Ggumus82
ve twinky
kızlar çok geçmiş olsun bir sıkıntı yoktur bence bu haftalarda sanmiyorum hafif lekelenmenin sorun olacağını. Ama doktorlarinizdan haber gelince yazın mutlaka. Uzanın dinlenin
Acile gittim daha önce ilgi sıfır iki değişik hastanede aynı oldu kendi doktoruma gidicem yarın ve gece kanama devam ederse yarın yada cumartesi giderim.doktora mesaj attım yarın yazar..14 ekimde ve 20 Kasım'da böyle lekelenme oldu sadece birer kez devamı gelmedo şimdi tekrar korkuyorum ama progestan koydum bekliyorum
Ggumus82
ve twinky
kızlar çok geçmiş olsun bir sıkıntı yoktur bence bu haftalarda sanmiyorum hafif lekelenmenin sorun olacağını. Ama doktorlarinizdan haber gelince yazın mutlaka. Uzanın dinlenin
Acile gittim daha önce ilgi sıfır iki değişik hastanede aynı oldu kendi doktoruma gidicem yarın ve gece kanama devam ederse yarın yada cumartesi giderim.doktora mesaj attım yarın yazar..14 ekimde ve 20 Kasım'da böyle lekelenme oldu sadece birer kez devamı gelmedo şimdi tekrar korkuyorum ama progestan koydum bekliyorum
Kızlar benim yine lekelenmem oldu moralim çok bozuk resim aticam ama ayıp da olur çok az ama cumartesi de doktora gideceğim randevum var.
Tahlille göre ya enfeksiyon yada kum dökmek demişti sağlık ocağı doktoruma acele geliyim mi dedim oda cumartesi gel esinle aceleye gerek yok demişti.. hafifçe bir acı duydum orda idrar yanar gibi bebekde bugün çok oynuyor resmen yer değiştirme gibi acıyor sanki
Teşekkür ederim yarın gideceğiz. Kendi doktoruma söylediğimde pembe kan kanamadan sayılmaz bir şey olmaz diyor. İçim rahat etmedi başka doktora gitmek en iyisi.
Teşekkür ederim yarın gideceğiz. Kendi doktoruma söylediğimde pembe kan kanamadan sayılmaz bir şey olmaz diyor. İçim rahat etmedi başka doktora gitmek en iyisi.
Valla canim bende diger hamileliklerde 2 kere yasadim ve acile gittim. Az geliyorsa sıkınti degil ama kan akiyorsa o zaman sıkınti olabilir ,korkulabilir demisti. Senin doktorda aynisini dedi galiba. Yeter ki sorun olmasin