2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar hazır gelmişken sorumu soriyim hemen Gaziosmanpaşa ya taşındık yeni artık 29. Hftaya grdik hastane arayışına girdim önerebileceğiniz hastane doktor varmıdır valla bğyğk sevaba girersiniz şunlık sigortanız yok inşallah 1 2 haftaya eşim yapıcak düzenli gittğnz düşündüğünüz bi yerler var mıı

Doktorum düzenli veya uzun süren kasılmalar olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. Kanamalar da yer değiştirmeden olabiliyor. Ama devam ederse beklemeyin tabi Çok geçmiş olsun kızlar

Hiç bilgim yok canım ya ben küçükçekmece atakentteyim

Şimdi bir kaçamak yapacağım ara öğünde mısır patlatıp yiyeceğim ayhh diyeti bozacagim hiç aklıma gelmezdi hayat nelere mecbur bırakıyor bizi.
Zeytinyagında patlatıyorum ben de, o da mı diyete aykırı ya masum mısırcık:)
İdrar geldi korkarak wc gittim kanama yok durdu ama inşallah devam etmez kızım küt pat vuruyor dönüyor yüreğim ağzımda anlatılmaz
Canım dönmesinden kaynaklıdır bence de, doktorun bilgi verince rahatlarsın. Yakın zamanda kontrole gitmiştin sanki dr riskli bir durum olsa anlardı. Onlar durustan, rahim uzunlugundan, suyundan herseyden anlıyorlar. Stres oldun tabii haklı olarak, zaten gerginiz son trimestirde. İnşallah yarın rahatlarsın canım. Cumadan beri ben de kalpteki kireclenmeyi stres yaptım. Kafa bir kere dolunca, rahatlayana kadar diken üstünde oluyosun. Seni anlıyorum, hayırlı haberler ver bize, gece tekrarlamaz umarım rahat uyursun.

Kizlar ozledim sizleri :) cok sık giremiyorum internete calismaktan firsat bulamaiyom nasil gidiyo hamilelikler:) ben 80kilo olmusum (70kilo hamile kalmistim)yatarken bi kac gundur zorlaniyom yatamiyom karnimin yan taraflari aciyo uatinca,oturur vaziyette kloltuga yatiyon desem yeridir.27.haftada 1250gr olmus dedi doktorum bilemedim nasil iyimidir kiolsu kizlar.

Kilosu baya iyi bence benimki 26 da 800lerdeydi o zorlanma ara ara bizede geliyor güncelleme gibi bir kaç gün sürüyor gidiyor

Birde kızlar benim bebem aşırı hareketliydi ama iki gündür tık yok yani hissediyorum ama çok çok az sizce doktora görüneyim mi neden duruldu böyle pozisyon kaynaklı olabilir mi, stresli değilim bu arada yorulmuştum ama 2 gündür full yatıyorum zaten ama bebelakımm oynamıyor

Pozisyondan kaynaklidir diye dusunuyorum canim. Benimkinin ayaklari asagida oldugunda cok az hissediyorum. Neyi seviyorsa ondan ye , rahat yat bakalim. Nasil hissediyorsun. Ben portakal yedigimde dönuyor resmen canim yaniyor ama cok seviyorum hareketlerini

Benimki 29+5de 1254gr çıktı. Doktor bir şey demedi mi? Boyu ne kadarmis?

Yorulduysan ondan oynamiyordur. Çikolata ye, sola yat. Hareketliyse sorun yok demektir. Bir de arkasını dönmüşse hissedememen normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…