2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
B
Tamam canım bende vermiyorum aldım ama kafama yatmadı
İshal bugün iki kez oldu
Anne sütü zaten çok sıvı. Nerden anladın ishal olduğunu.
Takip et kızını. Benim doktorum herzaman şunu diyor sütü iyi içiyorsa iştahın da sorun yoksa hemen müdahale etmemize gerek yok.
Sen de iyi Takip et.

Canım benimki de öyle zaten normalde de 15 dk bi meme, 15 dk diğer meme literatürünü hiç yapmadı. 5 dk, 10 dk emip bıraktıgı çok oluyor. Uyurken memeyi tutturmak bile zor.
Ben de 28 kg almıştım 15 kg gitti, 63 teyim, bunun altına inemiyorum gün içinde sürekli ayakta olmama ragmen, yürüyüş lazım sanırım.
Canım çocuklar çok narin dönemde gitmeseniz olmaz mı, otobüste gribal hastalık riskleri de var

Bi yerde biogaia nın daha çok gaz yaptığını okumuştum o yüzden bırakmıştım sanki biraz azaldı gibi ama bütün doktorlar öneriyor tekrar başlamayı düşünüyorum
Yolk ve sac varsa boş gebelik değildir hayırlı olsun şimdiden Allah kucağınıza almak nasip etsin
Kızlar ben bebişlerden bağımsız bir soruyla geldim emzirme döneminde içilenilen doğum kontrol hapları hakkında bilginiz var mı? Ya da kullananınız?
Doktorum iki tane önermişti eve geçince atarım isimlerini

Yarım saat 1 saat mi ben 5 yada 10 dakıka emzıreyım sukredıyorum gecede en fazla 3 dakıka sonra dudagını kıtlıyor ılk ay bu emmeyle 1.100 gram aldı bakalım bu ay kaç gram alıcak ama emmesı çok az cidden başta takıyodum artık bende alıştım huyubu dedım

Kızlar uyku sorunu yaşayan var mı? Sabahtan beri en fazla 20 dklık uyumaları oldu, derin uykusu hala yok. Çok yorucu oluyor, sürekli mıkır mıkır yattıgında. Ben de 24 saat ayakta kalıyorum. Ayakta sallamıyorum, acaba ayakta sallasam mı derin uykusu olur. Emzik hiçbir şekilde kabul etmiyor siz nasıl uyutuyorsunuz? Ben kucakta ya da emerken uyutup yerine yatırıyorum ama yok derin dalamıyor.

Ben çok sarsmadan ayakta da sallıyorum özellikle yalnızsam ve huysuzsa bazen sakinleşip uyuyabiliyor
Ama bazı zamanlar hiçbir şekilde sakinleşmeyip hiçbir şekilde uyumuyor da

Probiyotik damlada da Biogaiada da bağırsak floryasını düzenleyici lactobacillus var. Bide bizim probiyotik damla da yağ vardı. İkisi de aynı görevi görüyor diye öğrendim. Ama biogaia kolik için daha faydalıymış. Belki ikisini birden verince ishal yapmış olabilir sizin bebişte. Sab simplex sadece gaz için olduğundan daha hafif kaçıyor tabi. Dediğiniz gibi her bebek ayrı. Deneme yanılma ile oturucak mecburen bizimki de

Yolk ve sac varsa boş gebelik değildir hayırlı olsun şimdiden Allah kucağınıza almak nasip etsin
Sağolasın canım yaa, önceden hiç çevremde de duyduğum birşey değildi İnternette de bakınca pek olumlu şeyler okumadım, hakkımızda hayırlısı
(şuan 7+3üm bayramdan sonra 8.haftaya başlayacağım inşallah bebeği görürüz)

Benimki bütün gün memede olduğu için gece emmeleri gözüme kısa geliyor

Bende öyle düşünüyorum ama gidicez aile ziyareti gideyim eşim zorlansin baksın kolay mi

Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir artık yatakta uyuyor ancak

Valla ben ayakta sallıyorum uyusun diye. Gayet de güzel uyuyor. her şeyi kafama takamicam. Öyle olmaz böyle olmaz… bizler ayakta sallanarak büyümedik mi? Çok şükür sağlıklıyız hepimiz. Uyumazsa emzik de tıkıyorum ağzına. Emme refleksi ile uyuduğu de çok oluyor. 7/24 memede uyutamam ya

Valla sallamaya alıştırmayın diyorlar da sıkıyorsa sen alıştırma diyorum onlara. Sustursun uyutsunlar bakalım nasıl yapacaklar ben de kollarında da sallıyorum. Ayağımda da sallıyorum. İstediğinde emzik de veriyorum. Bazen çok derin uyuyor. Bazen çok hafif. Hafif uyuduğunda 15 dakikada hemen uyanır. Uyumak imkansız :) ne zaman da derin uykuya geçecek bilemiyorsun. O yüzden her fırsatta pikem hazırda bekliyorum

Ay çok iyi olur bekliyorum

Benim de öyle ve başlarda ben de acaba doymuyor mu dedim ama kaka çiş sayısı baya fazlaydı ve dediğin gibi bir ayda 1200 gr aldı o zaman rahatladım doktora sorduğumda doyuyordur o ona yeter zaten midesi küçük demişti 5 dakikada zaten göğsü boşaltabiliyorlarmış sonrası biraz oyalanma gibi bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…