• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dulciana Dulciana dr az attım dedi ama baya dikmiş beni de 4 tane iplik düştü içten mi blmiyrm dışta hala var çnki. Karnımı arada saryrm çok sarkık duruyr. 40günde rahim toplanıyr zaten. Deriöm biraz buruşuk gibi hamilykn çok gerildi inşllh toplar
Bende de var sarkık duruyor hiç saramadim ki zor oldu oturmak kalkmak emzirmek beceremedim. Kilo desen 62 ile girdim güya ama hala 57 kiloyum veremedim gobek duruyor ve komik görünüyor şekilsiz

Korse daha hiç takmadım sen takiyor musun iş yaparken bebek bakarken çok zor oldu beceremedim oturmak vs hepsi zor geldi
Karnım hala acıyor gibi değişik hisler sağ kalçada hissizlik hissediyorum sende durumlar nedir
Ben korse almadım alıcam daha ☺️
Bende herhangi bir sıkıntı yok çok şükür iyiyim ya
İnşallah senin de tez zamanda geçsin 🙏

Almam mı hiç…günde 10’dan fazla bez gidiyor belki de. Bazen de geceleri emzirmeden önce uyandırmak için altını açıyorum. geçen hafta cork cork bi memede en az 20 Dk kalır diğer memeyi de 20 dK emerdi. Şu son 2-3 gündür sürekli memede, sanırım o yüzden kısa emiyor. düşünsene gece 1’de emdi diyelim 10 dk, 2’de yine emiyor 10 dk, 3’te yine emiyor, 4’te yine… gün içinde de böyle yapıyor. Sürekli kucağımda, benden ayrılınca çılgına dönüyor.
Canım tam emziklik bebek senin ki, elinden geldiğince doyurucan, mutlaka düzene girer, hep böyle kalmaz. 3 saatte bire oturtmamız lazım, kendi konforumuz için ama annem de diyor ki acelecisin 40 gün bebek her istediğşnde emer. 40 gün dişimizi sıkıcaz, onlar da alışıyor.
Dulciana Dulciana dr az attım dedi ama baya dikmiş beni de 4 tane iplik düştü içten mi blmiyrm dışta hala var çnki. Karnımı arada saryrm çok sarkık duruyr. 40günde rahim toplanıyr zaten. Deriöm biraz buruşuk gibi hamilykn çok gerildi inşllh toplar
İnan kaç dikiş hiç sormadım😀 hiç bakmıyorum moralim bozulmasın diye, dr bile son zamanlardaki en zor dogumlarımdandı dedi. Çılgın gibi dikiş vardır diye düşünüyorum😊
Ya bu karın olayını napıcaz cidden? Ben korseye baslamadım, dikiş acılarım yeni yeni hafifledi. Umarım rahim toparlanmıştır, hastanede cabuk toparlansın diye masaj gösterdiler, onu da yapmadım. Artık dra gidince görücez ne olmuş.
Bu göbek toparlanacak gibi değil, bana da normal dogumda göbek kalmaz derlerdi, 4 aylık hamile gibiyim😊 oldugu gibi kaldı, spor mu lazım. Tecrübeli anneler nasıl toparlamış göbekleri.

Canım tam emziklik bebek senin ki, elinden geldiğince doyurucan, mutlaka düzene girer, hep böyle kalmaz. 3 saatte bire oturtmamız lazım, kendi konforumuz için ama annem de diyor ki acelecisin 40 gün bebek her istediğşnde emer. 40 gün dişimizi sıkıcaz, onlar da alışıyor.

İnan kaç dikiş hiç sormadım😀 hiç bakmıyorum moralim bozulmasın diye, dr bile son zamanlardaki en zor dogumlarımdandı dedi. Çılgın gibi dikiş vardır diye düşünüyorum😊
Ya bu karın olayını napıcaz cidden? Ben korseye baslamadım, dikiş acılarım yeni yeni hafifledi. Umarım rahim toparlanmıştır, hastanede cabuk toparlansın diye masaj gösterdiler, onu da yapmadım. Artık dra gidince görücez ne olmuş.
Bu göbek toparlanacak gibi değil, bana da normal dogumda göbek kalmaz derlerdi, 4 aylık hamile gibiyim😊 oldugu gibi kaldı, spor mu lazım. Tecrübeli anneler nasıl toparlamış göbekleri.
Yürüyüş biraz hamur işi karbonhidrat uzak olmak lazım zaten kilo değil önemli olan göbeğin gitmesi benim çok kilom yok ama gobus duruyor

Merhaba kızlar oğlum 20’günlük oldu ama hala sarılığı devam ediyor yAni yüksek değil ama hala var böyle bi durum yaşayan var mı aranızda

27 günlük bizimki de ben de her istediğinde emziriyorum yeri geliyor 1 buçuk saatte bir oluyor bu süre tahmini ne zaman uzar şöyle dediğin gibi 3 saate çıksa büyük rahatlarız

