• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğum sonrası gelen giden olucak lazım olur diye alıyorum
Temizlik yaptım yapıyorum sonrasında zaten halim olmuycak

Eklentiler

• IMG_20220221_210027.webp
    IMG_20220221_210027.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerinizi, doğum hikayenizi bekliyoruz😍😍
M mermiks
E Elflatunn
D denisada
Y Yazgulum
A Alkyonne

yarınki doğumlarımızzz 5 bebişimiz daha geliyooor
ağrısız sızısızzz lak diye geçsinn sezolaar sonrasında da hiç zorluk yaşamayın inşşşş sağlıcakla alın yeğenlerimiziiii kucağınızaa
Ayyy yarın buralar yenidoğan kokucak yaa 😍😍 tüm kızlar çok kolay ve güzel bir doğum geçirsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 sağ salim bebişlerinizi kucaklarına alsınlar 🧿🧿

Kızlar iyi akşamlar herkese benim dünden beri kasılma çoğaldı normal mi bu ?
Günde 2 kez olurdu hep bu sefer 7/8 defa oluyor sancım agrım yok o yüzden doktora gitmedim ama gitsem mi ki yarın bilemedim

M mermiks
E Elflatunn
D denisada
Y yazgulu30
A Alkyonne

yarınki doğumlarımızzz 5 bebişimiz daha geliyooor
ağrısız sızısızzz lak diye geçsinn sezolaar sonrasında da hiç zorluk yaşamayın inşşşş sağlıcakla alın yeğenlerimiziiii kucağınızaa

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerinizi, doğum hikayenizi bekliyoruz😍😍

Ayyy yarın buralar yenidoğan kokucak yaa 😍😍 tüm kızlar çok kolay ve güzel bir doğum geçirsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 sağ salim bebişlerinizi kucaklarına alsınlar 🧿🧿

Yarın doğum yapacak annelerimiz hayırlı acısız sizisiz doğumlar olsun insallaaaaaahhh 💜🌹
Amiiiin hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah , kolayca .Çok sağolun kızlar 🌸Darısı bekleyen herkese ❤️

Back
X