2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Beni de ekleyin tabloya

Merhaba kizlar bugün doktora gittim.benim son adete göre bugün 6+6gunluj hamileyim.doktor kese çok küçük dedi. Kalp atışlarını normalde izlememiz lazım ama öyle birşey şu an yok dedi çok moralim bozuldu.15 gün sonra gel dedi .kese olması gerekenden küçük dedi

Benim de aynı durum6+6 günlük hamileyim bughhn gittim kese çok küçük dedi
Bebek var falan da demedi 15 gün sonra çağırdı.moralim çok bozuldu

Bende 7 aydır kullaniyordum nerdeyse dozu fazla dedi doktorum ama sizde farklı bi durum varsa bilemem bana sağlık ocağındaki doktor vermişti size kendi doktorunuz verdiyse devam edin
Sağlık ocağı doktoru vermişti yarın sorucam kontrolüm var inşallah bakalım

Bende ilk bebeğimde bırakmıştım ama elektronik iciyodum o zmnlar . Yani elektronik sigarayı bırakması daha kolaydı sanki . Bu dada baya azaltmaya çalıştım . Bugün deneyeyim dedim kaç saat icmicem diye 15 dk önce ilk sigarami içtim . İcmesemde olurdu bnce ama şeytan dürtüyor işte . Eğer canım isterse gce de bı tane içip günü iki sigarayla kapatmak istiyorum . Keşke hiç icmesek

Merhaba pıhtılaşma bende var 2. Hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım..Pazartesi günü kalp atışlarını duymak icin gideceğim hersey normal ise aynı şekilde yine kullanacağım doğuma kadar...ayni zamanda Coraspirin..

Benimde hemen kesildi canım memleketteyim bol bol dinlendim yarın evime dönücem evimi kendim mi temizlesem bilemedim eşim temizlememi istemiyor bakalım. Bebişler iyi olsunda

Canım 0.1 degerindekilerin adi ne

Erken gözükmüş ben daha hiç baktırmadım deneyelim şansımuzı alttan muayene de bebeğe zarar verir diye korkuyorum
Alttan muayene mecbur kalmadıkça tavsiye edilmiyor düşüğe sebep veriyor diye biliyorum Allah korusun heyecanla bebeğe zarar vericek bişey yapılmasa daha iyi

Alttan muayene oluyorum ben hep. Arkadaşım almanyada yaşıyor tamı tamına 24.haftaya kadar hep alttan bakmışlar orada hep böyleymiş. Hiçbir zararı yok güvenle yapabilirsiniz

Ben de 5 + 2 yim hesabıma göre bugün. Keseyi vajinal yoldan gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.

Kesenin küçük olmasına bence çok üzülmeyin. Geç yumurtlama, geç döllenme, geç implantasyonda normal olur. İnşallah 2 hafta sonra görülür kalp atımı sizin de.

Benimde hemen kesildi canım memleketteyim bol bol dinlendim yarın evime dönücem evimi kendim mi temizlesem bilemedim eşim temizlememi istemiyor bakalım. Bebişler iyi olsunda
Eşim benimde istemiyor yapmamı aslında yardım da ediyor ama ben bayram öncesi tam olsun diye tutturdum gördüm sonucu eşinle beraber yapmak en iyisi yada yardımcı çağırmak hiç bisey bebeklerimizden önemli değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…