2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar anne sütü artı günde 2 yada3 formül mama veriyorum ikiniyor çok fazla tuvaletini yapamıyor karnına masajla ancak yaptı
Mama içine çok az zeytinyağı yazıyor Aptamil sitesinde koysak mi acaba bilen yazabilir mi

Kendi sitesinde yazıyorsa olabilir ama doktoruna sormak daha iyi olur.
Bazı doktorlar fitil olarak gliserin veriyor bu durumlarda. Çok etkili ama sık kullanmamak lazım. Fazla uyaran iyi değil

Göz kanalına masaj yapıp damla kullandık biz.

Kızlar doğumdan bu yana sürekli uykum var serilip kalıyorum resmen yoğun uyku

Hastane tipi sağma makinesi kiraladı m. Sıcak duştan sonra sağdm gece bike uytmamıştı. Sağınca rahatladm. Suan göğüslerim terbiye oldu snrm 3 gündr sağmıyrm

Kızlar bebeklerin uyku durumları nasıl özellikle gece uykulari nasıl?
Bızımkı cok uyuyo canım dun gece alarmda kurmamışım 5 saat uyumuş bır uyandım bende panık oldum gunduzde sureklı uyuyo 2 saatte bır uyurken ben emzırıyorm ilk oglumda oyleydı 40 ından sonra gozu açılmıştı senın kızın nasıl

Gece 12 3 5 7 bu şekilde sabah 9 10 sonra 1 de bir uyandı 3 de uyudu hayalet ben var evde iş güç bebek

Çok feci geçe çok zor uyuyor tok bile olsa.Dün aksam 9dan gece 2ye kadar uyumadı.En gec 2saatte bi emdi.Bugun de sabah kalktı oglen 2bucukta uyudu.

Çok feci geçe çok zor uyuyor tok bile olsa.Dün aksam 9dan gece 2ye kadar uyumadı.En gec 2saatte bi emdi.Bugun de sabah kalktı oglen 2bucukta uyudu.
Belkı donemsel bırseydır bebeklerın bazen atak dönemlerı oluyor senın için zor oluyodur gaz sancısı fılan mı varkı

Muhtemelen gazla alakalı.Kolik desem o nerdeyse hergun olan bisey.Bizimki hergun böyle değil sanki.Napcami bilmiyorum artık.
Bzmde hergun gazımız yok yedıklerımede dıkkat edıyorum ama olan gun neden oluyor anlamıyorm ama kendı kendıne ıkınıp çıkarıyoda yınede uzuluyo ınsan okadar ıkınmasına. 3 ay suruyormuş bu gaz sancıları

Aç değilse emiyor baya tuttu

Sürekli meme istiyor emiyor artık 1 saat oluyor bırakıyorum zorla başlıyor ağlamaya eşim k valide doymuyor dedi ek mama verdik bugün bile hala aç kalıcak dedi eşim verdik
Benimkide hep göğsümde.emmeden uykuya gecmıyor.ama doyduğundan eminim kilo almaya başdı ve altını sık kirletiyo.takip et sık kaka çiş yapıyorsa doyuyodur

Oğlumda hiç yoktu gaz sorunu.Ve kolay bi bebekti.Bunda baya zorlaniyorum ben.O öyle ağladıkça çok üzülüyorum.Bi de uykusuzluk eklenince tabi çok zormus.

Benimkide hep göğsümde.emmeden uykuya gecmıyor.ama doyduğundan eminim kilo almaya başdı ve altını sık kirletiyo.takip et sık kaka çiş yapıyorsa doyuyodur
Aldı canım nerdeyse 1 buçuk kilo kadar doktor ek mama 3 kere yedi diye almıyor anne sütünden kilo alıyor dedi ama çok ağlayınca verebilirsin 3 defa yeterli daha fazla ek mama verme dedi işte bizimkilere kalsa

Kızlar bugün 33 geçti sezeryanla doğum bugün azıcık kanama oldu günlük ped kadar sizlerde durum ne normal mi

Benimkinin gece uykusu sabah gibi. 2,5 saatte 1 acıkarak uyanıyor. Emmediği için önceden sağdığım sütü ısıtıyorum, üstüne mama yapıyorum. Sonra kullandığım malzemeleri steril ediyorum ve bir sonraki beslenme için tekrar sağmaya geçiyorum. Zaten 1 saati geçiyor bunlarla. 1,5 saat uyuyabilirsen sonra aynı döngü. Oldukça kötü yani uykular.

Kızlar sizin yardımınıza ihtiyacım var deneyimli annelerimiz de var aranızda lütfen bana yardımcı olun bebeğim erken doğup küvette kaldığı için göğsümü tutmadı makina ile sağıp veriyordum günden güne azaldı emzik felan da tutmadı etmeyi bilmiyor oysa aventi önermiştir diye biberon olarak onu kullanıyordum şuan sütüm günde sadece 30ml saat başı sıktığımda dahi gelmiyordu akşama kadar bekletip sıktım 30ml oluyor neyse konuma geleyim AP Tamil 1 numara verdim fışkırtarak kustu bir daha vermedim AP Tamil ar verdim sevdi ama aşırı kabız yaptı hipp kullanıyordum bitmek üzereydi çok denecek kadar ishal yaptı AP Tamil conformil aldım ishalden versem dahada mı ishal eder acaba hangi mamayı vereyim

Kızlar sizin yardımınıza ihtiyacım var deneyimli annelerimiz de var aranızda lütfen bana yardımcı olun bebeğim erken doğup küvezde kaldığı için göğsümü tutmadı makina ile sağıp veriyordum günden güne azaldı emzik felan da tutmadı etmeyi bilmiyor oysa aventi önermiştir diye biberon olarak onu kullanıyordum şuan sütüm günde sadece 30ml saat başı sıktığımda dahi gelmiyordu akşama kadar bekletip sıktım 30ml oluyor neyse konuma geleyim AP Tamil 1 numara verdim fışkırtarak kustu bir daha vermedim AP Tamil ar verdim sevdi ama aşırı kabız yaptı hipp kullanıyordum bitmek üzereydi çok denecek kadar ishal yaptı AP Tamil conformil aldım ishalden versem dahada mı ishal eder acaba hangi mamayı vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…