Anne sütü zaten çok sıvı. Nerden anladın ishal olduğunu.Tamam canım bende vermiyorum aldım ama kafama yatmadı
İshal bugün iki kez oldu
Yavrus ishal olması için günde 7 8 kere sıvı yapması lazimmis.Tamam canım bende vermiyorum aldım ama kafama yatmadı
İshal bugün iki kez oldu
Dün 8 oldu bugün 2 antibiyotik kestik bugün 2.gunYavrus ishal olması için günde 7 8 kere sıvı yapması lazimmis.
Canım benimki de öyle zaten normalde de 15 dk bi meme, 15 dk diğer meme literatürünü hiç yapmadı. 5 dk, 10 dk emip bıraktıgı çok oluyor. Uyurken memeyi tutturmak bile zor.Canlar. Sizin bebekler de gece uyandıklarında kısa emiyorlar mı? Benimki mesela bu gece 3.55 gibi emmeye başladı, yarım saat emmedi uyumaya devam Etti. Gündüz en az 1 saat emen çocuk geceleri herhalde uykuya yenik düşüyor
Ben de 28 kg almıştım 15 kg gitti, 63 teyim, bunun altına inemiyorumKardın hamilelikte aşırı gerildiği için cildim elastiyetini katbetti sabırım kırışok gibi bi görüntü vardı. Sanki yaşlanmışkakao yağı ve hindistan cevizi iyi geldi. Tavsiye ederim.karın sarkması kaldı bnde de. Onu toparlamak istiyrm kg yavaş yavaş verilir inşllh yanii umarım @Leyal_ 64ün altına bi türlü ine medik ama
Canım çocuklar çok narin dönemde gitmeseniz olmaz mı, otobüste gribal hastalık riskleri de varİstey bende ev bebek o kadar yorgunum ki kalsın leke görünen yer değil dedim ama oda 100 TL belki ihmal et sonra pişman ol dedi.
Baksana uğraş devam ediyor yarın bayram ziyareti mecburi eşimin ailesi 1 buçuk saat ara var otobüsle git gel ertesi gün aileme
İnanın çocukluğumdan bu yana su bayramları hiç sevmem gelen olsa dert gitmek dert şartlı şeyleri sevmiyorum
Bi yerde biogaia nın daha çok gaz yaptığını okumuştum o yüzden bırakmıştım sanki biraz azaldı gibi ama bütün doktorlar öneriyor tekrar başlamayı düşünüyorumYa ben de ilk verdiğim gün öyle uyudu. dedim sarılık mı oldu hani sarılık olan bebekler uyanamaz ya. Neyse sonra geçti, öyle ağır uyumuyor artık damlaya rağmen. Reflüyü ben de çocuk cerrahına sordum dün, gaz damlaları reflü yapmaz, aynen kullanmaya devam edin dedi ama bilmiyorum. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bizde zaten eğer reflü yaptıysa biogaia veya nurse harveys yaptı. İlk onları kullandık.
Yolk ve sac varsa boş gebelik değildir hayırlı olsun şimdiden Allah kucağınıza almak nasip etsinKızlar tecrübelisiniz o nedenle bir sorum olacak, ben 7+0ım yolk ve saç var ama doktor bebeği göremedi bayram sonrası gel yine bakalım dedi, sonradan bebek oluşur mu yoksa boş gebelik mi? Başına gelen oldu mu acaba, foruma baktım bu soru çok sorulmamış cevap bulamadım belki yardımcı olursunuz
Doktorum iki tane önermişti eve geçince atarım isimleriniKızlar ben bebişlerden bağımsız bir soruyla geldimemzirme döneminde içilenilen doğum kontrol hapları hakkında bilginiz var mı? Ya da kullananınız?
Günde 6 tane içiyoruz :)
Hmm anladım. Geçmiş olsun canımDün 8 oldu bugün 2 antibiyotik kestik bugün 2.gun
Yarım saat 1 saat mi ben 5 yada 10 dakıka emzıreyım sukredıyorum gecede en fazla 3 dakıka sonra dudagını kıtlıyor ılk ay bu emmeyle 1.100 gram aldı bakalım bu ay kaç gram alıcak ama emmesı çok az cidden başta takıyodum artık bende alıştım huyubu dedımCanlar. Sizin bebekler de gece uyandıklarında kısa emiyorlar mı? Benimki mesela bu gece 3.55 gibi emmeye başladı, yarım saat emmedi uyumaya devam Etti. Gündüz en az 1 saat emen çocuk geceleri herhalde uykuya yenik düşüyor
Ben çok sarsmadan ayakta da sallıyorum özellikle yalnızsam ve huysuzsa bazen sakinleşip uyuyabiliyorKızlar uyku sorunu yaşayan var mı? Sabahtan beri en fazla 20 dklık uyumaları oldu, derin uykusu hala yok. Çok yorucu oluyor, sürekli mıkır mıkır yattıgında. Ben de 24 saat ayakta kalıyorum. Ayakta sallamıyorum, acaba ayakta sallasam mı derin uykusu olur. Emzik hiçbir şekilde kabul etmiyorsiz nasıl uyutuyorsunuz? Ben kucakta ya da emerken uyutup yerine yatırıyorum ama yok derin dalamıyor.
