2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
twinky G gumus82 kızlar geçmiş olsun telaş etmeyin bende sabahtan beri 3. Kez koyu kahve leke geliyo peçeteye o kadar alıştım ki artık normal geliyo ilk 9 Aralık'ta oldu sonra durdu 19 Aralık'ta tekrar başladı progestan hap kullanıyorum benim kızçe aşırı kuduruk son günler de yer değiştiriyor dönüyor acaba sizin de mi öyle ? Benim plasenta hafif aşağıda hızlı dönünce ondan oluyor diye düşünüyorum. Bu gidişle erken doğum yapmaktan, sezeryan olmasından korkuyorum

Ay bilemedim ki benim bebe hep hareketliydi öyle bir anda da olmadı. Neyin normal neyin normal olmadığını da anlayamıyoruz ki hamilelikte. Normal diyip bıraksam e hadi bir şey varsa diye aklıma takılıyor sonradan.

Ay bilemedim ki benim bebe hep hareketliydi öyle bir anda da olmadı. Neyin normal neyin normal olmadığını da anlayamıyoruz ki hamilelikte. Normal diyip bıraksam e hadi bir şey varsa diye aklıma takılıyor sonradan.
Benim minnakta hissetmeye başladığımdan beri hep hareketli ama dönmüyordu bu dönme olayı başlayınca bende leke geldi bu lekelenmeden önce de 2 ay önce falan cinsel ilişkiden sonra gelmişti o gün bugündür yapmıyoruz zaten. Benim de içim içimi yiyor bakma kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hareketlerini hissetmek bir nebze rahatlatıyor. Gerçekten kimine göre normal kimine göre değil her gebelik, bebek, bünye o kadar farklı kii

Kızlar @_Ravzaa_ GurbetKusuEsra @azaria kızlar siz bilirsiniz sizce Klarstein marka mı daha iyi rommelsbacher mi ikiside alman markası sanırım bebişin mutfak aletlerini sipariş edeyim diyorum bu hafta
Canim bende kulanmadim bu markalari bebek mutfak eşyaları markasi için Philips ve Aventayı kullanıyor arkadaşlar

Ayrıntılı da rahim uzunluğu 42 cm di öyle yazıyor erken doğum riski yok dedi..Ama bugün aşırı hareketlilik vardı
3cm mi ne bir şey dedi hatırlamıyorum zaten konuşmuyor benim doktor pek. Cervix kapalı sorun yok dedi ok dedim bende.
Kitapta bir şey yazmıyor. Doktor arkadaşım var ama o da kadın doğumda staj yapmadı hic anlamaz maalesef.
Ama sanırım çok hareketten kaynaklı. Hala hareketliyse sorun yok demektir sanırım, sanciniz var mı?

Eşimin ki aslan iyyk

Ay yok anam yok bizim psikologumuzda var yontulacak adam bişey kapar öküz geldi öküz gidecek kızım bile bubyasta agrasiflik duygusunu bastırmak icun götürüyorum o bile biseyler kapıyor uyguluyor benim kocada tık yok

Kitapta bir şey yazmıyor. Doktor arkadaşım var ama o da kadın doğumda staj yapmadı hic anlamaz maalesef.
Ama sanırım çok hareketten kaynaklı. Hala hareketliyse sorun yok demektir sanırım, sanciniz var mı?

Yok ağrım falan bi kasılmalar oluyor o kadar.

Kahve geldi sonra kan ama bulanık kıpkırmızı değil şimdi durdu bakalım
Hareketli şuan ysttimy durmuyor ben yatınca susardi normalde

Koç da zor olur da sen kadınsin işte erkek anatomik olarak öküz olduğu için bide burç eklenince baya kargaşa oluyor
Ay yok kız bizim iliskide öküz olan benim valla. Herifim aşırı hisli, duygusaldır. Ben de tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…