O bendede var okula gıderken bıle herseyını kendı yapıyo ben yanına gıdemeyınce abı olunca sankı dahada buyudu gozumde ama ıkıncıler suan ılgıye muhtac bıraz buyusunler bu duyguda gecıcek emınımEvde 1tane daha var.Onunla eskisi gibi zaman geçiremeyince çok üzülüyorum ben ya.Sanki yetemiyo gibi.
Canim Kolik zaten gaz sancısı çeken bebeklere deniliyor.Canım bende de kaşıntı var, dikişlerden bence, iyileşme aşamasında belki de, pansuman yapıyor musun?
Süt sagıp tülbentle sildim, aralarda serce parmakla masaj yaptım. duş aldırınca tamamen gecti
Benim bebekte uyurken kızarıyor, sancılanıyor. Zaten uyuması çok güç, kakayı yapana kadar rahat edemiyor, sürekli gaz var.
Bu hafta dra gidince gaz damlası önerir mi soracagım. Kolik nasıl anlaşılır, acaba kolik mi
3 ay sonra tamamen biter umarım, bu gaz olayı ne zahmetliymiş. Uyuma uyumuyor, gazla uyanıyor. 7/24 gazları var
Bizimki de öyle.Gerçekten kızım doğunca özellikle daha çok büyümüş gibi geldi.Ama oğluma da kıyamıyorum.Minik de ilgi istiyo.Insallah zamanla herşey düzene girer.O bendede var okula gıderken bıle herseyını kendı yapıyo ben yanına gıdemeyınce abı olunca sankı dahada buyudu gozumde ama ıkıncıler suan ılgıye muhtac bıraz buyusunler bu duyguda gecıcek emınım
Çok sağolun. Çok iyi geliyor böyle örnekler. Hep meme veriyorum mutlaka. Bu sabah 60 cc sağmıştım, annem yanlışlıkla döktü çok üzüldü. Ben yukarı çıktım ona çaktırmadan ağladım. Öyle bozuldu psikolojim. 1,5 saatte sağmıştım az da olsa anne sütü alsın hep mama almasın diye. Şimdi beslenmede meme verdim 10 dakika emdiCanım senin yazdiklarini okuyunca ilk kızım geldi aklıma. Erken doğduğu için gücü yoktu emmeye.
Ben 4 buçuk ay boyunca sadece anne sütünü popalayip beslemistim. Cok zor oluyor. Dinlenmeye hic vakit olmuyor. Ama bu arada hergün pes etmeden memeyi vermeye calistim. Sonra birden emdi iki yaşına kadar emzirdim şükürler olsun.
Sen de sakin pes etme memeni ver.
Meme ucu ile emzirmeyi dene. Sen inanirsan mutlaka emer Allahın izni ile
Canım bende de kaşıntı var, dikişlerden bence, iyileşme aşamasında belki de, pansuman yapıyor musun?
Süt sagıp tülbentle sildim, aralarda serce parmakla masaj yaptım. duş aldırınca tamamen gecti
Benim bebekte uyurken kızarıyor, sancılanıyor. Zaten uyuması çok güç, kakayı yapana kadar rahat edemiyor, sürekli gaz var.
Bu hafta dra gidince gaz damlası önerir mi soracagım. Kolik nasıl anlaşılır, acaba kolik mi
3 ay sonra tamamen biter umarım, bu gaz olayı ne zahmetliymiş. Uyuma uyumuyor, gazla uyanıyor. 7/24 gazları var
Aksine bana sutunle kilo almış çok ağlayınca ağlatma 3 kereye kadar ver dedi gaz problemi 3 aya kadar gecicek dedi sadece iyi bakmışsın yoruluyorsun ama sabır dediDoktor ne diyor peki? Ben dün 15 gün kontrolüne gittim, hastanede emzik VerdiK, bir de arabada uyudu tabii, doktor diyor ki o huysuz diye anlattığın çocuk bu mü?Acaba diyorum mamaya ve emziğe mi alıştı da onları arıyor memede doktor bana sütün yetmez mama ver deyince biz her memeden sonra sürekli mama verdik. Şimdi onu azaltmaya çalışıyorum. Emziği de yeni vermeye başladım arada nefes alabilmek, wcye gidebilmek için benim anlattıklarıma istinaden gaz damlası verdi bize nurse herveys marka. Onu veriyorum dünden beri. Bakalım işe yarar inşallah. Çok ıkınıyor meme emerken, ayaklar hep karında
Yüz üstü yatırmadım, sanki çok küçük bi şey olacakmış gibime geliyorbana sanki açlıktan ziyade gazı olduğu için böyle yapıyomuş gibi geldi. emzirip ilk gazını çıkardıktan sonra yüzüstü yatırmayı denedin mi? öyle rahat ediyolar biraz daha
bu doktorlara da ayrı kızıyorum sütün yetmez mama ver dediğin annenin sütü varsa da psikolojik olarak zaten yetmez ki.
İyi o zamanNormal canım. Bizim 40 günlükken 5.7 çıktı. Bir sürü tahlil yaptılar çok şükür bir şey çıkmadı anne sütü sarılığı dediler. 3 ay içerisinde kendiliğinden geçiyormuş.
