Kuzum hadi sağlıkla al kucağına inşallah. Müsait oldukça yaz bizeKızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hadi sağlıkla al kucağına inşallah. Müsait oldukça yaz bizeKızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun canımKızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
ayy canım beniiim sağlıkla al kucağına güzel haberler bekliyoruz sendenn Aras Beyimiz hoşgelsiiiinKızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
senin kontrol nasıldı yavruKuzum hadi sağlıkla al kucağına inşallah. Müsait oldukça yaz bize
MenemenBana gelen kişi alsancaktan geliyor. Sen nerde oturuyorsun kuzum
Güzel haberler bekliyoruzKızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
Kuzuum iyiydi 2970gr olmuşuz, suyu normal kordon kanlanması normal seninki gününü bekleyecek gibi dedi. Benim sancılar ölmüş düz çizgi şeklinde çıktısenin kontrol nasıldı yavru
Menemen uzak gelebilirMenemen![]()
Amıın kuzucum hepımızın cok guzel gecer insallah
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerinizi, doğum hikayenizi bekliyoruzKızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
Ayyy yarın buralar yenidoğan kokucak yaa
1 hafta önce 3200 idi. Doğuma artık kaç olursaCanım senin hafta baya ileri olmuş artıkkaç kilo oldu baby
Kanala girmiş mi bariKuzuum iyiydi 2970gr olmuşuz, suyu normal kordon kanlanması normal seninki gününü bekleyecek gibi dedi. Benim sancılar ölmüş düz çizgi şeklinde çıktı![]()
Düşünmen yeter kuzum sağolasınMenemen uzak gelebilirkarsiyakada bildiğim olsa onu söylerdim.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerinizi, doğum hikayenizi bekliyoruz
Ayyy yarın buralar yenidoğan kokucak yaatüm kızlar çok kolay ve güzel bir doğum geçirsin inşallah
sağ salim bebişlerinizi kucaklarına alsınlar
![]()
Amiiiin hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah , kolayca .Çok sağolun kızlarYarın doğum yapacak annelerimiz hayırlı acısız sizisiz doğumlar olsun insallaaaaaahhh![]()