Tek çocuk olmasın rağmen anam ağlıyo bi de bugün ek ağlana krizleri başladı uyumuyo aslaKızlar bebeklere tek başınıza mi bakıyosunuz? Ya nasıl yetisiyosunuz?Yemek,Ev bi de 2. Yada 3.olanlar özellikle!!
yetişemiyorumKızlar bebeklere tek başınıza mi bakıyosunuz? Ya nasıl yetisiyosunuz?Yemek,Ev bi de 2. Yada 3.olanlar özellikle!!
Sağol canım bakalım doktora gidince blki bundan verir bize deBenim kullandığım bu
benimki de özellikle 3-5 gündür uyku çok kötü üstüne hani uyumayıp da karnı tok gazı yokken dursa neyse durmuyoda. yarı kucağımda yarı pusette öyle böyle yapmaya çalışıyorum pratik takılıyorum sabah kahvaltı yaparken ayağımda ufak ufak salladım böyle şeyleri esnet sende yemene içmene dikkat et canım. bak sabah 8 den beri toplasan 2 saat anca uyumuştur bölük bölükTek çocuk olmasın rağmen anam ağlıyo bi de bugün ek ağlana krizleri başladı uyumuyo asla
Oğlum babasına aşırı düşkün aşırı onu arıyo sürekli ondan da ayrı kriz yaşıyoruz
Sizin gibi 2. 3. Çocuğu olanlara allah yardım etsin düşünemiyorum bile bu saat oldu ne yemek yapabildim daha ne yedim normalde böyle zor olmuyodu da bugün ayrı bi zor hiç uyumadığından uyurken yemek yapıyodum normalde diper uykuda bdn dinleniyodum
Valal totomdan ter akiyorKızlar bebeklere tek başınıza mi bakıyosunuz? Ya nasıl yetisiyosunuz?Yemek,Ev bi de 2. Yada 3.olanlar özellikle!!
Ahh ahh hamilelik ne kolaymış ya.Tek derdimiz ne alsak ne yapsakti.Bende bugün aşırı zorlandım.Feci sinirli bizim kiz.Tek çocuk olmasın rağmen anam ağlıyo bi de bugün ek ağlana krizleri başladı uyumuyo asla
Oğlum babasına aşırı düşkün aşırı onu arıyo sürekli ondan da ayrı kriz yaşıyoruz
Sizin gibi 2. 3. Çocuğu olanlara allah yardım etsin düşünemiyorum bile bu saat oldu ne yemek yapabildim daha ne yedim normalde böyle zor olmuyodu da bugün ayrı bi zor hiç uyumadığından uyurken yemek yapıyodum normalde diper uykuda bdn dinleniyodum
Ikiside 15dak mesafede ama Benim kv kendi dünyasında doğumda bile yoktu.Annemde kizkardesimle kafayı bozdu.Yalnizlari oynuyoruz.Mecburen yetmeye çalışıyorum.Ama 2cocuk çok zormus ya.Eşim bazen geç geliyor o da yok nerdeyse.yetişemiyorumbenim ailem ve eşimin ailesi ile yakınız şimdilik onların desteği var ablayı alıp 1-2 saat oyalamak gibi. bazen yemek veriyolar vs. ama genelde yemek ev işi kendim yapıyorum. akşam eşim gelince yüküm hafifliyor:)
ben kv ile alt üst oturuyorum gündüz arada bi yarım saat falan uğruyorlar o arada yapabildiğim işi yapıyorum yoksa genelde akşam çay oturmasına geliyorlarIkiside 15dak mesafede ama Benim kv kendi dünyasında doğumda bile yoktu.Annemde kizkardesimle kafayı bozdu.Yalnizlari oynuyoruz.Mecburen yetmeye çalışıyorum.Ama 2cocuk çok zormus ya.Eşim bazen geç geliyor o da yok nerdeyse.
Ya ben bizim kizin ağlamaları başlayınca yediğim boğazıma duruyor.Neyse en azindan oğlum doysun diyorum.Ama hala bi düzenimiz yok.Uykusuzluk zaten mahvetti beni.Kizi sallarken pusette yemek yapmaya çalışıyorum.Temizlik de artık olduğu kadar.Valal totomdan ter akiyorben 13. Günden itibaren tektim .o dan önce de sadece eşim vardı .sabah yedi sekiz kalkış .iyi gunumuzdeysek gce on iki yatış yoksa bir bir buçuk falan .temizlik olayını bı gün yapıyorum bı gün yapmıyorum .temizlik yapmadığım gün iki günlük ymk yapıyorum .gcen hicbisey yapamadım pizza söyledim . açlıktan öleceğine gaz sancisiyla falan bogusurum dedim
aynen aynen hiçbir şey dört dörtlük değil asla. mesela pazar günleri yapabildiğim kadar temizlik yapıyorum diğer günler hep robot süpürüp siliyorYa ben bizim kizin ağlamaları başlayınca yediğim boğazıma duruyor.Neyse en azindan oğlum doysun diyorum.Ama hala bi düzenimiz yok.Uykusuzluk zaten mahvetti beni.Kizi sallarken pusette yemek yapmaya çalışıyorum.Temizlik de artık olduğu kadar.