Çok yoruluyorum ben de. Uyku sıfırAksine bana sutunle kilo almış çok ağlayınca ağlatma 3 kereye kadar ver dedi gaz problemi 3 aya kadar gecicek dedi sadece iyi bakmışsın yoruluyorsun ama sabır dedi
Emzik veriyorum sokakta vs hastanede
Biberon mecbur hazır mama için
Memede ağlıyor gaz geliyor sanırım cekemiyor biberon da ağlamıyor biberon da günde 3 kez kullanıyorum
Canım bugün ishali arttı ve yeşile dönmeye başladı sanırım doktora gideceğiz teşekkür ederimSma confort veriyorum bende ek olarak birkaç kez anne sütünün yanında memnunum kendim seçip başladım çocuk doktoru gayet güzel dedi
Hiç bekletme doktora git yaramayan .mamaya devam etme her bünye farklıCanım bugün ishali arttı ve yeşile dönmeye başladı sanırım doktora gideceğiz teşekkür ederim
Kesinlikle haklısın canımHiç bekletme doktora git yaramayan .mamaya devam etme her bünye farklı
şimdi sana biraz uzun yazıcam gerçekten bu geçtiğin dönemlerden bende geçtiğim için seni çok iyi anladığım için yazıcamYüz üstü yatırmadım, sanki çok küçük bi şey olacakmış gibime geliyorgaz damlası verdi doktor, onu damlatıyorum günde 20 damla.
İyi o zaman
Çok yoruluyorum ben de. Uyku sıfırçünkü sürekli meme istiyor, uyumuyor. Ben de kıyamıyorum. ık dedikçe meme veriyorum. benim de yavrum 3800 doğmuştu, 3700’e düşmüştü doğumdan sonra, dün 4015 çıktı kilosu. 14 güne göre iyi dedi doktor kilosundan İçin Ama meme+mama ile kilo aldı bence. Mamayı şurada 2-3 gündür vermeMeye çalışıyorum. Emziğe de annem alıştırdı Çocuğu. Ben uyuyayım diye çocuğa emzik verdi aldansın diye, şimdi farkındayım zorda kaldıkça çocuğa emzik dayıyor. Verme diye kızıyorum ama nafile.
Kundak mi benim kiz asla izin vermiyor uyurken yap uyanıyor uyanmazsa uyanacagi zaman kendini parçalıyor 36 haftalık dogan 1 aylık kızımın dediği dedik çaldığı düdükanam babam usülü yarım kundak da yaptım
Ben de 3 martta doğum yaptımKızlar bugün 33 geçti sezeryanla doğum bugün azıcık kanama oldu günlük ped kadar sizlerde durum ne normal mi
o öyle istiyo demek ki annesiKundak mi benim kiz asla izin vermiyor uyurken yap uyanıyor uyanmazsa uyanacagi zaman kendini parçalıyor 36 haftalık dogan 1 aylık kızımın dediği dedik çaldığı düdük
Ben içtim canımEmzirorken parol icen var mi
Oglum cok kusuyor 2 gundur kolik sancisi geceleri isbasinda varsa onelerinizi bekliyorum
Bende arada içiyorumBen içtim canım
Geçen hafta felaket hastaydım baş ağrısından duramayınca sabah akşam almıştım
Bak ne güzel bebeğin emiyor.Çok sağolun. Çok iyi geliyor böyle örnekler. Hep meme veriyorum mutlaka. Bu sabah 60 cc sağmıştım, annem yanlışlıkla döktü çok üzüldü. Ben yukarı çıktım ona çaktırmadan ağladım. Öyle bozuldu psikolojim. 1,5 saatte sağmıştım az da olsa anne sütü alsın hep mama almasın diye. Şimdi beslenmede meme verdim 10 dakika emdinasıl mutlu oldum anlatamam. Siz kızınızda sağıp biberonla mı vermiştiniz emmeden önce? Ben öyle yapıyorum. Philips aventin anne memesine benzer biberonu varmış onu aldık. Biberona alışıp memeyi hiç almaz mı diye de korkuyorum ama.
Benimkinde de gaz var. Doktorumuz biogaia damla verdi günde 5 damla. Zinco damla günde 4 damla. Çok ağlar gazdan rahatsız olursa sab simplex 10 damla ekleyebilirsiniz dedi. Ona gerek olmadan kullanıyoruz şimdilik.
Canım ben sütümü hiç sagmıyorum. Herkes sagdıgı için yanlış birsey mi yapıyorum diyorum. Sağarak buzlukta stoklamalı mıyım? Sonra aniden sütüm biterse diyorum. Stoksuz kalıcam.Bak ne güzel bebeğin emiyor.
Hep memeyi ver sağma. Iki saate bir ver memeyi.
Benim kızım cok kücüktü ben kilo kayb edecek diye cok korkuyordun.
O yüzden ne içtiğini de görmek istiyordum.
Sürekli sagdim biberonla verdim.
Benim annem de eşimde sütü yanlışlıkla dönmüştü.
Bir defa da doktorda ki hemşire kiz sütü ısıtacak ti içine sıcak su koymuş.
Bebegim aç kalmıştı. Ben mahv olmuştum.
Ağlaya ağlaya eve gelmiştim.
Ama hepsi geçti.
Sen pompayi bırak her an bebeğine meme vermeye çalış.
Benim kurtarıcım meme ucu oldu.
Memeyi tutamıyor du ucu yoktu.
Iki yaşına kadar da meme ucu ile emzirdim.
Kendine inan bebegine güven. Pompolqyarak ta besleyebilirsin. Sütün asla kesilmez düzenli pompalaraan ama sana çok zor olur çok yipranirsin cok yorulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?