Insallah valla ıkımız ıcınde hayırlısı olsun3aydan sonra uykuluyken emdi onun dışında sağarak verdim.Bu dönemi atlatırsan sonra geçiyor bu meme reddi.Kardesimde öyle oldu.
Benim oğlumda hiç gaz sıkıntısı olmadi.Bu baya zorladı.Ama geçecek inşallah.
Ben 2.haftadan itibaren ara ara takıyorum canım tabi bu gün içinde 2 saati geçmiyo hergünde takamıyorumKızlar korse kullanöaya başlayan varmı??
Ben 10 gün sonra oldum :) normal olmak.Kızlar bugün regl oldum.Dr.ma sordum.Halbuki emzirirken gecikebilir demişti dr.um.
Korse kullanmayi çoğu doktor tavsiye etmiyor. Ben 3 gün kullandım bıraktım sonra. 21.gunden sonra kullanabilirsin demişti doktorum.Kızlar korse kullanöaya başlayan varmı??
Bana biraz erken gibi gelmişti.Dr.uma sordum.Emzirmeyle alakası yok.Vücut kendini çabuk toparlamış demekki dedi.
kremler tek başına etki etmez içten gelen bi sebep vardır tekrarlar bu egzama. yerinizde olsam yapacağım ilk şey tüm hayvansal ürünleri kesmek. 2-3 hafta böyle gittikten sonra yavaş yavaş en az ihtimal olanlardan diyeti açmaya başlamak. gerekirse sadece patates ekmekle sebzeyle beslenin muhtemelen alerjik bi durum çünkü. daha sonra hafta hafta diyeti açarsanız neye tepki verdiğini kolayca bulur, ona göre davranırsınız. yumurta ve süt ürünleri en çok ihtimali olanlar. kek vs de yenmiyor bu diyet sırasında maalesef biraz sıkı bi diyet oluyor ama bunun tek çaresi buKızlar oğlumu dün yüzündeki kızarıklıklar için acile götürdük. Kan aldılar iki tüp kanda bisey çıkmamış ama teşhis olarak atopik dermatit yani egzama teşhisi konmuş. Stilex jel verdi doktor ama sanki hiç etki yapmıyor. Bebeği egzama olanlar siz hangi kremi kullandıniz?
Ayy o insanlardan nefret ediyorum. Sütün yetmese, çocuk uyumaz, kilo almaz, çiş yapmaz deidgin gibi. Sağma ile bebeğin emmesi aynı değil. Sagmada 30 çıkar, bebek 60 emer. Hangi makineyi kullanıyorsun? Biraz düşük ayarda dene istersen.Benim de sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünüyorum ya. Az evvel sağdım kendimi. Memelerim de küçük, sağarken şekilden şekile giriyorum süt aşağı aksın diye. Bir de benim meme uçlarımda yanlara doğru çıkıntılar var oradan da süt akıyor, oradan akanlar boşa gitmesin diye resmen iki büklüm oluyorum. Acıyor da sağarken. Çok fazla tahammül edemiyorum. Çocuk 3 saat mememde dursun ses etmem ama bu makineler acıtıyor canımı. 10 dk duramıyorum. Neyse, iki memeden 30 cc çıkmadı doğru düzgün. bestlak aldım, günde 1 kez kullanıyordum korkudan hani mastit olmayım filan diye ama 3’e çıkarıcam sanırım. Gerçi sütüm yetmese çocuk kilo almaz, kaka yapmaz, çiş yapmaz ama bilmiyorum. gelen giden sütün yetmiyor diyor zaten. İyice sinir oluyorum.
Makinem ebebek marka baby plus. çok bir şatafatı yok. Aslında acısı da çok değil ama benim o memedeki çıkıntılar makinede acıyor. Şöyle benim meme uçlarım:Ayy o insanlardan nefret ediyorum. Sütün yetmese, çocuk uyumaz, kilo almaz, çiş yapmaz deidgin gibi. Sağma ile bebeğin emmesi aynı değil. Sagmada 30 çıkar, bebek 60 emer. Hangi makineyi kullanıyorsun? Biraz düşük ayarda dene istersen.
Eve geldik 5.gun annem sütün doyurmuyor mu bu çocuğu dedi? Allah'ım nasıl moralim bozuldu. Ertesi gün bildiğin suratım 5 karış, sütum az geldi bir de. Eşim anneme çok kızdı. Kızın sutunu mu keseceksin sen diye? Annem de ben ne dedim ki diyor...
