2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
D doakolik sen ankarada nerdesin, kime gidiyorsun doktor olarak

Bende bugün Ankaraya gelir gelmez nar suyu içtim, hurmayı duydum ama narı ilk kez duyuyorum

Valla canim bu durumlarda beklenmiyor var mı yok mu siniri bozuluyor insanin o yüzden gel diyorsa git rahatla ben bir hafta sonra gidicektim yarın gidiyorum kese var mı yoksa bu 20067 neyin nesi devlet de bu soruma cevao bulamadım özele gidiyorum

Sağlıktan önemli birsey yok. Beta o kadar yüksekken kesenin görünmesi lazim göremiyorsa da bir hafta beklemek riskli Allah korusun. En iyisi gitmek çok doğru bir karar guzel haberlerle gel insallah

Nereden anladın, hissediyor musun
Kese fasulye şeklindeyse erkek falan diyolardı ay siz şu geleneksel tahmin şeylerini yapmadınız mı yaa nasıl duruyosunuz 3 tanesini yaptım bilee.
kafaya tuz sonra ağız mı tutacak burun mu
alyansı göbekte ipe sarkıp gezdirmece daire mi dikey mi
çatal üstüne mi oturma kaşık üstüne mi oturma

yapın da bana arkadaş çıksın

İyi akşamlar herkese bende pazar günü öğrendim 782 çıktı değer. 5+3 bugün cuma günü muayene olucam inşallah kese ve kalp atışını duyarız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

tablolu grubumuzz kızlar gelmeyenler buyrun listemize ekleyelimm

Kizlar aclik sekerim 100 cikti ve doktorum 12.haftaya kadar istedigini ye ic dedi. Vucudun bebegin gelisimini saglayacka duzeyde su an dedi ve ben cok sasirdim. Diyet listemi verdim ama yapamiyorum yogurt midemi bulandiriyo dedim yapamazsin su an zaten bulantilarin var dedi hakli da bi yandan. Kan sulandirici igne icin konustuk sendeki genler kesin pihtilasma oldugunu gostermedigi icin senin rapkr cikarman zor hematolojiyle bi gorus ama pek sanmiyorum dedi.ben 2 doktorla devam ediyorum kontrollerime.bu doktor profesor ve ozel muayenehanesinde ve sgk anlasmasiz diger doktorum ozelde ona gidicem rapor icin mecburen.

Ayrica ari sutu kullaniyorum gunde 2 kez bunu da sordum doktora bilimsel olarak herhangi bi yarari da yok zarari da dedi.iyi o zaman ben hep kullanicam dedim. Cunku gebelikten 2 ay oncesinden kullanmaya baslamistim. Normalde adet oldugumda cok agrim olurdu. Ari sutu sayesinde agrilarim yok denecek kadar azalmisti. Hem rahim kaslarini guclendirdigi de soyleniyo. O yuzden ben cok memnunum. Dusuk tehlikesi olan arkadaslar mutlaka kullanmanizi oneririm. Kaybetmezsiniz kazanirsiniz

ayyy hangi şubesiii vadi istanbulsa orda bir doktor varr benim kolanda doktorumdu kerem doğa seçkin aşırı tavsiye ederim bal bir doktorr
Ben sadece çin takvimini yaptım orda kız çıktı. Ama kime söylesem erkek bence diyo, bende en başından beri erkek hissediyorum ama bakalım. Yok kuzum Ankaradayım ben, tek liv hospital var zaten Ankarada. Özgül Kafadar doktorumun adı çok memnunum, çok tatlı bir hoca

Bende aynen öyle dedim doktora ama süreç gayet normal işliyor şu anda tedirgin olucak bi durum yok dedi ki benim bir düşüğüm olduğunu özellikle belirttim ama bu cumartesi gitsem sadece bebeği görücek varsa sonrasında gene kalp atışı için gitmem gerek kendimi de bu strese sokmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG-20210727-WA0006.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 58
Ben sadece alyansı denedim kız çıktı eşimin de avucunda denedik o da kız hayırlısı

Bana da yolculuk ve ilişki yasak canım. Düşük tehliken mi var seninde?

Kese kaç cm burda ultrasonda yazar

Hem izmir hem 5 mart aynıyız
Tam denk gelmiş gerçektennn hangi doktora gidiyorsun acaba

Bugün çalışırken fazla ayakta kaldım herhalde kasıklarım bütün gün ağrıdı ayakta kalmak zararlımı acaba? Bilmeden zarar vermeyeyim doktorumunda numarası yok soramadım bilginiz varmı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…