2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım senin yazdiklarini okuyunca ilk kızım geldi aklıma. Erken doğduğu için gücü yoktu emmeye.
Ben 4 buçuk ay boyunca sadece anne sütünü popalayip beslemistim. Cok zor oluyor. Dinlenmeye hic vakit olmuyor.
Ama bu arada hergün pes etmeden memeyi vermeye calistim. Sonra birden emdi iki yaşına kadar emzirdim şükürler olsun.
Sen de sakin pes etme memeni ver.
Meme ucu ile emzirmeyi dene. Sen inanirsan mutlaka emer Allahın izni ile

Ilk ay muaynemizden geldik dogum sonrasi 2800e dusmustuk 4100 kg olmusuz 7/24 memede oldugumuz icin sut yetmiyor mu acaba diyodum dolmasina vakit kalmiyordu bazen 2 2bck saat memede kaldigi bile oldu emzik almiyor oguruyor gaz sikintimiz da var rahat uyusun diye bazi geceler 1 kez 60lik mama veriyodum rahatca uyuyor o zaman sanirim benim kiz oburix çırpı bacaklarinda katlar olusmaya basladi. Yuzumuzde isilik gibi sivilce tarzi benekler oldu kafasina ve boynuna yayilmis internette atopik dermatit yaziyor bilgisi olan var mi canlar

Oğlumda hiç yoktu gaz sorunu.Ve kolay bi bebekti.Bunda baya zorlaniyorum ben.O öyle ağladıkça çok üzülüyorum.Bi de uykusuzluk eklenince tabi çok zormus.
Allah yardımcın olsun benım oglumda bu kadar aglamıyodu kızlar fena oluyor demekki merak etme yakında dahada ıyı olur ınsallah onlarda dunyaya alışmaya çalışıyor bağırsak sıstemlerının bıle duzrnlı calısması ayları buluyor gaz yapmak bıle ne kadar zor ınsallah onlarda bızde bır duzen kuracağız bırlıkte

Amin canim.Kolik mi gaz mi sadece bi bilsem.Artik bi dr.ami gitsek diyoruz bazen.Kiyamiyorum ağlayınca.5yil geçince aradan bi de unutmusum bi çok şeyi ya.Ama oğlum çok kolay bi bebekti sanki.

Amin canim.Kolik mi gaz mi sadece bi bilsem.Artik bi dr.ami gitsek diyoruz bazen.Kiyamiyorum ağlayınca.5yil geçince aradan bi de unutmusum bi çok şeyi ya.Ama oğlum çok kolay bi bebekti sanki.
Kolik oldugunu bılsen daha strese gırersın belkı .arada dısarı cık bebek arabasıyla annenden yardım al ınsallah zamanla azalır aglamalar ama aylık kontrolunde doktora sorarsın olmadı. ben suan ıkı muzıkle uyutuyotm vıdeo arama motorunda da su sesı medıtasyon yaz o bıde mozartın klasık muzıgı cok sakınlestırıyor dene ıstersen hıc denemedıysen

Emzirorken parol icen var mi
Oglum cok kusuyor 2 gundur kolik sancisi geceleri isbasinda varsa onelerinizi bekliyorum

Yok canim ya ne anne ne kv ilk 5gun annem gündüz geldi.Onun dışında 10gunde 1 ancak görüşüyoruz o da oğlum özlüyor biz uğradık hep.Kv hiç yok kendi derdinde.Bu müzikleri denicem bakalım.Bi düzene girsek su ağlamalar bitseydi.

Sma confort veriyorum bende ek olarak birkaç kez anne sütünün yanında memnunum kendim seçip başladım çocuk doktoru gayet güzel dedi

Canım bende de kaşıntı var, dikişlerden bence, iyileşme aşamasında belki de, pansuman yapıyor musun?
Süt sagıp tülbentle sildim, aralarda serce parmakla masaj yaptım. duş aldırınca tamamen gecti
Çok feci geçe çok zor uyuyor tok bile olsa.Dün aksam 9dan gece 2ye kadar uyumadı.En gec 2saatte bi emdi.Bugun de sabah kalktı oglen 2bucukta uyudu.

