2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar baklagil tuketiminiz nasıl?Ben korkudan yiyemiyorum.Zaten kızım gazlı.

Hepsi geciyor kızlar. Tadını xikarin bu günlerin.
Yemeği falan bosverin eğer evde başka cocuk yoksa. Bol bol su da yetiyor. Ekmek arası ile de idare edin.
4 buçuk 5caylik olunca rahat ederiz inşallah
İnşallah o günleri görürüz amin tamda havalar sıcak keyifli olur şimdilerde zor 3 ay bitene kadar baya zor olucak sanırım
benimki de öyle yaa. doğduğundan beri böyle .hani çok uyuyordu yenidoğan ben hiç göremedim
Bende öyle çok uyuma göremedim sık sık uyanıyor
Kızlar baklagil tuketiminiz nasıl?Ben korkudan yiyemiyorum.Zaten kızım gazlı.
Ay öyle süte geçer ona inanmıyorum da eşim sütüm az formül mama gunde bir iki kez veriyoruz diye sogan yedirdi ogun gaz gaz afedersin heryerden kızdım yeter ya dedim bağırdım herşeyi annenle sen biliyorsun zaten soğan sarımsak ağzıma almiycam diye bağır çağır
İki tane emzirme çayı emzirme için damla üstüne şunu ye bu ye

S saphira91 canım merhabalar bugün biraz sütüm vardi inşallah daha da olur çok değil ama binada şükür hiç olmazsa zaten emmez diyordum ya bugün sabah pompaya çıktı

S saphira91 canım merhabalar bugün biraz sütüm vardi inşallah daha da olur çok değil ama binada şükür hiç olmazsa zaten emmez diyordum ya bugün sabah pompaya çıktı
emzırdıkten sonramı pompalıyorsun eger oyleyse onu hıc kaale alma gece bende emzırdıkten sonra sagayım dedım azıcık bıse cıktı ama lıkır lıkır ıcme sesını duyuyorm sureklı sıkıncada gelıyor ama bazen makıneye sut gelmıyor canım ordakı az sutu gorup hıc moral bozma yemene ıcmede dıkkat et 2 saatte bır emzır yada sag ama miktarını onemseme hıc emınım dahada artıcak gorursun bak

Ben bi gün acılı yedim ona kıvrandı resmen kuzum ya.O günden beri acayip korkuyorum.Bi de bulgurda acayip süt yapsa da gaz yaptı kızıma.Bunun üstüne fasulye ve nohutla yollarımızı ayirdik

Ben mama veriyorum canim bir yada iki kere meme reddi olmadı yinede annemi emerim diyor kuzum
Canim emzirmeye devam sabah direk aklıma geldin yüzünü gormesem yakından tanimasamda duamdasin sabah atletim ıslak azicik baktım var sagdim direk minik bir kuyuya kadar çıktı 30 CC kadar öğlen yine yetmedi akşam iki kere hazir mama veriyorum 30 CC 60 CC kadar gerisini emerek anneden alıyor şimdilik

Ben bi gün acılı yedim ona kıvrandı resmen kuzum ya.O günden beri acayip korkuyorum.Bi de bulgurda acayip süt yapsa da gaz yaptı kızıma.Bunun üstüne fasulye ve nohutla yollarımızı ayirdik
Canım soğan gaz yapınca dikiş bölgem bile acıdı desem yeridir ben normal kişiden daha fazla etkileniyorum uyuyamadım o gün yok yok istemem gaz filan.bulgur nohut pek yapmaz da yemedim o ayrı kuru fasulye asla

Ayy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim

evet.değmeden nasıl olacakki. bide bizim göbeğin merkezinde bir parçasıda kalmışto.ona rağmen dr yıka dedi. zaten oda düştü ertesi gün

Ay ne bileyim işte kızlar yaaa, su Değmesin dedi diye içime kurt düştü. Yıkadık, tabii ki su değdi Biraz da kanadı kabuğu. inşallah bi şey olmaz

Bu duş olayı da değişik .bizim doktor da hmn yikayabilirsin göbek bağının düşmesini beklemeden yıkadık .sadece pamukla iyi e kuruladik. Bnce artık yikayabilirsin akıntısı falan yok Dmi
Akıntı yoktu çok şükür ama yıkadık az evvel kanadı göbek bağının kabuğu
Göbek bağı düştü o gün yıkadık yikayabilirsin dedi ebemiz bizde yıkadık gerçekten çocuk rahatladı mis gibi uyudu o gün...
Bizimki daha uyumadı çok yoruldum

Ayy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim
Ne yiyeceğini bilsek yemek kolay da. Keşke anneler günlük yaptıkları yemekleri ve süt miktarına etkisini de yazsalar

Zaten hep yemk saatine denk giydir bzimde gaz sancıları onu kucagima yüz üstü yatırıp kızımı yediriyorum bnde .arada kendi ağzıma atmaya çalışıyorum biseyler .su gaz sancıları bı geçsin rahat edicez inşallah .uykuları da saatlik düzene girer zamanla .

Evdeki oğlum için çok üzülüyorum ya.Ona yetişemiyorum sanki.Eskisi gibi onunla oyun oynayamiyoruz.Beraber kitap bile okuyamıyoruz onunla.
Geçecek ınsallah bu günler.
Ya canım inan dislerini fircalayamadigimiz günler oluyor bırak iki kere fırçalamayı .bnde oyun oynayamiyirum fazla .kitap falan hikaye oldu bizde .kızımı uyutmaya götürüyorum o ara uyuyakaliyirum

Ben gaz olayını saldım dikkat etsemde gazı var zaten .bana pırasa acayip süt yapıyor yediğim zamanda her zamanki gbiydi öyle gazdan kivrandi falan diyemem .ve tabiki hem pratik hem doyurucu bezelye marketten dondurulmuş alıyorum .aslında ıspanak falan da yapılır ama onun yıkaması çok uğraştırıyor .

Kızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487
Yok canım deri dökmeye başlamış geç yikadiginiz için yeni yeni dokucek .her yıkamada böyle olucak uzun süre .kurumuş kan pıhtısı var mıydı gobeginde yıkamadan önce .o yıkayınca yumuşayıp akmış olabilir .bizim mesela uzun süre yara kabuğu gbi kurumuş kan parçası vardı .sağlık ocağında doktor sıkıntı yok o kendisi dusucek dedi biraz zamn gecince düştü

Oğlumla önceden ben kahve o da süt alır keyif yapardık şimdi cimcime kızımla yemek bile yiyemez olduk. Zaten önce uyku düzene girse sonrada su aglamalar geçse bi.

Kızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487
Yok canim Büyüdükçe deri dökülür böyle.Ben mustela bebek yağı sürdüm şimdi pürüzsüz oldu kızımın vücudu.Ama normal bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…