik atlatırız doğum işini de bebelerimize odaklanırız :)

Ilk gunler gelmemesi normal , evde daha cok denersin. Cok su icincede yetiyor ilk gunler. Doktor tahmini bir tarih verdi mi ?
Zaten ilk gün bebeklerin midesi 1cay kaşığı alıyormuş.sen tecrübeli din bu konuda o zaman pompayı goturmeye gerek yokmu hastaneye.dr ne zaman ne olur bilemeyiz en ufak agrinda acile gel dedi zaten ben doğumu yaşadığım yerde yapmayacağım güzel Dr ve yenidoğan yoğun bakım yok.onun için bu Dr sadece şimdilik gidiyorum bı kaç hafyaya doğumu gerçekleştirecek olan bı Dr gideceğim araştırmadayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…