Allah'ım sakın bozma moralini. Ver sütüm yetiyor da de geç. Hatta uzaklaş o ortamdan. Bunlar süt blebi diye geçiyor. Ilık masajla yumuşat, sonra zeytinyağı sur. Gecmezse sirke ile ov. Gene geçmezse epsom tuzu var onunla ov. Son çare gecmediyse, doktora git. Onlar patlatıyor.Makinem ebebek marka baby plus. çok bir şatafatı yok. Aslında acısı da çok değil ama benim o memedeki çıkıntılar makinede acıyor. Şöyle benim meme uçlarım: Eki Görüntüle 3049655 annem de bugün geldi bana Tekrar. sağ kendini de çocuk uyanırsa vereyim, sen biraz uyu dedi. Zaten gece 4’ten beri uyumamışım bu saat olmuş. Doğru düzgün yemek de yememişim çocuk sürekli ağladığı için başındayız akşamdan beri. Çıkan sütü görünce doymuyor mu acaba ondan mı ağlıyor, ondan mı gazlı filan demeye başladı. Eşim de normalde bana destek olurken bu sefer demesin mi “acaba çocuk boş mu çekiyor memeni de hava yutup gaz yapıyor çocuğa” diyeİyice şoklandım. Akşam çocuk uyumayınca 30’luk mama yaptı eşim, onu içti beni emdi ona rağmen uyumadı ve mamaya rağmen gazı vardı yavrumun.
Makinem ebebek marka baby plus. çok bir şatafatı yok. Aslında acısı da çok değil ama benim o memedeki çıkıntılar makinede acıyor. Şöyle benim meme uçlarım: Eki Görüntüle 3049655 annem de bugün geldi bana Tekrar. sağ kendini de çocuk uyanırsa vereyim, sen biraz uyu dedi. Zaten gece 4’ten beri uyumamışım bu saat olmuş. Doğru düzgün yemek de yememişim çocuk sürekli ağladığı için başındayız akşamdan beri. Çıkan sütü görünce doymuyor mu acaba ondan mı ağlıyor, ondan mı gazlı filan demeye başladı. Eşim de normalde bana destek olurken bu sefer demesin mi “acaba çocuk boş mu çekiyor memeni de hava yutup gaz yapıyor çocuğa” diyeİyice şoklandım. Akşam çocuk uyumayınca 30’luk mama yaptı eşim, onu içti beni emdi ona rağmen uyumadı ve mamaya rağmen gazı vardı yavrumun.
Uykusuzluktan başım çatlıyor ne zaman düzene girecek bu gece uykuları uykusuzluk çok kötü bi agrı kesici aldım inşlh geçer
Onu biliyorum izledim sağol canım ama test yapmadan süt alerjisi dedi doğru mu bu
Benim de sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünüyorum ya. Az evvel sağdım kendimi. Memelerim de küçük, sağarken şekilden şekile giriyorum süt aşağı aksın diye. Bir de benim meme uçlarımda yanlara doğru çıkıntılar var oradan da süt akıyor, oradan akanlar boşa gitmesin diye resmen iki büklüm oluyorum. Acıyor da sağarken. Çok fazla tahammül edemiyorum. Çocuk 3 saat mememde dursun ses etmem ama bu makineler acıtıyor canımı. 10 dk duramıyorum. Neyse, iki memeden 30 cc çıkmadı doğru düzgün. bestlak aldım, günde 1 kez kullanıyordum korkudan hani mastit olmayım filan diye ama 3’e çıkarıcam sanırım. Gerçi sütüm yetmese çocuk kilo almaz, kaka yapmaz, çiş yapmaz ama bilmiyorum. gelen giden sütün yetmiyor diyor zaten. İyice sinir oluyorum.
Aynı ben çocuk doysun aç eşim k valideMakinem ebebek marka baby plus. çok bir şatafatı yok. Aslında acısı da çok değil ama benim o memedeki çıkıntılar makinede acıyor. Şöyle benim meme uçlarım: Eki Görüntüle 3049655 annem de bugün geldi bana Tekrar. sağ kendini de çocuk uyanırsa vereyim, sen biraz uyu dedi. Zaten gece 4’ten beri uyumamışım bu saat olmuş. Doğru düzgün yemek de yememişim çocuk sürekli ağladığı için başındayız akşamdan beri. Çıkan sütü görünce doymuyor mu acaba ondan mı ağlıyor, ondan mı gazlı filan demeye başladı. Eşim de normalde bana destek olurken bu sefer demesin mi “acaba çocuk boş mu çekiyor memeni de hava yutup gaz yapıyor çocuğa” diyeİyice şoklandım. Akşam çocuk uyumayınca 30’luk mama yaptı eşim, onu içti beni emdi ona rağmen uyumadı ve mamaya rağmen gazı vardı yavrumun.
memeden ayrılmayan çocuk varsa zaten sağınca süt çıkmaz ki düşünsene sürekli memede ne birikecek de makine neyi çıkaracak. bu kadar memede durmaya süt yetmeme ihtimali de bence yok :) sağma işini kesinlikle kenara bırakmalısın hem canın da yanıyormuş mama alsa da durmuyormuş kilo alımı da iyiymiş. sadece gazdan böyle yapıyor emin ol. sabır sabırBenim de sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünüyorum ya. Az evvel sağdım kendimi. Memelerim de küçük, sağarken şekilden şekile giriyorum süt aşağı aksın diye. Bir de benim meme uçlarımda yanlara doğru çıkıntılar var oradan da süt akıyor, oradan akanlar boşa gitmesin diye resmen iki büklüm oluyorum. Acıyor da sağarken. Çok fazla tahammül edemiyorum. Çocuk 3 saat mememde dursun ses etmem ama bu makineler acıtıyor canımı. 10 dk duramıyorum. Neyse, iki memeden 30 cc çıkmadı doğru düzgün. bestlak aldım, günde 1 kez kullanıyordum korkudan hani mastit olmayım filan diye ama 3’e çıkarıcam sanırım. Gerçi sütüm yetmese çocuk kilo almaz, kaka yapmaz, çiş yapmaz ama bilmiyorum. gelen giden sütün yetmiyor diyor zaten. İyice sinir oluyorum.