Kızlar selam :) lcw de çark var 500 ya da 750 üzeri alışverişe indirim gelen arkadaşım varsa ve kullanmayacaksa kodu benimle paylaşabilirmi bana 350 üzeri 75 TL indirim geldi oda pek işe yaramıyor :)

Kizlar Allah aşkına biri bana birşey yazsın
11 gibi başladı 3 de zorla uyudu uyurken hep ses çıkardı şimdi kendim aldım seslerine kaka yapmış ıkınma devam resmen patladı kıçından ishal gibi heryere kaka sıçradı neden bu kadar ikinip acınca böyle birkaç dir böyle oluyor

11 gibi başladı 3 de zorla uyudu uyurken hep ses çıkardı şimdi kendim aldım seslerine kaka yapmış ıkınma devam resmen patladı kıçından ishal gibi heryere kaka sıçradı neden bu kadar ikinip acınca böyle birkaç dir böyle oluyor
Normal canim. Bu durum 4 buçuk aylık oluncaya kadar devam edebilir. Bazı günler daha az bazı günler daha çok olacak. Sakin ol stres yapma.
İlk çocuk ta ben de çok tedirgindim. Ikinci olunca biraz daha sakinim.
Allah kolaylık versin.

Normal canim. Bu durum 4 buçuk aylık oluncaya kadar devam edebilir. Bazı günler daha az bazı günler daha çok olacak. Sakin ol stres yapma.
İlk çocuk ta ben de çok tedirgindim. Ikinci olunca biraz daha sakinim.
Allah kolaylık versin.
Gerçekten normal mi partiküllu sarı alt açma örtüsü vs dayanmıyor bana mizildama ıkınma sesi..
Açınca da elimle birşey koyuyorum yaptı tamam diyorum bekliyorum sonra bakiyorum tekrar patlıyor kaka resmen hep de açınca yapıyor bezine yapsa tamam açınca kaka çiş
Uyumama memede ağlıyor diyorum süt yok herhalde formül yapıp veriyorum yine yesede susmuyor

Aşırı gaz var ondan fırlatarak hatta kopurterek kaka yapiodir.benmkide öyle yapıyordu.simdi azaldı baya.biogaia kullanıyorduk yanına nurse harveys ekleyince düzene girdi. Bide genelde çocuklar altı açılınca kaka çiş yapar 😊

Benimki de 2 gündür böyle maalesef. Sürekli az az püskürtür tarzda gazla birlikte kaka yapıyor. O kadar dikkat edip sık değiştiriyorum yine pişik oldu :( çok ıkınıyor, kıvranıyor. Gazı çok fazla maalesef. Uyuyamıyor da ağrıdan.

Güzel haber 4 aya kadar sürüyormuş. 3 hafta 4 ay arası olur diyor her yer.

Ek not: sub simplex damla (nurse harvey de aynı) biraz iyi geliyor gibi. Aldığında bikaç saat uyuyabiliyor.

Bugun bızımde yeşil ve kopuklu kaka yapmış galıba önsütü fazla alıyo olabılır ayy bu kakasındakı degısıklıkler 2.cocuk olmasına ragmen hala benı strese sokmayı basarabılıyor

Kizlar ya aklima takılan bir şey var,,anne sütünün devamlılığı için sürekli bir şeyler mi yememiz lazım?
Cicekciteyze Cicekciteyze bende ilk çocukta hep böyle bişeyler mi yicem derdim. hayır öyle değil 😂 süt düzeni oturana kadar, ortalama 2-3 ay böyle oluyor daha sonra vücut bebegin ihtiyacı olana alışıp o kadar sütü hep üretiyor. tabi ki suyu vs eksik etmiyoruz ancak her emzirme sonrası süt bitti bişeyler yemeliyim kafasında olmuyoruz

Gerçekten normal mi partiküllu sarı alt açma örtüsü vs dayanmıyor bana mizildama ıkınma sesi..
Açınca da elimle birşey koyuyorum yaptı tamam diyorum bekliyorum sonra bakiyorum tekrar patlıyor kaka resmen hep de açınca yapıyor bezine yapsa tamam açınca kaka çiş
Uyumama memede ağlıyor diyorum süt yok herhalde formül yapıp veriyorum yine yesede susmuyor

Benimki de 2 gündür böyle maalesef. Sürekli az az püskürtür tarzda gazla birlikte kaka yapıyor. O kadar dikkat edip sık değiştiriyorum yine pişik oldu :KK43: çok ıkınıyor, kıvranıyor. Gazı çok fazla maalesef. Uyuyamıyor da ağrıdan.

Güzel haber 4 aya kadar sürüyormuş. 3 hafta 4 ay arası olur diyor her yer.

Ek not: sub simplex damla (nurse harvey de aynı) biraz iyi geliyor gibi. Aldığında bikaç saat uyuyabiliyor.
Bire bir yasadıklarınızı yasıyorum. 2gündür dogru düzgün uyumadı, huzursuz gazdan. Demek hepimizde durum aynı, iyi ki alt degiltirme örtüsü almışım, her actıgımda birseyler oluyor. 3 ay sabredicez o halde.

Back
X