2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Karindan bakilan ultrasonda 5+2 kese siyahtı yolk kesesi vs yoktu 19 mm di sizce normal mi interntten baktığımda yolk kesesi gorunur yaziyor ama yoktu benim
Ben de keseyi 5+2 de gördüm. Yolk sac i ben ayırt edemiyorum açıkçası ama doktor oluşmuş gözüküyor demişti. Daha sonra 6+6da gittim karından ultrasonla 6+4 olarak ölçüldü kalp atışını hem gördüm hem duydum. Bence siz de sabırla göreceksiniz

Selam kızlar ben en son 31 mayısta hasta oldum 1 ay geçince kan tahlili yaptım hep yavaş ilerliyordu 5. Haftada en son 3400 idi kese görünüyordu bebek yoktu çoğu özel kürtaj dedi biride kendi düşecek dedi farabiye gittim 5 haftalık değil 3 buçuksun bayramdan sonra gel dedi dün gittim 6 haftalık bebek görünüyor kalp atısı yok 1 hafta sonra gel dedi daha öncede düşüklerim olduğu için büyük bir hastaneye git dedi rapor aldım dinleniyorum çok endişeliyim 1 öncekide duyulmamısştı 10. Haftada kürtaj olmuştum dualarınıza ihtiyacım var

Hemen kötü düşünmeyin belki geç döllenme olmuştur inşallah 15 gün sonra bebeğinizi hem görür hem duyarsınız

Ay o kafaya tuzu eşimin yengesi yapmış hiç farkında değildim burnumu tutmuşum ben
Çin ve rus takvimi de kız çıktı
Bunu ilk kez duyuyorum nasıl yapılıyor peki deneyelim,makas ve bıçak da bilmiyorum
Ben çin ve Rus takvimine baktım bir tek orda kız dedi diğerlerini yapmadım
Ben de ikisine de baktım kız çıktı bir de Instagram da bakanlar var ücretle meraktan baktırdım kız dediler ,ama ben şey duymuştum tam yumurtlama günü birliktelik olursa erkek olurmuş , yumurtlama takibi ile tutturdugumuz için o yüzden ihtimal ağır basıyor mantıken yine de Allah ne nasip ettiyse artık sağlıklı olsunlar da

İnşallah güzel haberlerinizi alırsınız içinizi ferah tutun

Hmm ben sadece takvimden takip etmiştim tam gününde mi olmustur bilemedim neyse Allahim sağlıklı sıhhatli nasip etsin minik ballarimizi gerisi takdir ilahi ikisine de ihtiyacımız var

Eki Görüntüle 2892976 kizlar adet tarihine göre 6+5 gunlük olmam gerekiyordu ama doktor 6+1 görünuyo ama genelde kız bebeklerde boyle oluyo dedi duydunuz mu hiç böyle bişey
Bugun doktora gittik bizde Cok Sukur Kalp Atisini Duyduk,benim adetime gore 7+3 olmam gerekiyo ama ultrasonda 7+1 cikti doktorum normal dedi bi sorun yok dedi Cok Sukur.
Sende doktorun hersey yolunda derse hic takilma, ilk hamileligimde oglum hep adet tarihinden 2 hafta geriden takip etti ama Cok Sukur Saglikli Dogdu ve 36.hafta erken dogum oldu ona ragmen 3.600gr dogmustu,iyuzden kafana bisey takma doktorun yolunda dedikten sonra uzme canini sen

Teşekkür ederim

teşekkür bugunde sabah lekem oldu kan olarak 1 haftayı beklemeden büyük hastaneyemi gitsem
Bence de büyük bir eğitim araştırma ya da üniversiteye ya da özele giderseniz de sadece kadin doğum hastanelerinden birine gitseniz daha net yanıt verirler sanki

Teşekkür ederim

teşekkür bugunde sabah lekem oldu kan olarak 1 haftayı beklemeden büyük hastaneyemi gitsem
Bence acile gidin bilmiyorum isleyisi ama belki progeatan verirler yada serun falan takarlar en azindan sonradan keske demeyin,benim doktorum herhangi bi sorunun olursa beklemeden acile git demisti ondan,gecmis olsun canim

Hmm ben sadece takvimden takip etmiştim tam gününde mi olmustur bilemedim neyse Allahim sağlıklı sıhhatli nasip etsin minik ballarimizi gerisi takdir ilahi ikisine de ihtiyacımız var
Benim adet düzensizliğim olduğu için yumurtlama gunum belli olmuyordu o yüzden bu şekilde takip ettim,amin inşallah hepimizin kuzuları sağlık sıhhatle dünyaya gelsinler

Senin adına çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsin daha önce kalp atışı için gitmişmiydin

Kızlar merhaba bende bu hafta pazartesi gittim 4 +4 günlüktü vajinal ultrason ile baktı kese oluşmuş ama yolk sac gözükmüyor 2 hafta sonra gel dedi. Biliyorum çok erken ama yinede aklımda deli sorular

Aynen canım benimkine de küçük dedi ama ilk 5 ay düşük riskin var dedi. Gerçi her hamilelikte düşük riski var ama insan üzülüyor yinede

Alyansi annemler yapti bana da erkek cikti onda diğerlerini de denesinler soyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…