twinkyGgumus82
kızlar geçmiş olsun telaş etmeyin bende sabahtan beri 3. Kez koyu kahve leke geliyo peçeteye o kadar alıştım ki artık normal geliyo ilk 9 Aralık'ta oldu sonra durdu 19 Aralık'ta tekrar başladı progestan hap kullanıyorum benim kızçe aşırı kuduruk son günler de yer değiştiriyor dönüyor acaba sizin de mi öyle ? Benim plasenta hafif aşağıda hızlı dönünce ondan oluyor diye düşünüyorum. Bu gidişle erken doğum yapmaktan, sezeryan olmasından korkuyorum
twinkyGgumus82
kızlar geçmiş olsun telaş etmeyin bende sabahtan beri 3. Kez koyu kahve leke geliyo peçeteye o kadar alıştım ki artık normal geliyo ilk 9 Aralık'ta oldu sonra durdu 19 Aralık'ta tekrar başladı progestan hap kullanıyorum benim kızçe aşırı kuduruk son günler de yer değiştiriyor dönüyor acaba sizin de mi öyle ? Benim plasenta hafif aşağıda hızlı dönünce ondan oluyor diye düşünüyorum. Bu gidişle erken doğum yapmaktan, sezeryan olmasından korkuyorum
Ay bilemedim ki benim bebe hep hareketliydi öyle bir anda da olmadı. Neyin normal neyin normal olmadığını da anlayamıyoruz ki hamilelikte. Normal diyip bıraksam e hadi bir şey varsa diye aklıma takılıyor sonradan.
Ay bilemedim ki benim bebe hep hareketliydi öyle bir anda da olmadı. Neyin normal neyin normal olmadığını da anlayamıyoruz ki hamilelikte. Normal diyip bıraksam e hadi bir şey varsa diye aklıma takılıyor sonradan.
Benim minnakta hissetmeye başladığımdan beri hep hareketli ama dönmüyordu bu dönme olayı başlayınca bende leke geldi bu lekelenmeden önce de 2 ay önce falan cinsel ilişkiden sonra gelmişti o gün bugündür yapmıyoruz zaten. Benim de içim içimi yiyor bakma kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hareketlerini hissetmek bir nebze rahatlatıyor. Gerçekten kimine göre normal kimine göre değil her gebelik, bebek, bünye o kadar farklı kii
Kızlar @_Ravzaa_GurbetKusuEsra@azaria kızlar siz bilirsiniz sizce Klarstein marka mı daha iyi rommelsbacher mi ikiside alman markası sanırım bebişin mutfak aletlerini sipariş edeyim diyorum bu hafta
Kitapta bir şey yazmıyor. Doktor arkadaşım var ama o da kadın doğumda staj yapmadı hic anlamaz maalesef.
Ama sanırım çok hareketten kaynaklı. Hala hareketliyse sorun yok demektir sanırım, sanciniz var mı?
Hic merak etme bugün ortalığın anasını ağlattım verdiğinden daha fazlasıyla ahahahah gittim altın aldım ay içim nasıl rahat nasıl huzura erdim anlatamam
Hic merak etme bugün ortalığın anasını ağlattım verdiğinden daha fazlasıyla ahahahah gittim altın aldım ay içim nasıl rahat nasıl huzura erdim anlatamam
Kız burçlarınız ne? Dün tüm erkeklere bi haller geldi herhalde.dün en uzun geceydi bazı burçlarda oynama oldu delirdiler sanırım.
Bende benimkinin üzerine atlayacaktım sinirden diyorum bulaşma bana işte hormonluyuz şurada.
Sizin moralinizi bozan asıl şey çocuğunuzun önünde söylenmesi olmuş sanırım. Demek ki yoğun duygular yaşamışsınız ve bir süre bu duygularla baş edememişsiniz ve burada rahatlama aramışsınız. Ben iş yaparken sık sık youtube’da pedagoji okulu kanalını dinliyorum ve duygusal zekayla ilgili kitaplar okuyorum, ona dayanarak söylemek istedim ki hislerinizi içinize atıp üzerini örtmeyin. Sakinleştikten sonra bizi üzen şeyleri karşı tarafla suçlayıcı bir dil kullanmadan konuşmalıyız. Mesela böyle konuların çocuk önünde değil, sadece ikiniz olduğunda kırıcı olmadan dile getirilmesi gibi. Tekrar iyi hissetmenize sevindim
Ay yok anam yok bizim psikologumuzda var yontulacak adam bişey kapar öküz geldi öküz gidecek kızım bile bubyasta agrasiflik duygusunu bastırmak icun götürüyorum o bile biseyler kapıyor uyguluyor benim kocada tık yok
Kitapta bir şey yazmıyor. Doktor arkadaşım var ama o da kadın doğumda staj yapmadı hic anlamaz maalesef.
Ama sanırım çok hareketten kaynaklı. Hala hareketliyse sorun yok demektir sanırım, sanciniz var mı?
twinkyGgumus82