2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    276
Normal annesi güvende hissetsin kucağına al bol boş konuş
Benimki çok güzel dinliyor ben konuşunca
 
Merhaba iyi aksamlar, Tayin için konyadayiz burdaki tum peritanoliji uzmanlar I ve doktorlar Ina gittim malesef skr yerine 1,5 cm sonlandirmak zorunda kaldi k cunku yuksek risjli ama benim 3. Sizin kac cm yakinlikta
Onu hiç bilmiyorum daha yeniyim ilk kese muayenesinde belli oldu doktor takip etcez dedi..tekrar gidicez ona cuma ..arada devlet hastanesine gittim Muayene oldum oda aynı şeyi söyledi sonlandiralim dedi direk..cuma günü doktorumuz a gidicez tekrar kaçıncı haftadaydiniz siz
 
Forumda aktif olanlardan
N niloaslan S Spagetti Bolonezz U Umtgzldr @Anka6 sanırım yoksa venüs nursre2603 citoesss te var

Gözün aydın canım beniim nasılsınız
Ben hala doğurmadım yarın tekrar kontrolüm var. 40+4 olduk doktor şimdi de yanlış bakılmıştır 39+4 diyelim diyor. Yani daha bekliyoruz. İnanılmaz bir şekilde bebek hala çok yukarıda büyümeye devam ediyor suyu plesantası falan çok iyi doktor bana sanki hiç 40 haftalık değil gibi diyor. Dursa 1 ay daha duracak yani
Ay ama artık sol yanım belim kalçam çok ağrıyor. Yürüyemiyorum daha. Çok yoruldum bir an önce doğsun. Hiç açıklık yok sancılar da geçen pazartesi çok düzenliydi şimdi yok görünüyor. Ne olacak bilmiyorum.
 
Merhaba, bebeklerine kavusanlara hayırlı olsun, henüz kavuşmayanlara da sağlıkla kavusmalarini diliyorum.
Erken doğum riskim ve bebeğimde gelişim geriligi var ve 36 olduğunda doktorla doğum için görüşeceğiz. Bir kez sezaryen demişti ama son kontrolde ilk doğumun normalmiş o yüzden suni sancı veririz, duruma bakarız dedi.
Size sormak istediğim bir durum var. Hiç bir doğum belirtisi olmadan sadece suni sancıyla doğumu başlatılan oldu mu? Olduysa süreç nasıl ilerledi?
 
39+5 ten selamlar bugün kontrole gittik ağrıda yok açıklıkta :) cumartesi tekrar gelin dedi olmadı pazartesi salı yatış yaparız dedi beklemeye devam :))
Bende bugün kontrole gittim 39+6 doktor herşeyi tamamlanmış beklemeyelim kakasını yiyebilir risk almayalım dedi. Normal istediğimi söyledim sancı önermiyorum ama istersen perşembe yatışını yapalım suni verelim dedi çünkü 1 parmak açıklığım vae ve sancım yok
 

39+5 ten selamlar bugün kontrole gittik ağrıda yok açıklıkta :) cumartesi tekrar gelin dedi olmadı pazartesi salı yatış yaparız dedi beklemeye devam :))
39+5 de benden
Herşeyi suyu plasentası duruşu iyi ama nst kalbim kadar temiz cuma sabah görüşelim dedi 40+1 de. Yalnız 3800 e yakin şuan boyuma(175) güveniyor uzunsun yaparsın diyor birde rahim kaslari yumuşak alanı da iyi diyor ama bakalım cuma sabah ya suni denicez ya da karar verilecek tabi cumaya kadar dogurmazsam
 
Maşallah tosuncuğa :) ben 20 kilo aldım en fazla 3400 doğar dedi rezillik :))) benim ilk doğum normal ya biraz bekleyelim pazartesi salı olmadı yatış yaparız dedi.
 
