Evet o plastiklerden almak lazımmış, cam kavanozda boşluk bırakırsan patlamıyor, ben de et suyunu buzluğa camla koyuyorum. Ama süt 20 full poşette çıkabiliyomuş sütün bolsa, yani o kadar kavanoza yer bulunmaz. Poşetle buzluk daha mantıklı, tecrübeli birkaç arkadasa sordum
Camın her zaman buzlukta basınçtan çatlama veya kırılma riski var. O yüzden poşet kullanılıyor anne sütünde. Bazen direkt çıkartıp ılıtıyorsun camda çok zor olur zaten ki anne sütü ne kadar çıkacak da doldurcaksın kavanozu
Ay evet canim zaman geciyor . Bir pazartesi bir cuma oluyor sanki. Simdi de tatil basliyor , ona seviniyorum. 33 haftalik oluyorum tatil bittiginde benden once dogum yapacaklar var ama
Kızlar benim yine lekelenmem oldu moralim çok bozuk resim aticam ama ayıp da olur çok az ama cumartesi de doktora gideceğim randevum var.
Tahlille göre ya enfeksiyon yada kum dökmek demişti sağlık ocağı doktoruma acele geliyim mi dedim oda cumartesi gel esinle aceleye gerek yok demişti.. hafifçe bir acı duydum orda idrar yanar gibi bebekde bugün çok oynuyor resmen yer değiştirme gibi acıyor sanki
Olabilir ama devlet hastanesi için yinede o fiyat çok uç bebek oluncamiydi artık bilmem.bende özele yöneldim hiç değilse odan özel eşinle kalabiliyorsun Dr aradığında ulasiyorsun.hayirlisi bakalım
Kızlar ben kızımda buzluga cok süt koymustum.
Benim minnak gurme kızım o sütleri hiç birini icmedi. Hem kokusunu Hem kivami değişiyor belki ondan icmedi. Hatta hala süt var buzlukta atilacak.
Kızlar ben kızımda buzluga cok süt koymustum.
Benim minnak gurme kızım o sütleri hiç birini icmedi. Hem kokusunu Hem kivami değişiyor belki ondan icmedi. Hatta hala süt var buzlukta atilacak.