2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hemen acile git sancin falan açıklığın varmı baksınlar
Acile gittim daha önce ilgi sıfır iki değişik hastanede aynı oldu kendi doktoruma gidicem yarın ve gece kanama devam ederse yarın yada cumartesi giderim.doktora mesaj attım yarın yazar..14 ekimde ve 20 Kasım'da böyle lekelenme oldu sadece birer kez devamı gelmedo şimdi tekrar korkuyorum ama progestan koydum bekliyorum
Mutlaka yazarım canim sağol

Progestan zaten kanamafa verilecek en iyi ilaç iyi olmuş uzan kalkma geçer inşallah yuregimiz ağzımızda yaşıyoruz vallaha

Progestan zaten kanamafa verilecek en iyi ilaç iyi olmuş uzan kalkma geçer inşallah yuregimiz ağzımızda yaşıyoruz vallaha
İdrar geldi korkarak wc gittim kanama yok durdu ama inşallah devam etmez kızım küt pat vuruyor dönüyor yüreğim ağzımda anlatılmaz

Cok gecmis olsun canim ya , insallah önemli birsey degildir .

Gecmis olsun canim ,Acile gidebiliyor musun ? Belki orada farkli doktor daha detayli bakar

Teşekkür ederim yarın gideceğiz. Kendi doktoruma söylediğimde pembe kan kanamadan sayılmaz bir şey olmaz diyor. İçim rahat etmedi başka doktora gitmek en iyisi.

Teşekkür ederim yarın gideceğiz. Kendi doktoruma söylediğimde pembe kan kanamadan sayılmaz bir şey olmaz diyor. İçim rahat etmedi başka doktora gitmek en iyisi.
Valla canim bende diger hamileliklerde 2 kere yasadim ve acile gittim. Az geliyorsa sıkınti degil ama kan akiyorsa o zaman sıkınti olabilir ,korkulabilir demisti. Senin doktorda aynisini dedi galiba. Yeter ki sorun olmasin

Son düzenleme:
Muhtemelen ikinizinki de içerde döndü, ondan kanamanız oldu. Rahim uzunluğu ve açıklığı hakkında bir şey dedi mi doktorlarınız?
Ayrıntılı da rahim uzunluğu 42 cm di öyle yazıyor erken doğum riski yok dedi..Ama bugün aşırı hareketlilik vardı

Muhtemelen ikinizinki de içerde döndü, ondan kanamanız oldu. Rahim uzunluğu ve açıklığı hakkında bir şey dedi mi doktorlarınız?

3cm mi ne bir şey dedi hatırlamıyorum zaten konuşmuyor benim doktor pek. Cervix kapalı sorun yok dedi ok dedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…