Maşallah tosuncuğa :) ben 20 kilo aldım en fazla 3400 doğar dedi rezillik :))) benim ilk doğum normal ya biraz bekleyelim pazartesi salı olmadı yatış yaparız dedi.
Kuzum bende aynıyım, 40+5 e kadar bekleriz diyor salı ya kadar yani. Ama beni kilo konusu korkuttu bugun acikcasi bir hafta var çünkü tam e 4 olur gibi. Tabiki sağlıklı olsun herşeyi sayi önemli değil ama normal isteyip fazla beklemekten de olmazsa üzülürüm
Bende ayniyim inan sistim bu ara iyice bide miss gibi kilosu hiiiic öyle deme, hemen doğar ne güzel
 
Amin canım cümlemizle inşallah ben alışkınım ilk gebelikte 26 kilo aldım benim kız 3150 doğdu bunada en fazla 3400 olur dedi. Çok takılmam kiloya sağlıklı gelsinler yeter. Sonrası sıkı bir diyet programı :)) İnşallah normal doğruruzda kurtuluruz Allah ın izniyle.
 
Ne güzel bir tane deneyimin var, ben tecrübesiz nolcagindan habersiz saf saf bekliyorum
İnşallah kuzum son anda sezeryana dönecek gibime geliyor benim ama bakalim hayırlısı
 
Ne güzel bir tane deneyimin var, ben tecrübesiz nolcagindan habersiz saf saf bekliyorum
İnşallah kuzum son anda sezeryana dönecek gibime geliyor benim ama bakalim hayırlısı
Canım 40+1 de sancım düzene girdi doğum oldu. Ve nişanım geldiğinde 3cmdiaçıklık. Bol bol çömelme hareketi yapmıştı m yarı squat gibi hareketler vs
 
Bebitolar selam. idrar yaparken dehşet ağrı ve yanma Yaşıyorum. sağlık ocağında idrar testi yaptırdım tertemiz çıktı. bugün kadın doğuma dikiş kontrolüm vardı, alttan muayene etmeden “sonda tahriş etmiştir” dedi piyoleseptyl verdi ama zaten doğumdan sonra zaten antibiyotik (Aksef) kullanmıştım 1 kutu. Sizde de oldu mu bu sorun? Artık işemek istemiyorum ama günde 3-4 litre su tükettiğim için sürekli de wcye çıkıyorum. Bu sonda tahrişi ne zaman geçer? İdrar deliğinin olduğu yerler kıpkırmızı olmuş.

bir de annem bende sağ olsun. annem bu cuma kendi evine gidecek, 1-2 gece kalacak abim babam perişan olmuşlar sonrasında tekrar gelsin istiyorum ama Ramazan da geliyor, hem bana yemek yapıp hem oruca nasıl kalkacak diye vicdan yapıyorum. Evin tüm yemeği, bulaşığı, çamaşırı annemde şu an. Tabii bebeK için de çok yardımcı oluyor. Psikolojik olarak Ne zaman kendim yapmaya başlayabilirim ev işlerini? sanki annem giderse asla yetişemicem gibi geliyor. Şimdi bile 2 dk duşa giremiyorum çünkü Bebek memede sürekli. meme+mama şeklinde bütün gün emiyor. Ben de pratikleşemedim daha bebek giydirme alt alma gibi işlerde. Üstelik bebeğin göbek bağı yeni düştü, daha yıkayacağım yavruyu. yalnız kalmak için çok erken Değil mi?
 
günün birinee mutlaka yalnız kalıp kendi düzenimi oturtacaksın ne kadar erken o kadar iyi rahata alışmamak açısından :) ilk zamanlar yapamadığını düşüneceksin hep birşeyler eksik kalacak ama o şey bebekle ilgili olmadığı sürece sorun yok ev işleri yarım kalabilir, yemek yarım kalabilir hiç sorun değil. bence anneniz de artık gitmek ister evine keza ramazan da geliyor. sadece gitmeden birkaç pratik şeyler buzluğa atsanız iyi olur. zamanla da siz pratikleşeceksiniz
benim 2. doğumum. ilk doğumumda da kimse kalmadı yanımda ilk geceden itibaren. ama bizim anneler kvler yakın tabi onun rahatlığı. birkaç gün gündüz gelip yemek vs getirdiler ev islerine yardımcı oldular o kadar zaten sonra kendim yapmaya başladım. yani erken değil:)
 
Kızlar günaydın ya benim kızım çok ugrasmama rağmen gazını cikartamiyor ve ağlıyor kusuyor gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz iyi geliyor mu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…