Teşekkür ederimKasasız belasız gelirsiniz inşallah geç olsun güç olmasın
Valla canim bu durumlarda beklenmiyor var mı yok mu siniri bozuluyor insanin o yüzden gel diyorsa git rahatla ben bir hafta sonra gidicektim yarın gidiyorum kese var mı yoksa bu 20067 neyin nesi devlet de bu soruma cevao bulamadım özele gidiyorumCanım merhaba kese gözüktü ama henüz içinde bebeiş yokbebeğin oluşacağı yerde hazır herşey yolunda cumartesi gelirsen bebeği görürüz dedi ama ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışıda oluşması içim bakalım kısmet dünyada yiyecek rızkı varsa gelsin yavrum
Sağlıktan önemli birsey yok. Beta o kadar yüksekken kesenin görünmesi lazim göremiyorsa da bir hafta beklemek riskli Allah korusun. En iyisi gitmek çok doğru bir karar guzel haberlerle gel insallahValla canim bu durumlarda beklenmiyor var mı yok mu siniri bozuluyor insanin o yüzden gel diyorsa git rahatla ben bir hafta sonra gidicektim yarın gidiyorum kese var mı yoksa bu 20067 neyin nesi devlet de bu soruma cevao bulamadım özele gidiyorum
Kese fasulye şeklindeyse erkek falan diyolardı ay siz şu geleneksel tahmin şeylerini yapmadınız mı yaa nasıl duruyosunuz 3 tanesini yaptım bilee.Nereden anladın, hissediyor musun
ayyy hangi şubesiii vadi istanbulsa orda bir doktor varr benim kolanda doktorumdu kerem doğa seçkin aşırı tavsiye ederim bal bir doktorrNar suyunu bilmiyorum, visne suyu iciyorum ben o da mi zararlı? Liv hospital a gidiyorum canim
Kese fasulye şeklindeyse erkek falan diyolardı ay siz şu geleneksel tahmin şeylerini yapmadınız mı yaa nasıl duruyosunuz 3 tanesini yaptım bilee.
kafaya tuz sonra ağız mı tutacak burun mu
alyansı göbekte ipe sarkıp gezdirmece daire mi dikey mi
çatal üstüne mi oturma kaşık üstüne mi oturma
yapın da bana arkadaş çıksın
Ben sadece çin takvimini yaptım orda kız çıktı. Ama kime söylesem erkek bence diyo, bende en başından beri erkek hissediyorum ama bakalım. Yok kuzum Ankaradayım ben, tek liv hospital var zaten Ankarada. Özgül Kafadar doktorumun adı çok memnunum, çok tatlı bir hocaayyy hangi şubesiii vadi istanbulsa orda bir doktor varr benim kolanda doktorumdu kerem doğa seçkin aşırı tavsiye ederim bal bir doktorr
Bende aynen öyle dedim doktora ama süreç gayet normal işliyor şu anda tedirgin olucak bi durum yok dedi ki benim bir düşüğüm olduğunu özellikle belirttim ama bu cumartesi gitsem sadece bebeği görücek varsa sonrasında gene kalp atışı için gitmem gerek kendimi de bu strese sokmak istemiyorumValla canim bu durumlarda beklenmiyor var mı yok mu siniri bozuluyor insanin o yüzden gel diyorsa git rahatla ben bir hafta sonra gidicektim yarın gidiyorum kese var mı yoksa bu 20067 neyin nesi devlet de bu soruma cevao bulamadım özele gidiyorum
Ben sadece alyansı denedim kız çıktıKese fasulye şeklindeyse erkek falan diyolardı ay siz şu geleneksel tahmin şeylerini yapmadınız mı yaa nasıl duruyosunuz 3 tanesini yaptım bilee.
kafaya tuz sonra ağız mı tutacak burun mu
alyansı göbekte ipe sarkıp gezdirmece daire mi dikey mi
çatal üstüne mi oturma kaşık üstüne mi oturma
yapın da bana arkadaş çıksın
ayy o nasıl oluyo onu da yaparımmmm hemen anlatt kuzuuuBen sadece alyansı denedim kız çıktıeşimin de avucunda denedik o da kız hayırlısı
Aynı göbek mantığında canım. Eşinin alyansını ipten geçirip avuna doğru salıyorsun. Daire ya da sağa sola sallanıyorsa kız, ileri geriyse dikeyse erkekayy o nasıl oluyo onu da yaparımmmm hemen anlatt kuzuuu
Bana da yolculuk ve ilişki yasak canım. Düşük tehliken mi var seninde?Sağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadım
Kese kaç cm burda ultrasonda yazarBende aynen öyle dedim doktora ama süreç gayet normal işliyor şu anda tedirgin olucak bi durum yok dedi ki benim bir düşüğüm olduğunu özellikle belirttim ama bu cumartesi gitsem sadece bebeği görücek varsa sonrasında gene kalp atışı için gitmem gerek kendimi de bu strese sokmak istemiyorum
ay yaptım bu da kız çıktı 4 0 olduAynı göbek mantığında canım. Eşinin alyansını ipten geçirip avuna doğru salıyorsun. Daire ya da sağa sola sallanıyorsa kız, ileri geriyse dikeyse erkek
Hem izmir hem 5 mart aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?