Tam denk gelmiş gerçektennn hangi doktora gidiyorsun acaba
Bugün çalışırken fazla ayakta kaldım herhalde kasıklarım bütün gün ağrıdı ayakta kalmak zararlımı acaba? Bilmeden zarar vermeyeyim doktorumunda numarası yok soramadım bilginiz varmı acaba :)
Kese fasulye şeklindeyse erkek falan diyolardı ay siz şu geleneksel tahmin şeylerini yapmadınız mı yaa nasıl duruyosunuz 3 tanesini yaptım bilee.
kafaya tuz sonra ağız mı tutacak burun mu
alyansı göbekte ipe sarkıp gezdirmece daire mi dikey mi
çatal üstüne mi oturma kaşık üstüne mi oturma
Şimdi yüzüğü yaptım kızlar erkek çıktı. Ben daha çok kız hissediyorum ama. Gerçi kızımda da erkek hissetmiştim Ocak-şubat grubunda ultrasondan ramzi sordum erkek dediler. Hayırlısı artık
Canım gecen kontrole gittigimde sadece keseyi görmüştü ve ufak bi kanama alanı var demişti. Hatta progestan yazdı ona başladım. Sonra gecen cumartesi son kontrole gittik bebegi ve kalp atışlarını gördük, kanama alanı küçülmüş ama progestana devam dedi. Ve yasaklar ayni sekilde devam dedi
Kızlar cuma günü kontrolüm vardı bugün lekelenmem oldu yine dayanamadım gittim doktora bir sorun yok dedi doktor kalp atışlarını ben görüyorum biraz sıkış dinletiyim için rahat etsin dedi. Benimde fazla bekleyecek vaktim yoktu siz görüyorsanız cuma tekrar gelirim tahlillerimi yaptırıp o zaman dinlerim dedim.
ben bu gidişte doktorun kapısında yatıcam gibi geliyor
Kese fasulye şeklindeyse erkek falan diyolardı ay siz şu geleneksel tahmin şeylerini yapmadınız mı yaa nasıl duruyosunuz 3 tanesini yaptım bilee.
Merhaba canım anneler,
yeter artık bizim de bir tablomuz olsun birbirimizi daha rahat takip edelim.
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri yazarsanız sırasıyla ekleyelim tablomuza
Bende aynen öyle dedim doktora ama süreç gayet normal işliyor şu anda tedirgin olucak bi durum yok dedi ki benim bir düşüğüm olduğunu özellikle belirttim ama bu cumartesi gitsem sadece bebeği görücek varsa sonrasında gene kalp atışı için gitmem gerek kendimi de bu strese sokmak istemiyorum
Keseniz gayet düzgün, güzel. Bence endişelenecel bir şey yok. 5 + 3 sünüz sanırım zaten bu haftalarda bebeğe bakılmaz bile. Benim doktorum keseyi gördü bugün tamam 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi. O zaman bebek görünüp kalp atışı var mı bakılacak. Endişelenmeyin. Sizi ne rahat ettirecekse öyle yapın. Erken gitmek içinizi rahatlatırsa gidin, rahatlatmazsa gitmeyin. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza :)
Keseniz gayet düzgün, güzel. Bence endişelenecel bir şey yok. 5 + 3 sünüz sanırım zaten bu haftalarda bebeğe bakılmaz bile. Benim doktorum keseyi gördü bugün tamam 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi. O zaman bebek görünüp kalp atışı var mı bakılacak. Endişelenmeyin. Sizi ne rahat ettirecekse öyle yapın. Erken gitmek içinizi rahatlatırsa gidin, rahatlatmazsa gitmeyin. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza :)
Merhaba pıhtılaşma bende var 2. Hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım..Pazartesi günü kalp atışlarını duymak icin gideceğim hersey normal ise aynı şekilde yine kullanacağım doğuma kadar...ayni zamanda Coraspirin..
Kizlar aclik sekerim 100 cikti ve doktorum 12.haftaya kadar istedigini ye ic dedi. Vucudun bebegin gelisimini saglayacka duzeyde su an dedi ve ben cok sasirdim. Diyet listemi verdim ama yapamiyorum yogurt midemi bulandiriyo dedim yapamazsin su an zaten bulantilarin var dedi hakli da bi yandan. Kan sulandirici igne icin konustuk sendeki genler kesin pihtilasma oldugunu gostermedigi icin senin rapkr cikarman zor hematolojiyle bi gorus ama pek sanmiyorum dedi.ben 2 doktorla devam ediyorum kontrollerime.bu doktor profesor ve ozel muayenehanesinde ve sgk anlasmasiz diger doktorum ozelde ona gidicem rapor icin mecburen.