2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Bende süt saklama poşeti aldım ama ek olarak süt saklama kutusu yazıyordu e bebekte ondan aldım yıkanıp tekrar tekrar kullanılır diye düşündüm

Canım perdenin takılma yerinde boşluklar vardır, ruletleri geçirebilirsin direkt
ayyy hepsini dikcem sandım ödüm koptu hiç böyle gelmezdi hep takılı gelirdi
Benden yine pembemsi kan geldi. Sakin olayım diyorum da bi huylandım iyice. Canım(!) doktoruma göre normal her şey.
kuzu nolur başka doktor bul ve acilen git artık hiç mi yok ya yakınlarında orada sistem nasıl işliyor

Kızlar benim yine lekelenmem oldu moralim çok bozuk resim aticam ama ayıp da olur çok az ama cumartesi de doktora gideceğim randevum var.
Tahlille göre ya enfeksiyon yada kum dökmek demişti sağlık ocağı doktoruma acele geliyim mi dedim oda cumartesi gel esinle aceleye gerek yok demişti.. hafifçe bir acı duydum orda idrar yanar gibi bebekde bugün çok oynuyor resmen yer değiştirme gibi acıyor sanki

Yuh uyaniga bak. Vallahi bize kendi dedi. Ücret almicam diye. Ama tabi eşimin üniversite personeli olmasından kaynaklı da olabilir bu durum.
Olabilir ama devlet hastanesi için yinede o fiyat çok uç bebek oluncamiydi artık bilmem.bende özele yöneldim hiç değilse odan özel eşinle kalabiliyorsun Dr aradığında ulasiyorsun.hayirlisi bakalım

Z zahrada yazdım ama görmüyor hastane cep heralde progestan koydum bekliyorum öyle ama o kadar çok hareketli ki anlatamam

Bende süt saklama poşeti aldım ama ek olarak süt saklama kutusu yazıyordu e bebekte ondan aldım yıkanıp tekrar tekrar kullanılır diye düşündüm
Kızlar ben kızımda buzluga cok süt koymustum.
Benim minnak gurme kızım o sütleri hiç birini icmedi. Hem kokusunu Hem kivami değişiyor belki ondan icmedi. Hatta hala süt var buzlukta atilacak.

ayyy hepsini dikcem sandım ödüm koptu hiç böyle gelmezdi hep takılı gelirdi

kuzu nolur başka doktor bul ve acilen git artık hiç mi yok ya yakınlarında orada sistem nasıl işliyor

Yarın birkaç özel kliniği arayacağız kuşum

Kızlar ben kızımda buzluga cok süt koymustum.
Benim minnak gurme kızım o sütleri hiç birini icmedi. Hem kokusunu Hem kivami değişiyor belki ondan icmedi. Hatta hala süt var buzlukta atilacak.

Kız artan sütlerinizi bebişin banyo suyuna koyuun ciltlerine çok iyi geliyormuş egzama vs hep önlüyor diyordu kitapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…