Beni de ekleyin tabloyaben 3 gün arayla vajinal muayene oldum 2 kere hiç korkma doktorum da rahatlattı baya bu arada tablolu grubumuz var oradan devam ediyoruz bilgin olsunn tahmini doğum tarihini dediğinde doktor veya hesapladığında söyle seni de ekleyelim
Benim de aynı durum6+6 günlük hamileyim bughhn gittim kese çok küçük dediCanım merhaba kese gözüktü ama henüz içinde bebeiş yokbebeğin oluşacağı yerde hazır herşey yolunda cumartesi gelirsen bebeği görürüz dedi ama ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışıda oluşması içim bakalım kısmet dünyada yiyecek rızkı varsa gelsin yavrum
Canım cekiyorr deme oyleeKızıma hamileyken hep yerdim ben çiğköfte ama etsiz olanından. Gerçi şu an o da sağlıklı gelmiyoama lavaş ayranla vazgeçilmezimdi
Yoo pıhtılaşma falan yok doktor gebelere bunu veriyoruz dedisizde pıhtılaşma var mıydı ? bende folbiol kullanıyorum özellikle folbiol verdi doktor mthfr heterozigot olduğu için belki sizinde durumunuz benim gibidir.
Sağlık ocağı doktoru vermişti yarın sorucam kontrolüm var inşallah bakalımBende 7 aydır kullaniyordum nerdeyse dozu fazla dedi doktorum ama sizde farklı bi durum varsa bilemem bana sağlık ocağındaki doktor vermişti size kendi doktorunuz verdiyse devam edin
Bende ilk bebeğimde bırakmıştım ama elektronik iciyodum o zmnlar . Yani elektronik sigarayı bırakması daha kolaydı sanki . Bu dada baya azaltmaya çalıştım . Bugün deneyeyim dedim kaç saat icmicem diye 15 dk önce ilk sigarami içtim . İcmesemde olurdu bnce ama şeytan dürtüyor işte . Eğer canım isterse gce de bı tane içip günü iki sigarayla kapatmak istiyorum . Keşke hiç icmesekilk bebeğimde gittiğim doktorum vermişti gün içinde sınırlı ve 0,1 değerlilerden gönül ister hiç bu tarz alışkanlıklarım olmasın ama bağımlılık çok farklı bir konu. Annem , babam , eşim ve ben hepimizin duaları bir şu illetten tiksinmem yönünde inşallah kurtulurum kızlar
Maşallah o miniğeeebiz de bugün kalp atışı duyduk 7+2
Benimde hemen kesildi canım memleketteyim bol bol dinlendim yarın evime dönücem evimi kendim mi temizlesem bilemedim eşim temizlememi istemiyor bakalım. Bebişler iyi olsundaİnşallah canım geçmiş olsun bol bol dinlen kendini yorma bi gün önce camları silmiştim diğer gün de kurbanla uğraşırken 5 6 saat hareket etmedim o yüzden oldu sanırım. Çok hareketsiz durmakta iyi değilmiş. Arada gezin
Progestan a başlayınca hemen kesildi senin de tekrar etmez inşallah
Canım 0.1 degerindekilerin adi neilk bebeğimde gittiğim doktorum vermişti gün içinde sınırlı ve 0,1 değerlilerden gönül ister hiç bu tarz alışkanlıklarım olmasın ama bağımlılık çok farklı bir konu. Annem , babam , eşim ve ben hepimizin duaları bir şu illetten tiksinmem yönünde inşallah kurtulurum kızlar
Alttan muayene mecbur kalmadıkça tavsiye edilmiyor düşüğe sebep veriyor diye biliyorum Allah korusun heyecanla bebeğe zarar vericek bişey yapılmasa daha iyiErken gözükmüş ben daha hiç baktırmadım deneyelim şansımuzı alttan muayene de bebeğe zarar verir diye korkuyorum
Hem izmir hem 5 mart aynıyızBenide eklermisin lütfenn
Yaş 26
Tdt: 05.03.2022
İzmir
İlk gebelik
Yasak olan neymiş kızlar
Ben oğlumu doğumu orda yaptım memnunum. Sadece doktor değiştirdim bu seferMemnun musun canım.Hastane nasıl?
Nereden anladın, hissediyor musunbir erkek bebiş mi geliyor acaba
Kasasız belasız gelirsiniz inşallah geç olsun güç olmasınMalesef dönemedik arabanın triger kayışı koptu dönüş yolunda kaldık öyle yarına çıkacakmış bakalım kısmetse yarın tekrar dönüş yoluna koyulucaz
Eşim benimde istemiyor yapmamı aslında yardım da ediyor ama ben bayram öncesi tam olsun diye tutturdum gördüm sonucu eşinle beraber yapmak en iyisi yada yardımcı çağırmak hiç bisey bebeklerimizden önemli değil canımBenimde hemen kesildi canım memleketteyim bol bol dinlendim yarın evime dönücem evimi kendim mi temizlesem bilemedim eşim temizlememi istemiyor bakalım. Bebişler iyi olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?