2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ege şehir hastanesinde dilay hanım var ona gidiyorum. Çok fazla yormamaya çalış kendini kasık ağrıları olabiliyor ama tabi doktora sormakta yarar var

Ben makas bıçak testini yaptım kız çıktı

Şimdi yüzüğü yaptım kızlar erkek çıktı. Ben daha çok kız hissediyorum ama. Gerçi kızımda da erkek hissetmiştim Ocak-şubat grubunda ultrasondan ramzi sordum erkek dediler. Hayırlısı artık

Bana da yolculuk ve ilişki yasak canım. Düşük tehliken mi var seninde?
Canım gecen kontrole gittigimde sadece keseyi görmüştü ve ufak bi kanama alanı var demişti. Hatta progestan yazdı ona başladım. Sonra gecen cumartesi son kontrole gittik bebegi ve kalp atışlarını gördük, kanama alanı küçülmüş ama progestana devam dedi. Ve yasaklar ayni sekilde devam dedi

Eşim 6 saniyelik kalp atışı videosunu çekmiş çok garip açıp dinlemeye bile kıyamıyorum çekebiliyorsa eşleriniz çeksin kızlar iyi oluyor ara da bakmak

Kızlar cuma günü kontrolüm vardı bugün lekelenmem oldu yine dayanamadım gittim doktora bir sorun yok dedi doktor kalp atışlarını ben görüyorum biraz sıkış dinletiyim için rahat etsin dedi. Benimde fazla bekleyecek vaktim yoktu siz görüyorsanız cuma tekrar gelirim tahlillerimi yaptırıp o zaman dinlerim dedim.
ben bu gidişte doktorun kapısında yatıcam gibi geliyor

Ay o kafaya tuzu eşimin yengesi yapmış hiç farkında değildim burnumu tutmuşum ben
Çin ve rus takvimi de kız çıktı

canım benim yaşım 26

Keseniz gayet düzgün, güzel. Bence endişelenecel bir şey yok. 5 + 3 sünüz sanırım zaten bu haftalarda bebeğe bakılmaz bile. Benim doktorum keseyi gördü bugün tamam 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi. O zaman bebek görünüp kalp atışı var mı bakılacak. Endişelenmeyin. Sizi ne rahat ettirecekse öyle yapın. Erken gitmek içinizi rahatlatırsa gidin, rahatlatmazsa gitmeyin. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza :)

Canm.senin kaç günlük.bende de aynı kese görüntüsü. Ben 6+6 yim kalp sesi yoktu.doktor 15 gün sonra gel dedi

Ben çin ve Rus takvimine baktım bir tek orda kız dedi diğerlerini yapmadım

Bu ramzi kaçıncı haftadaki ultrason görüntüsüyle yapılıyor acaba

Benimki baya küçük belli olurmu bilmem
Pazartesi gideceğim inşallah bidaha o zaman inşallah belli olır

Ben de oksapar ve coraspin kullanıyorum
Hangi genler

Eşim 6 saniyelik kalp atışı videosunu çekmiş çok garip açıp dinlemeye bile kıyamıyorum çekebiliyorsa eşleriniz çeksin kızlar iyi oluyor ara da bakmak
Bende de 6sn lik bi video var araya doktorun sesi de girdi keşke daha uzun çekseydim diyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…