2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Garmastan pomad yıkamaya gerek varmı kızlar bende şimdiden kullanıyorum..

Hangi memorial bu bende memorialde dogum yspicam insallah ta
Benimki Şişli Memorial dı. Doğum fiyatı içinde pazarlık yap ben baya indirim yaptırtmıştım. Bildiğin ne koparırsak kar modundalar. 20 binle kapıyı açmışlardı dopumda 15 e indirmiştim ben. Hep sor ödemeleri herşeyin faturasını iste bi çok şeyde ft bile vermek istemediler bize.

Onun için bol su yürüyüş yap canım .birde bana en etki eden incir hoşafı oldu hem bağırsaklarım çalıştı hemde süt için faydalı oldu

Bende bugün hastaneden çıktım minimini kızımla genel anestezi ben iyiki olmuşum dedim uyudum uyandım herşey bitmişti .tabi doktoruma çok teşekkür ederimki eli çok hafifmiş ve baya dikkat ederek bitirmiş amelyatımı. Biraz uyanırken nefes almakta zorlandım birde yürürken o yanma hissi çok fenaydı . Ama herşeye değdi . Geride bekleyen herkesin sürecide inşş çok rahat geçer .Sadece şunu söyleyeyim panik stres yapmayın herşey çok güzel geçicek diye kendinizi doktorunuza bırakın inanın ozaman herşey çok güzel ilerliyo.

Kızlarcım sıfır tecrübe olduğu için soruyorum, göbek deliği üstüne bebek bu ara çok toplanıyor, bildiğin sert ve top gibi duruyor sonra rahatlıyor. Ama ben acı olarak bişey hissetmiyorum, tekme falan da değil. Bu sancı mı? Kasılma mı? Yada bu ne demek? Uzun süredir baş aşağıda kızım ama kanalda değil henüz demişti doktorum. Sadece adet olacak gibi bel ağrılarım oluyor, arada da vajina kemiğim batıyor. Bu göbek sertleşmesi son günlerde çok var, ne demek

Yalancı kasılmalar bunlar :) büyük çoğunluğumuz çekiyoruz. Gerçek doğum kasılmaları giderek sıklaşıp güçlenecekmiş. Bunlar olup olup geçiyor. Doğuma yakın giderek sıklaşıyormuş.

Kasılma ve sancı farklı şeyler mi peki? Nst ye girsem sanci cikar mi yani Ay hiçbirsey bilmeden beklemek öyle garip ki

Kasılma ve sancı farklı şeyler mi peki? Ay hiçbirsey bilmeden beklemek öyle garip ki

Sancı demiyoruz negatif bir kelime ve çok ağrıyacak beklentisine sokuyormuş :)) sancı ve kasılma aynı şey ama :) rahim kasılıyor, o kasılmaya bağlı belli bir sancı oluyor ama beklentiyi artırmayın

Kasılma yaşıyorsun canım braxton hicks kasılması deniyor şimdi hemen hemen hepimiz de var. Nst de olursa o kasılma mesela kağıda işleniyor. Kasılma yani sancı. Hissetmiyor olabilirsin şiddeti azdır şuan yalancı kasılmalar olduğu için

Hipp human ve sma önerdiler hep kuzum ama doktor aptamil demişti kızlar leş deyince almadım
Oğlumda evolvia kullandik cok kusturuyodu kuzum ya.Aptamil de sevmedim kullandık.Kivrandi kızım ya gazdan.Sma ve hipp dr.a bi soruyum.Benim de aklımda.

Kuzum benim hala hafif kanama var.Wc sorunu icin de kayısı hoşafı çok işe yaradı.Hemen aynı gün çıktım.

Kizlar sezeryan olanlar hastanede kaç gün kaldınız? Salı Sabah 9/10 gibi ameliyata gireceğim Çarşamba günü ikindi çıkarım diye düşünüyorum bı sorun çıkmazsa inşallah 1,5 gün dediler doğru mu? Benim bı önceki doğumda gazim çıkmamıştı 3 gün kaldım maalesef bu sefer olmazsa inşallah kaç gün tutarlar

Beni çarşamba 16da aldılar sezeryana.Cuma sabah taburcu oldum canım.2gun kaldım hastanede.

Kızlar bu kasılmalar,vajina batmaları, yalancı ağrılar doğumdan ne kadar süre sonra başlarki nerdeyse 4 gündür çekiyorum hastaneyi aradım şimdi aynı aralıklarda gelmesi gerek diyor
Karnımda gerilmekten iyice çatladı
benim oğlanın içerde rahatı iyi
Bi gün yazarmıyım bende kızlar doğurdum oğluşum kucağımda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…