ben 3 gün arayla vajinal muayene oldum 2 kere hiç korkma doktorum da rahatlattı baya bu arada tablolu grubumuz var oradan devam ediyoruz bilgin olsunn tahmini doğum tarihini dediğinde doktor veya hesapladığında söyle seni de ekleyelim
Merhaba kizlar bugün doktora gittim.benim son adete göre bugün 6+6gunluj hamileyim.doktor kese çok küçük dedi. Kalp atışlarını normalde izlememiz lazım ama öyle birşey şu an yok dedi çok moralim bozuldu.15 gün sonra gel dedi .kese olması gerekenden küçük dedi
Canım merhaba kese gözüktü ama henüz içinde bebeiş yokbebeğin oluşacağı yerde hazır herşey yolunda cumartesi gelirsen bebeği görürüz dedi ama ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışıda oluşması içim bakalım kısmet dünyada yiyecek rızkı varsa gelsin yavrum
sizde pıhtılaşma var mıydı ? bende folbiol kullanıyorum özellikle folbiol verdi doktor mthfr heterozigot olduğu için belki sizinde durumunuz benim gibidir.
Bende 7 aydır kullaniyordum nerdeyse dozu fazla dedi doktorum ama sizde farklı bi durum varsa bilemem bana sağlık ocağındaki doktor vermişti size kendi doktorunuz verdiyse devam edin
ilk bebeğimde gittiğim doktorum vermişti gün içinde sınırlı ve 0,1 değerlilerden gönül ister hiç bu tarz alışkanlıklarım olmasın ama bağımlılık çok farklı bir konu. Annem , babam , eşim ve ben hepimizin duaları bir şu illetten tiksinmem yönünde inşallah kurtulurum kızlar
Bende ilk bebeğimde bırakmıştım ama elektronik iciyodum o zmnlar . Yani elektronik sigarayı bırakması daha kolaydı sanki . Bu dada baya azaltmaya çalıştım . Bugün deneyeyim dedim kaç saat icmicem diye 15 dk önce ilk sigarami içtim . İcmesemde olurdu bnce ama şeytan dürtüyor işte . Eğer canım isterse gce de bı tane içip günü iki sigarayla kapatmak istiyorum . Keşke hiç icmesek
Merhaba pıhtılaşma bende var 2. Hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım..Pazartesi günü kalp atışlarını duymak icin gideceğim hersey normal ise aynı şekilde yine kullanacağım doğuma kadar...ayni zamanda Coraspirin..
İnşallah canım geçmiş olsun bol bol dinlen kendini yorma bi gün önce camları silmiştim diğer gün de kurbanla uğraşırken 5 6 saat hareket etmedim o yüzden oldu sanırım. Çok hareketsiz durmakta iyi değilmiş. Arada gezin
Progestan a başlayınca hemen kesildi senin de tekrar etmez inşallah
Benimde hemen kesildi canım memleketteyim bol bol dinlendim yarın evime dönücem evimi kendim mi temizlesem bilemedim eşim temizlememi istemiyor bakalım. Bebişler iyi olsunda
ilk bebeğimde gittiğim doktorum vermişti gün içinde sınırlı ve 0,1 değerlilerden gönül ister hiç bu tarz alışkanlıklarım olmasın ama bağımlılık çok farklı bir konu. Annem , babam , eşim ve ben hepimizin duaları bir şu illetten tiksinmem yönünde inşallah kurtulurum kızlar
Alttan muayene mecbur kalmadıkça tavsiye edilmiyor düşüğe sebep veriyor diye biliyorum Allah korusun heyecanla bebeğe zarar vericek bişey yapılmasa daha iyi
Alttan muayene oluyorum ben hep. Arkadaşım almanyada yaşıyor tamı tamına 24.haftaya kadar hep alttan bakmışlar orada hep böyleymiş. Hiçbir zararı yok güvenle yapabilirsiniz
Ben de 5 + 2 yim hesabıma göre bugün. Keseyi vajinal yoldan gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz.
Kesenin küçük olmasına bence çok üzülmeyin. Geç yumurtlama, geç döllenme, geç implantasyonda normal olur. İnşallah 2 hafta sonra görülür kalp atımı sizin de.
Benimde hemen kesildi canım memleketteyim bol bol dinlendim yarın evime dönücem evimi kendim mi temizlesem bilemedim eşim temizlememi istemiyor bakalım. Bebişler iyi olsunda
Eşim benimde istemiyor yapmamı aslında yardım da ediyor ama ben bayram öncesi tam olsun diye tutturdum gördüm sonucu eşinle beraber yapmak en iyisi yada yardımcı çağırmak hiç bisey bebeklerimizden önemli değil canım