Probiyotik damlada da Biogaiada da bağırsak floryasını düzenleyici lactobacillus var. Bide bizim probiyotik damla da yağ vardı. İkisi de aynı görevi görüyor diye öğrendim. Ama biogaia kolik için daha faydalıymış. Belki ikisini birden verince ishal yapmış olabilir sizin bebişte. Sab simplex sadece gaz için olduğundan daha hafif kaçıyor tabi. Dediğiniz gibi her bebek ayrı. Deneme yanılma ile oturucak mecburen bizimki deSadece NBL probiyotik devit verdim sanki biogaia ishal yaptı bizi biz öyle düşünüyoruz
Sap simplex veririz gaz için diyoruz her çocukta farklı etki ediyor bebeğe göre karar verin derim
Sap simplex sabah öğle akşam di bizim
Sağolasın canım yaa, önceden hiç çevremde de duyduğum birşey değildi İnternette de bakınca pek olumlu şeyler okumadım, hakkımızda hayırlısıYolk ve sac varsa boş gebelik değildir hayırlı olsun şimdiden Allah kucağınıza almak nasip etsin
Benimki bütün gün memede olduğu için gece emmeleri gözüme kısa geliyorYarım saat 1 saat mi ben 5 yada 10 dakıka emzıreyım sukredıyorum gecede en fazla 3 dakıka sonra dudagını kıtlıyor ılk ay bu emmeyle 1.100 gram aldı bakalım bu ay kaç gram alıcak ama emmesı çok az cidden başta takıyodum artık bende alıştım huyubu dedım
Bende öyle düşünüyorum ama gidicez aile ziyareti gideyim eşim zorlansin baksın kolay miCanım benimki de öyle zaten normalde de 15 dk bi meme, 15 dk diğer meme literatürünü hiç yapmadı. 5 dk, 10 dk emip bıraktıgı çok oluyor. Uyurken memeyi tutturmak bile zor.
Ben de 28 kg almıştım 15 kg gitti, 63 teyim, bunun altına inemiyorumgün içinde sürekli ayakta olmama ragmen, yürüyüş lazım sanırım.
Canım çocuklar çok narin dönemde gitmeseniz olmaz mı, otobüste gribal hastalık riskleri de var
Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir artık yatakta uyuyor ancakKızlar uyku sorunu yaşayan var mı? Sabahtan beri en fazla 20 dklık uyumaları oldu, derin uykusu hala yok. Çok yorucu oluyor, sürekli mıkır mıkır yattıgında. Ben de 24 saat ayakta kalıyorum. Ayakta sallamıyorum, acaba ayakta sallasam mı derin uykusu olur. Emzik hiçbir şekilde kabul etmiyorsiz nasıl uyutuyorsunuz? Ben kucakta ya da emerken uyutup yerine yatırıyorum ama yok derin dalamıyor.
Ay çok iyi olur bekliyorumBi yerde biogaia nın daha çok gaz yaptığını okumuştum o yüzden bırakmıştım sanki biraz azaldı gibi ama bütün doktorlar öneriyor tekrar başlamayı düşünüyorum
Yolk ve sac varsa boş gebelik değildir hayırlı olsun şimdiden Allah kucağınıza almak nasip etsin
Doktorum iki tane önermişti eve geçince atarım isimlerini
Benim de öyle ve başlarda ben de acaba doymuyor mu dedim ama kaka çiş sayısı baya fazlaydı ve dediğin gibi bir ayda 1200 gr aldı o zaman rahatladım doktora sorduğumda doyuyordur o ona yeter zaten midesi küçük demişti 5 dakikada zaten göğsü boşaltabiliyorlarmış sonrası biraz oyalanma gibi bişeymişYarım saat 1 saat mi ben 5 yada 10 dakıka emzıreyım sukredıyorum gecede en fazla 3 dakıka sonra dudagını kıtlıyor ılk ay bu emmeyle 1.100 gram aldı bakalım bu ay kaç gram alıcak ama emmesı çok az cidden başta takıyodum artık bende alıştım huyubu dedım
İğne bile tam korumuyorsa ne koruyor yaBen korkudan köşe bucak kaçar oldum.Bana dr hiçbirini önermiyorum şimdilik dedi.Kardesim aylık iğneye rağmen hamile kaldı.Benim de kafa karışıyor bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?