Biz oğlumla acayip gezerdik ya.Rahatca dışarı çıkmayı özledim.Yaz gelse artik.Lohusa sendromu kapıyı çalacak yoksa.Ben yemek mecburen yapıyorum aslında yapmaya çalışıyorum.Cunki bi de oğlum var o canım şunu istedi diyip geliyor kuzum.ben kv ile alt üst oturuyorum gündüz arada bi yarım saat falan uğruyorlar o arada yapabildiğim işi yapıyorum yoksa genelde akşam çay oturmasına geliyorlarbazen yaptıgı yemekten indirir biraz ama bunlar düzenli olmadığı için ona güvenip yemek yapmamazlık yapamıyorum akşam soğan ekmek yeriz yoksa bi düzen oturtucaz yavaş yavaş önümüz yaz zaten bunaldıkça çocukları alır. bi parka gideriz o bile iyi gelir
Ben pazar olunca eşimi bulunca hemen kendimi dışarı atmak istiyorum.Tam olmasada eskisi gibi yapmaya çalışıyorum.aynen aynen hiçbir şey dört dörtlük değil asla. mesela pazar günleri yapabildiğim kadar temizlik yapıyorum diğer günler hep robot süpürüp siliyor
kaç yaşında? benim kızım da 2.5 yaşında böyle zamanlar için buzluğa kızım için ufak şeyler atmıştım allahtan. porsiyon köfteler, mantı vs. çorba gün aşırı yapıyorum bi çorbayı iki gün yediriyorum. akşama yemek yoksa biz hazır yiyoruz kız için buzluk ganimetleriBiz oğlumla acayip gezerdik ya.Rahatca dışarı çıkmayı özledim.Yaz gelse artik.Lohusa sendromu kapıyı çalacak yoksa.Ben yemek mecburen yapıyorum aslında yapmaya çalışıyorum.Cunki bi de oğlum var o canım şunu istedi diyip geliyor kuzum.
5yasinda oğlum.Bende doğumdan önce yapmıştım tükendi bile hepsi.Hazir herşeyi sevmez bizimki bi de.kaç yaşında? benim kızım da 2.5 yaşında böyle zamanlar için buzluğa kızım için ufak şeyler atmıştım allahtan. porsiyon köfteler, mantı vs. çorba gün aşırı yapıyorum bi çorbayı iki gün yediriyorum. akşama yemek yoksa biz hazır yiyoruz kız için buzluk ganimetlerihazır söylediğimizi seviyorsa ondan da yer tabi
evet benim kızımda yemek seçer5yasinda oğlum.Bende doğumdan önce yapmıştım tükendi bile hepsi.Hazir herşeyi sevmez bizimki bi de.
Hepsi geciyor kızlar. Tadını xikarin bu günlerin.Ahh ahh hamilelik ne kolaymış ya.Tek derdimiz ne alsak ne yapsakti.Bende bugün aşırı zorlandım.Feci sinirli bizim kiz.
Nezaman düzelecek bunlar.
benimki de öyle yaa. doğduğundan beri böyle .hani çok uyuyordu yenidoğanbenimki de özellikle 3-5 gündür uyku çok kötü üstüne hani uyumayıp da karnı tok gazı yokken dursa neyse durmuyoda. yarı kucağımda yarı pusette öyle böyle yapmaya çalışıyorum pratik takılıyorum sabah kahvaltı yaparken ayağımda ufak ufak salladım böyle şeyleri esnet sende yemene içmene dikkat et canım. bak sabah 8 den beri toplasan 2 saat anca uyumuştur bölük bölük
Göbek bağı düştü o gün yıkadık yikayabilirsin dedi ebemiz bizde yıkadık gerçekten çocuk rahatladı mis gibi uyudu o gün...Kızlar. Bebeklerinizi ne zaman yıkadınız? Pazartesi göbek bağı düştü bizim oğlanın. salı günü doktor “su değdirmeden yıkayabilirsin” dedi Ama su değmeden nasıl olacak o iş? Bugün 10 günlük oldu ayrıca. ıslak mendille filan sildik bebeği ama yıkasaK rahatlayacak sanki çocuk
he güya öyleymiş bende göremedim 2. çocuğum bubenimki de öyle yaa. doğduğundan beri böyle .hani çok uyuyordu yenidoğanben hiç göremedim
Evdeki oğlum için çok üzülüyorum ya.Ona yetişemiyorum sanki.Eskisi gibi onunla oyun oynayamiyoruz.Beraber kitap bile okuyamıyoruz onunla.Hepsi geciyor kızlar. Tadını xikarin bu günlerin.
Yemeği falan bosverin eğer evde başka cocuk yoksa. Bol bol su da yetiyor. Ekmek arası ile de idare edin.
4 buçuk 5caylik olunca rahat ederiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?