Canım sen 3 iç mastit olmazsın makine varmış fazlasını sağarsınBenim de sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünüyorum ya. Az evvel sağdım kendimi. Memelerim de küçük, sağarken şekilden şekile giriyorum süt aşağı aksın diye. Bir de benim meme uçlarımda yanlara doğru çıkıntılar var oradan da süt akıyor, oradan akanlar boşa gitmesin diye resmen iki büklüm oluyorum. Acıyor da sağarken. Çok fazla tahammül edemiyorum. Çocuk 3 saat mememde dursun ses etmem ama bu makineler acıtıyor canımı. 10 dk duramıyorum. Neyse, iki memeden 30 cc çıkmadı doğru düzgün. bestlak aldım, günde 1 kez kullanıyordum korkudan hani mastit olmayım filan diye ama 3’e çıkarıcam sanırım. Gerçi sütüm yetmese çocuk kilo almaz, kaka yapmaz, çiş yapmaz ama bilmiyorum. gelen giden sütün yetmiyor diyor zaten. İyice sinir oluyorum.
Allahım şu lohusalara artık süt yok aç bu çocuk demesinler boğasım geliyoMakinem ebebek marka baby plus. çok bir şatafatı yok. Aslında acısı da çok değil ama benim o memedeki çıkıntılar makinede acıyor. Şöyle benim meme uçlarım: Eki Görüntüle 3049655 annem de bugün geldi bana Tekrar. sağ kendini de çocuk uyanırsa vereyim, sen biraz uyu dedi. Zaten gece 4’ten beri uyumamışım bu saat olmuş. Doğru düzgün yemek de yememişim çocuk sürekli ağladığı için başındayız akşamdan beri. Çıkan sütü görünce doymuyor mu acaba ondan mı ağlıyor, ondan mı gazlı filan demeye başladı. Eşim de normalde bana destek olurken bu sefer demesin mi “acaba çocuk boş mu çekiyor memeni de hava yutup gaz yapıyor çocuğa” diyeİyice şoklandım. Akşam çocuk uyumayınca 30’luk mama yaptı eşim, onu içti beni emdi ona rağmen uyumadı ve mamaya rağmen gazı vardı yavrumun.
Boş boş konuşanlar cok Nazlı iste. Laf olsun diye konuşup moral bozuyorlar..Canım sen 3 iç mastit olmazsın makine varmış fazlasını sağarsın
Allahım şu lohusalara artık süt yok aç bu çocuk demesinler boğasım geliyoAyrıca gaz her bebekte var bağırsakları henüz gelişmediği için gaz oluyor en önemlisi anne sütü alması gaz oluyo diye mama vermek daha kötüymüş
Sanırım bnde oldumKızlar bugün regl oldum.Dr.ma sordum.Halbuki emzirirken gecikebilir demişti dr.um.
Bu kötü bisey değilmiş canım.Bende üzüldüm önce aslında.Dr.um hemen toparlamış vücut kendini dedi.Sanırım bnde oldumalışveriş merkezi e gitmiştik geldiğimde çok az iç camasirimda kan vardı silerkken de geldi .ped taktım bekliyorum bakalım daha gelicek mi .17. günden beri hiç kanamam olmamıştı
Ikicbitmedi, bitmiyorçok zorlanıyor yavrum kahroluyorum üzüntüden. Biogaia ve nurse harveys ikisini kullanıyoruz
Kimseyi dinleneyim pompayi evden yok et.Benim de sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünüyorum ya. Az evvel sağdım kendimi. Memelerim de küçük, sağarken şekilden şekile giriyorum süt aşağı aksın diye. Bir de benim meme uçlarımda yanlara doğru çıkıntılar var oradan da süt akıyor, oradan akanlar boşa gitmesin diye resmen iki büklüm oluyorum. Acıyor da sağarken. Çok fazla tahammül edemiyorum. Çocuk 3 saat mememde dursun ses etmem ama bu makineler acıtıyor canımı. 10 dk duramıyorum. Neyse, iki memeden 30 cc çıkmadı doğru düzgün. bestlak aldım, günde 1 kez kullanıyordum korkudan hani mastit olmayım filan diye ama 3’e çıkarıcam sanırım. Gerçi sütüm yetmese çocuk kilo almaz, kaka yapmaz, çiş yapmaz ama bilmiyorum. gelen giden sütün yetmiyor diyor zaten. İyice sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?