Kızlar hazır gelmişken sorumu soriyim hemen Gaziosmanpaşa ya taşındık yeni artık 29. Hftaya grdik hastane arayışına girdim önerebileceğiniz hastane doktor varmıdır valla bğyğk sevaba girersiniz şunlık sigortanız yok inşallah 1 2 haftaya eşim yapıcak düzenli gittğnz düşündüğünüz bi yerler var mıı
Doktorum düzenli veya uzun süren kasılmalar olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. Kanamalar da yer değiştirmeden olabiliyor. Ama devam ederse beklemeyin tabi Çok geçmiş olsun kızlar
Kızlar hazır gelmişken sorumu soriyim hemen Gaziosmanpaşa ya taşındık yeni artık 29. Hftaya grdik hastane arayışına girdim önerebileceğiniz hastane doktor varmıdır valla bğyğk sevaba girersiniz şunlık sigortanız yok inşallah 1 2 haftaya eşim yapıcak düzenli gittğnz düşündüğünüz bi yerler var mıı
Canım dönmesinden kaynaklıdır bence de, doktorun bilgi verince rahatlarsın. Yakın zamanda kontrole gitmiştin sanki dr riskli bir durum olsa anlardı. Onlar durustan, rahim uzunlugundan, suyundan herseyden anlıyorlar. Stres oldun tabii haklı olarak, zaten gerginiz son trimestirde. İnşallah yarın rahatlarsın canım. Cumadan beri ben de kalpteki kireclenmeyi stres yaptım. Kafa bir kere dolunca, rahatlayana kadar diken üstünde oluyosun. Seni anlıyorum, hayırlı haberler ver bize, gece tekrarlamaz umarım rahat uyursun.
Birde kızlar benim bebem aşırı hareketliydi ama iki gündür tık yok yani hissediyorum ama çok çok az sizce doktora görüneyim mi neden duruldu böyle pozisyon kaynaklı olabilir mi, stresli değilim bu arada yorulmuştum ama 2 gündür full yatıyorum zaten ama bebelakımm oynamıyor
Birde kızlar benim bebem aşırı hareketliydi ama iki gündür tık yok yani hissediyorum ama çok çok az sizce doktora görüneyim mi neden duruldu böyle pozisyon kaynaklı olabilir mi, stresli değilim bu arada yorulmuştum ama 2 gündür full yatıyorum zaten ama bebelakımm oynamıyor
Pozisyondan kaynaklidir diye dusunuyorum canim. Benimkinin ayaklari asagida oldugunda cok az hissediyorum. Neyi seviyorsa ondan ye , rahat yat bakalim. Nasil hissediyorsun. Ben portakal yedigimde dönuyor resmen canim yaniyor ama cok seviyorum hareketlerini