Kendi sitesinde yazıyorsa olabilir ama doktoruna sormak daha iyi olur.Kızlar anne sütü artı günde 2 yada3 formül mama veriyorum ikiniyor çok fazla tuvaletini yapamıyor karnına masajla ancak yaptı
Mama içine çok az zeytinyağı yazıyor Aptamil sitesinde koysak mi acaba bilen yazabilir mi
Göz kanalına masaj yapıp damla kullandık biz.Ya kızlar lütfen bi akıl verin kaç gecedir aynı sadece geceleri gelen vajinal kaşıntıyla uğraşıyorum tatlı tatlı bi kaşıntı
Bi sorumda Arasın gözü çapaklanıyor bugün sizlerinde başına geldimi böyle bişey siyah çayla sildim ama hala akıyor gözü kapandı kuzumun
Bızımkı cok uyuyo canım dun gece alarmda kurmamışım 5 saat uyumuş bır uyandım bende panık oldum gunduzde sureklı uyuyo 2 saatte bır uyurken ben emzırıyorm ilk oglumda oyleydı 40 ından sonra gozu açılmıştı senın kızın nasılKızlar bebeklerin uyku durumları nasıl özellikle gece uykulari nasıl?
Çok feci geçe çok zor uyuyor tok bile olsa.Dün aksam 9dan gece 2ye kadar uyumadı.En gec 2saatte bi emdi.Bugun de sabah kalktı oglen 2bucukta uyudu.Bızımkı cok uyuyo canım dun gece alarmda kurmamışım 5 saat uyumuş bır uyandım bende panık oldum gunduzde sureklı uyuyo 2 saatte bır uyurken ben emzırıyorm ilk oglumda oyleydı 40 ından sonra gozu açılmıştı senın kızın nasıl
Belkı donemsel bırseydır bebeklerın bazen atak dönemlerı oluyor senın için zor oluyodur gaz sancısı fılan mı varkıÇok feci geçe çok zor uyuyor tok bile olsa.Dün aksam 9dan gece 2ye kadar uyumadı.En gec 2saatte bi emdi.Bugun de sabah kalktı oglen 2bucukta uyudu.
Muhtemelen gazla alakalı.Kolik desem o nerdeyse hergun olan bisey.Bizimki hergun böyle değil sanki.Napcami bilmiyorum artık.Belkı donemsel bırseydır bebeklerın bazen atak dönemlerı oluyor senın için zor oluyodur gaz sancısı fılan mı varkı
Bzmde hergun gazımız yok yedıklerımede dıkkat edıyorum ama olan gun neden oluyor anlamıyorm ama kendı kendıne ıkınıp çıkarıyoda yınede uzuluyo ınsan okadar ıkınmasına. 3 ay suruyormuş bu gaz sancılarıMuhtemelen gazla alakalı.Kolik desem o nerdeyse hergun olan bisey.Bizimki hergun böyle değil sanki.Napcami bilmiyorum artık.
2 gün yüksekti.en son gözlerinde sarardı ama sonra düşükse gecti.işk çocuğumda öyle olmuştu zaten.emzirince atıyor vucutKaç gün sürdü
Benimkide hep göğsümde.emmeden uykuya gecmıyor.ama doyduğundan eminim kilo almaya başdı ve altını sık kirletiyo.takip et sık kaka çiş yapıyorsa doyuyodurAç değilse emiyor baya tuttu
Sürekli meme istiyor emiyor artık 1 saat oluyor bırakıyorum zorla başlıyor ağlamaya eşim k valide doymuyor dedi ek mama verdik bugün bile hala aç kalıcak dedi eşim verdik
Oğlumda hiç yoktu gaz sorunu.Ve kolay bi bebekti.Bunda baya zorlaniyorum ben.O öyle ağladıkça çok üzülüyorum.Bi de uykusuzluk eklenince tabi çok zormus.Bzmde hergun gazımız yok yedıklerımede dıkkat edıyorum ama olan gun neden oluyor anlamıyorm ama kendı kendıne ıkınıp çıkarıyoda yınede uzuluyo ınsan okadar ıkınmasına. 3 ay suruyormuş bu gaz sancıları
Aldı canım nerdeyse 1 buçuk kilo kadar doktor ek mama 3 kere yedi diye almıyor anne sütünden kilo alıyor dedi ama çok ağlayınca verebilirsin 3 defa yeterli daha fazla ek mama verme dedi işte bizimkilere kalsaBenimkide hep göğsümde.emmeden uykuya gecmıyor.ama doyduğundan eminim kilo almaya başdı ve altını sık kirletiyo.takip et sık kaka çiş yapıyorsa doyuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?