Muhtemelen gazla alakalı.Kolik desem o nerdeyse hergun olan bisey.Bizimki hergun böyle değil sanki.Napcami bilmiyorum artık.
Benim bebekte uyurken kızarıyor, sancılanıyor. Zaten uyuması çok güç, kakayı yapana kadar rahat edemiyor, sürekli gaz var.
Bu hafta dra gidince gaz damlası önerir mi soracagım. Kolik nasıl anlaşılır, acaba kolik mi
3 ay sonra tamamen biter umarım, bu gaz olayı ne zahmetliymiş. Uyuma uyumuyor, gazla uyanıyor. 7/24 gazları var

Emzirorken parol icen var mi
Oglum cok kusuyor 2 gundur kolik sancisi geceleri isbasinda varsa onelerinizi bekliyorum
Canım epudral sonrası cok bas agrım oldu. Hastanede verdiler birkaç gün kullandım. Epudral etkisi gecene kadar, voltaren bile verdiler agrılara. Onu kullanmadım.

epudral sonrası cok bas agrım oldu. Hastanede verdiler birkaç gün kullandım. Epudral etkisi gecene kadar, voltaren bile verdiler agrılara. Onu kullanmadım.
Canım benim de bebegim sürekli ikiniyor gaz var uyumuyor
Beni sorarsan üşüme haksızlık sürekli uyku hali uykusuz kalıyorum ama
Şah kalcamda uyuşukluk hissi

Senin normal doğumdu dimi

Oğlumda hiç yaşamadık bunları.Gaz sancısı bile olmuyordu.Bende kolikmi değilmi bilmiyorum.Dr.a gittik 2gun normaldi.Gecti galiba diye düşündüm.Ama yine devam ediyor.

Ya kızlar bana bir şey deyin, çıldırıcam. Bebeğim önceden 20-20 emip üstüne 30’luk mama içip uyuyordu birkaç saat. Mama vermemeye çalışıyorum birkaç gündür. Bebek saat başı emmek istiyor. akşam 1-4 arası biraz uyudu. 4’ten beri 5-10 dk emip bırakıyor, uykuya dalar gibi oluyor. Yatapına koyduğumda çıldırıyor, meme arıyor, ağlıyor. Tekrar emziriyorum tekrar aynı tantana. memeyle kavga ediyor

Memeyle kavga emerken ağlıyor bırakıyor yatirinca geri uyanıyor bende zaten aşırı halsizlik

Insallah duzene gırer canım benım annemde 10 gunde gıttı ıkıncısınde bunlar halledıyo dıye dusunuyolar galıba
3 ay sonra tamamen biter umarım, bu gaz olayı ne zahmetliymiş. Uyuma uyumuyor, gazla uyanıyor. 7/24 gazları var
Biter biter kolik degılse zamanla alışıyolar zaten

Memeyle kavga emerken ağlıyor bırakıyor yatirinca geri uyanıyor bende zaten aşırı halsizlik
Doktor ne diyor peki? Ben dün 15 gün kontrolüne gittim, hastanede emzik VerdiK, bir de arabada uyudu tabii, doktor diyor ki o huysuz diye anlattığın çocuk bu mü? Acaba diyorum mamaya ve emziğe mi alıştı da onları arıyor memede doktor bana sütün yetmez mama ver deyince biz her memeden sonra sürekli mama verdik. Şimdi onu azaltmaya çalışıyorum. Emziği de yeni vermeye başladım arada nefes alabilmek, wcye gidebilmek için benim anlattıklarıma istinaden gaz damlası verdi bize nurse herveys marka. Onu veriyorum dünden beri. Bakalım işe yarar inşallah. Çok ıkınıyor meme emerken, ayaklar hep karında

Bir de Kızlar dün 14. günde alından sarılık ölçtüler 7.5 çıktı. Daha önce 1 haftalıkken topuk kanıyla bakmışlardı 7 çıkmıştı. doktor dedi ki laboratuvara inin, sarılığını ölçsünler. 10’un altında çıkarsa hiç bana gelmeyin eve gidin, 10’un üstünde çıkarsa topuk kanı alırız. 1 ay kontrolünde gelirsiniz. biz de 7.5 çıkınca eve geldik. normal Mİ değeri?

bana sanki açlıktan ziyade gazı olduğu için böyle yapıyomuş gibi geldi. emzirip ilk gazını çıkardıktan sonra yüzüstü yatırmayı denedin mi? öyle rahat ediyolar biraz daha
bu doktorlara da ayrı kızıyorum sütün yetmez mama ver dediğin annenin sütü varsa da psikolojik olarak zaten yetmez ki.

Insallah duzene gırer canım benım annemde 10 gunde gıttı ıkıncısınde bunlar halledıyo dıye dusunuyolar galıba

Biter biter kolik degılse zamanla alışıyolar zaten
Evde 1tane daha var.Onunla eskisi gibi zaman geçiremeyince çok üzülüyorum ben ya.Sanki yetemiyo gibi.

Normal canım. Bizim 40 günlükken 5.7 çıktı. Bir sürü tahlil yaptılar çok şükür bir şey çıkmadı anne sütü sarılığı dediler. 3 ay içerisinde kendiliğinden geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…