- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Yarın gideceğim kızlar mesajlarınız üzerineB Birhamisss evet kayılıyorum arkadasımıza. Doktoruna da yazabilirsin o yönlendirir. Ben ilk yazdıgımda hemen gel demişti mesela. Bazen de hareket ediyor yeterli, ama biz hissedemiyoruz. Nst garanti oluyor
Zahrada İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsun demek.Bende öyleMerhabaa yok ataşehir medicana istanbulll maleseff
Canım benim 1 hafta bebeği kucaklayamadım resmen dediğin gibi sütüm de yoktuKızlar cuma günü sezeryan olmuştum,, ağrım sizimdan dolayı bebeğimle hiç ilgilenemiyorum. Sütüm de pek yok zaten olani da ağzına tutturamiyorum. Mama ile besleniyor şu anda. Ne yapmam lazım? Tecrübeli sezeryan anneleri yazabilir mi
Ah canım avrupa yakasında oturuyorum amaa doğumw anadoluya gittik şimdi bebiş doktoru için de kadıköy medicanaya gitcezzZahrada İstanbul Anadolu yakasında oturuyorsun demek.Bende öyle
Şimdi sütün var mı peki? Emiyor mu bebişCanım benim 1 hafta bebeği kucaklayamadım resmen dediğin gibi sütüm de yoktu
Silikon meme ucu aldım öncelikle sonra bestlak ve solgar brewers yeast aldım süt takviyesi için
Komposto helva hurma yiyorum bir taraftan baya faydasını gördüm dene istersen bunları da 8. Gün bebekle ilgilenmeye başlayabildim
Evet evet sütüm arttı ilk görsen 1 damla falandı he bi de rezene de içiyorum hep diyorum yeter ki süt olsun diye klavyedeki tüm tuşlara basıyorumŞimdi sütün var mı peki? Emiyor mu bebiş
Tamam canım çok teşekkür ederim hemen deneyecemEvet evet sütüm arttı ilk görsen 1 damla falandı he bi de rezene de içiyorum hep diyorum yeter ki süt olsun diye klavyedeki tüm tuşlara basıyorumbebeği de zorlays zorlays emziriyorum darısı başıns olsun bu takviyeleri al mutlaka valla çok faydasını görceksin
İyi haberler alıp rahatlarsın umarım. Bize de haber ver.Yarın gideceğim kızlar mesajlarınız üzerine
Ben de sezaryen oldum, ilk başta ağrımdan dolayı benim de bebekle ilgilenmeye halim yoktu. İlgilenecek birisi varsa önce kendimizi iyi etmemiz gerekiyor. Anne olabiliriz ama bizimki de can. Bir anda süper güç yüklenmiyorKızlar cuma günü sezeryan olmuştum,, ağrım sizimdan dolayı bebeğimle hiç ilgilenemiyorum. Sütüm de pek yok zaten olani da ağzına tutturamiyorum. Mama ile besleniyor şu anda. Ne yapmam lazım? Tecrübeli sezeryan anneleri yazabilir mi
Haber et canım bizedeYarın gideceğim kızlar mesajlarınız üzerine
Canım benimki de ayni nst de bile hareketler dalga dalga çıkardı şimdi okadar cok çıkmıyor aşırı hareket yok sadece dışardan görünecek sert hareketler yapıyor. Bide gerilince karnım şekilden şekile giriyor eskisi gibi tekme atma olayı yok denecek kadar az bende de3 gündür var öncesinde yoktu. Doktora en son salı günü gittim. Bir sorun görmedi. doktorumu arayıp yarın acile mi gitsem mi diyorum bilmiyorum. Gece kalkıp hareketlenmesi için bir şeyler yiyorum. Sürekli kontrol ediyorum.
Evet yıkamak gerekiyor mutlakaGarmastan pomad yıkamaya gerek varmı kızlar bende şimdiden kullanıyorum..
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Allah sağlıklı hayırlı ömür versinKızlar cuma sabahı doğum yaptım bende:) doğum yapan herkesin hayırlı olsun darısı kalanların başına insallah
Canım bnm sancılar 5 dk ya düşünce midem de bulanmaya başlamıştı .su bile içmek istememiştim .ama o dan önce hiç olmamıştıKızlar sonra günlerinizde mide bulantısı yasayaniniz oldu mu veya var mı.iki lokma kahvaltıyı yedim onuda geri çıkardım anın da. Sancı sebebiyet verir mi acaba anlamadım . Hamileliğim başından beri hiç mide bulantısı yaşamamıştım buda ilk oldu
Elle tutulan bı sancım da yok sadece arada kasılmam oluyor. Belki de onun etkisiyle mideye baskı olmuş olabilir bilemedim hala da devam ediyor. İshal ağrısı gibi mı desem değişik bişeyCanım bnm sancılar 5 dk ya düşünce midem de bulanmaya başlamıştı .su bile içmek istememiştim .ama o dan önce hiç olmamıştı
Canım rahmim çok güzel toparlanmış, korse takabilirsin dedi. 1 tane krem verdi conctaxtubex diye dikiş yeri için. Baya yüksekmiş fiyatı baktım şimdi ama evlerde olması gerekn bir krem dedi. 3 ay sonra smear testi için görüşelim dedi.Canım 52 ile başladım 62 oldum 1 kilo verdim sadece bugün 9 günlük kızım ben bu işten birşey anlamadım yeme içme baya yiyorum iştah açık
Canım banada yazar mısın sezo oldum canim acıyor da takamadim owli korse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?