• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ayakta kaldığım zaman bende de bel ağrısı ve midemde gaz sancısı oluyor.

canım genelde son haftalarda doğumu hızlandırması ve kolaylaştırması için öneriyolar. Diğer türlü gebelikte yasaklı yiyeceklerden 😊
Hoş ben doğuma yakın yemiştim löp löp 40. Haftanın dolmasına 3 gün kala doğdu kızım 😂😂 pek de hızlandırmamış demek ki🤣
Hmm. Riske atmayacağız o zaman 😐 sevdiğim şeyler listesinden birini daha karalayayim o zaman ne yapayım sırf minik parazitim sıkı sıkı tutunsun 🤗

Güzel anneler merak ettiğim bişey var. Hurma yiyor musunuz ya da bu konuda doktorunuz bişey dedi mi? Hurma folik asit, magnezyum ve demir içerdiği için hamilelikte çok faydalı diye biliyorum. Öte yandan rahim kasilmalarima neden olabileceği için de düşüğü tetikleyebiliyormus. Ben hurmayı çok severim ve bu aralar durdurulamaz bir tatlı krizi yaşıyorum. Bir fikriniz var mı acaba???
Canım doğuma yakın oneriyolar diye okumuştum bende, dogumu kolaylaştırması sebebi ile. Ama ilk 3 ay yasaklı listesinde hersey yasak anacim😂😂

Canım doğuma yakın oneriyolar diye okumuştum bende, dogumu kolaylaştırması sebebi ile. Ama ilk 3 ay yasaklı listesinde hersey yasak anacim😂😂
Siz yazana kadar ben dayanamayıp 3 tane yedim biliyor musun 😐 bişey olmaz inşallah amin 🤲🏻

Siz yazana kadar ben dayanamayıp 3 tane yedim biliyor musun 😐 bişey olmaz inşallah amin 🤲🏻
ben kese görene kadar 10 gün falan geçti 10 gün boyunca 2şer 3 er yemiştim nar suyu falan içiyodum doktor keseyi gördüğümüze şükür demişti sanki istemiyomuşum gibi tövbe yarabbim hep vitamin sandığım şeyler meğer zararlıymış

biz de bugün kalp atışı duyduk 7+2 🥰

Eklentiler

• IMG-20210727-WA0012.webp
    IMG-20210727-WA0012.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 70
ben kese görene kadar 10 gün falan geçti 10 gün boyunca 2şer 3 er yemiştim nar suyu falan içiyodum doktor keseyi gördüğümüze şükür demişti sanki istemiyomuşum gibi tövbe yarabbim hep vitamin sandığım şeyler meğer zararlıymış
Beni de sürekli sushi için uyarıyor doktorum ben diyorum hurma o diyor sushi 😁 sushisiz 9 ay nasıl gecircem bilmiyorum 🤮😁

Hmm. Riske atmayacağız o zaman 😐 sevdiğim şeyler listesinden birini daha karalayayim o zaman ne yapayım sırf minik parazitim sıkı sıkı tutunsun 🤗
Hamilelikte bütün sevilenlerin kısıtlı olması 😩😂😂 zaten ben işte tam da bu yüzden doğumdan sonra emzirirken kilo falan verememiştim. Herkes emzirirken eridi ben yedim 😂😂 emzirme bitti ondan sonra tüm kilomu verdim 😂

Hamilelikte bütün sevilenlerin kısıtlı olması 😩😂😂 zaten ben işte tam da bu yüzden doğumdan sonra emzirirken kilo falan verememiştim. Herkes emzirirken eridi ben yedim 😂😂 emzirme bitti ondan sonra tüm kilomu verdim 😂
Anam yandım o zaman 😁😁😁 benim kilo fazlam var accik etli butlu mutluyum 😁 doktor ilk 3 ay kilo almamı yasakladı sonrası için ise toplamda 5 kilo almama izin verdi 😁😁😁

Beni de sürekli sushi için uyarıyor doktorum ben diyorum hurma o diyor sushi 😁 sushisiz 9 ay nasıl gecircem bilmiyorum 🤮😁
Sushi için uyaranı ilk defa duydum 😂😂 ben çok severim ama Allahtan ondan da tiksindim 😂😂 bi kola kaldııı ondan da tiksinsem iyi olcak sabah akşam gözümün önüne o reklamlardaki hali geliyo :olamaz:

Anam yandım o zaman 😁😁😁 benim kilo fazlam var accik etli butlu mutluyum 😁 doktor ilk 3 ay kilo almamı yasakladı sonrası için ise toplamda 5 kilo almama izin verdi 😁😁😁
Ben ilk 4,5 ay 1 kilo alıp sonra +15e tamamladım 😂😂 o kilolar nasıl eklendi noldu bilmiyorum ama artık doğuma yakın her gün öğle yemeğini waffle +limonatayla yaptığımı iyi biliyorum 🙊🙈😂😂

Sushi için uyaranı ilk defa duydum 😂😂 ben çok severim ama Allahtan ondan da tiksindim 😂😂 bi kola kaldııı ondan da tiksinsem iyi olcak sabah akşam gözümün önüne o reklamlardaki hali geliyo :olamaz:
Keşke ben de kahveden tiksinebilsem 😔 günde 2-3 kupa filtre içerdim en az 1 türk kahvesi içerdim 😔

Ben ilk 4,5 ay 1 kilo alıp sonra +15e tamamladım 😂😂 o kilolar nasıl eklendi noldu bilmiyorum ama artık doğuma yakın her gün öğle yemeğini waffle +limonatayla yaptığımı iyi biliyorum 🙊🙈😂😂
Waoovv harikaaa ama vermişsin de müthiş 😍

biz de bugün kalp atışı duyduk 7+2 🥰
Canım hayırlı ugurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Çiğ ürünler yasak ya ondan. Benimde doktorum ilk muayenede söyledi. Ben hiç yemedigim icin sorun yok. Çiğ kofte de yasak dedi bana

Canım hayırlı ugurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Çiğ ürünler yasak ya ondan. Benimde doktorum ilk muayenede söyledi. Ben hiç yemedigim icin sorun yok. Çiğ kofte de yasak dedi bana
Kızıma hamileyken hep yerdim ben çiğköfte ama etsiz olanından. Gerçi şu an o da sağlıklı gelmiyo 😂😂 ama lavaş ayranla vazgeçilmezimdi 🙈😂

Keseyi görürsen bana yazar misin ozele mi gidiyorsunuz doktora
Canım merhaba kese gözüktü ama henüz içinde bebeiş yoko_Obebeğin oluşacağı yerde hazır herşey yolunda cumartesi gelirsen bebeği görürüz dedi ama ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışıda oluşması içim bakalım kısmet dünyada yiyecek rızkı varsa gelsin yavrum

Back
X