• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ya çıldırıcam, bugün saatlerce beni emdi bebeğim. Abartmıyorum saatler sürdü mememdeydi ve ara sıra kavga halindeydi memeyle. Sonra 30’luk mama verdik, emdi ve sustu 🤦🏻‍♀️ 1 saat kadar bu suskunluğu devam etti. Babası onunla oynadı filan. ben gittim yanlarına çocuk direkt aranmaya başladı, ağlamaya başladı. Beni gördüğü gibi artık meme diye ağlıyor. nerde yanlış yaptım ben? Benimle oynaması filan hiç yok. Beni sadece meme olarak görüyor. annemde de sakin duruyor eşimde de sakin duruyor. kahırdan ölücem

6-12 ay büyük ama bizimkilere . Benimki silikon emzik tutmamisti .nuk kauçuk emzik tutmuştu .gcen silikon eee baby falan vardı denedim onu da tuttu .elimde bı tane daha kauçuk var .onu da bir ay falan kullanıp sonra silikon emziğe gecicem .bulması daha kolay oluyor diye . Tabi ara ara silikon emziği tutturulan bu ay ki unutmasın.0-6 ay emzik varsa elinde dene bnce ara ara diğerlerini .awent biraz pahalı çünkü .öyle marketlerde falan da bulunmuyor .bı de her ay değiştirmek lazım ya diğer ucuz olanları tutsa maddi anlamda da rahat ederiz . Bnm arkadaşımın kızı vardı Chicco emzikleri diş çıkarma dönemi hep parcalamisti isira isira .başka emzikte tutmuyordu baya zorlanmisti .
Silikon emzikleri de ayda 1 degiştirmek gerekiyor degil mi?

Kizlar bugün 16 günlük olduk çok şükür..bebeğim bakarken gözlerini birleştiriyor şasi bakıyor yani her zamn değil ama çoğu zamn öyle bakıyor.. yenidoğan da normal yazıyor nette ama çok taktım kafaya ya bişey varsa gözlerinde😔sizin bebislerdede oluyormu kayma
Benim kız 4-5 aylıktı hala kayardı gözleri
1 yaş kontrolünde herşey normaldi şimdi 4 yaşında çok şükür birşey yok
Bu aylarda normal canım sakın takılma

Ay aman öyle olsun cnm ben herşeyden nem kapar oldum ya bu kadar evhamlı değildim önceden 🙄

ya çıldırıcam, bugün saatlerce beni emdi bebeğim. Abartmıyorum saatler sürdü mememdeydi ve ara sıra kavga halindeydi memeyle. Sonra 30’luk mama verdik, emdi ve sustu 🤦🏻‍♀️ 1 saat kadar bu suskunluğu devam etti. Babası onunla oynadı filan. ben gittim yanlarına çocuk direkt aranmaya başladı, ağlamaya başladı. Beni gördüğü gibi artık meme diye ağlıyor. nerde yanlış yaptım ben? Benimle oynaması filan hiç yok. Beni sadece meme olarak görüyor. annemde de sakin duruyor eşimde de sakin duruyor. kahırdan ölücem
çok normal annesi, sen süt kokuyorsun onlar süt kokmuyor🙃

bende aynı şeyleri yaşadım bugün.ve yaşıyorum da .bende hatta ablama dedimki beni sevmiyor galiba tanımıyor. başkalarında daha mutlu gibi görüyorum. bağ mı kuramadım diye de üzülüyoeum.

bende aynı şeyleri yaşadım bugün.ve yaşıyorum da .bende hatta ablama dedimki beni sevmiyor galiba tanımıyor. başkalarında daha mutlu gibi görüyorum. bağ mı kuramadım diye de üzülüyoeum.
Ben de aynı cümleyi kurdum İnan ki, dedim o anne bebek bağını kuramadık herhalde 😔

Kızlar bebeğim sürekli mırıldanıp ıkınıp uyuyamadığı zaman omzumda uyutuyorum. Ayaklarını karnına çekip uyuyor. Gaz çıkarması da kolaylaşıyor. Bende sırtımı yatak başlığına dayayıp uyuyorum. Şimdilik en çok işe yarıyan yöntem bu bizde. Bi deneyin isterseniz
Siz uyuyunca düşme olasılığı var aman dikkat

Biz de dün çıldırdık. Bütün gün emdi beni. Bir türlü uyumadı. Memeden ayrıldığı gibi kıymeti kopardı. En son artık gece 11’de yıkadık. Üstüne de emzirdim. 12‘de yatağına koydum. 3 buçuğa kadar uyudu çok şükür 🤲🏻 Bundan sonra geceleri yıkayıp yatırıcam

Kızlar acil cevap yazin koltuk altından ölçtüm 36.7 çıkıyor ateş

Başı biraz daha sıcak geldi bana ondan ölçtüm bilemedim şimdi

Kızlar bebeğim emmiyor en fazla 3 4 dakika memede kalıyor sonra diliyle itip bı daha almıyor tabi doymadigi için yarım saat sonra emmek istiyor
Emzirirken bı yandan poposuna vurmayı denedin mi .ben kızımda bı ara meme reddi yaşamıştım 3 aylıkken falan bazen kndim poposuna vuruyodum ya da yanımda biri varsa ona vurduruyodum .bı de tam uyanmadan önce emzirmeyi dene

Emzirirken bı yandan poposuna vurmayı denedin mi .ben kızımda bı ara meme reddi yaşamıştım 3 aylıkken falan bazen kndim poposuna vuruyodum ya da yanımda biri varsa ona vurduruyodum .bı de tam uyanmadan önce emzirmeyi dene
Poposuna vurmadı denedim ama sonuç malesef aynı böyle kısa emdiği için sütm de azalmış gibi bı kaç gündür

Kızlar acil cevap yazin koltuk altından ölçtüm 36.7 çıkıyor ateş
Pazartesi günü annem geldi, dedi ki bu çocuk sıcak. Bir ölçtük vücudunu 38.1 çıktı ateşi, başı 36’larda vücut 37-38 değişiyor. zaten randevumuz vardı ama hastaneye nasıl gittim bilmiyorum. Doktor dedi ki “giyinik olduğu ve seni emdiği iÇin vücut ısısı yüksek çıkar. Bebeği hep iki kaşının ortasından ölç.” gerçekten de yavrumun kaş arası 36 dereceydi.

Kızlar, bebeğin kakası kokmaya başladı 2 gündür. Renginde problem yok. Ben rezene çayı içiyorum, bebeğe de nurse harvey gaz damlası veriyoruz. acaba onlar mı etkiledi bapırsaklarını da bu kadar kokuyor?

Back
X