2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biz artik carsafta salliyoruz o duruma geldik yoksa aglamaktan sesleri kisiliyor. bi tek carsafta sallayinca susuyor 3 gundur bu yonteme gectik ama o da etkisini kaybetmeye basliyor tüm yöntemler tek tek etkisini yitirdi Hamileligimde ne kitaplar okudum ama nafile. Hayatta ayakta sallamam, memede uyutmam diyordum simdi aglamaktan mosmor oldugu nefes bile alamayana kadar tıkandığı icin amuda kalk oyle salla deseler oyle yaparim.
Aglamak emmek ve uyumak dışında hic bir aktivitemiz yok boyle nasil gelişecek hayatı öğrenemiyor durup da bişeyi izleyemiyor inceleyemiyor bize gulucukler saçamiyor agu lar yok sadece bedensel büyüyoruz galiba, gelişemicek diye üzülüyorum. 3 ay sonra gaz sancisi bitecek deniyor pek inancim kalmadi gaz sancilari bitince aglamayi huy edinmis olmaz umarim

Aynen zaten gogus yumusuyo 3 5 dakıkada ama son yaglı kısmı alması onemlıymıs o yuzden bıraz daha oyalamaya calısıyorum ama napalım kılo alıyosa problem yok sızınde oyleymıs bazı bebekler memede oyalanmayı sevmıyo demekkı

Ya kızlar normal dogum yapanlarda aşağılar ne alemde vajinamda şişlik var, herhalde bi 6 ay alacak iyileşme. Göbek zaten eski haline döner mi meçhul, onu saldım. Doktor kontrolüne gideyim de içim rahatlar belki. Hiç muhattap olmuyorum dogum bölgesiyle
İlk dogumu normal olanlar ne kadar sürüyor iyileşme süreci acaba?
Ah canım o kitaplar sadece okunuyor haklısın, bende hep kucakta yürürken sallayıp uyutmaya calışıyorum. Kollarımda, ayaklarımda uyuşmalar, agrılar, yatakta da sallıyorum. Hele gece krizlerinde dediğin gibi ne iyi gelir deseler yapma durumuna geçiyosun.
Canım etrafına kırmızı oyuncak koymayı denedin mi hiç? Emzirme aralarında yatakta yatarken koyunca etrafına, ilgisini çekebiliyor. Ben de yüzüstü egzersizi yaptırmalıyım, doktor önerdi ama hiç sevmedi. Zorlanıyorum.

Hayırlı bayramlar şekerler

ben de bi soruyla geleyim, sırtınız ağrıyor mu? Benim sırtımın özellikle sol tarafı yanarak ağrıyor, ağlamak istiyorum resmen. ağrı kesici bile fayda etmiyor. acıyarK ağrıyor. Kambur kalacak gibi şekil alıyorum emzirmekten

Ben hala tam dik duramiyorum ayakta dururken sanki popom disari cikik duruyor posturum tamamen bozuldu hamilelikten mi epiduralden mi bilemedim sirt ve bel agrim var gecer diye bekliyoruz

Ben hala tam dik duramiyorum ayakta dururken sanki popom disari cikik duruyor posturum tamamen bozuldu hamilelikten mi epiduralden mi bilemedim sirt ve bel agrim var gecer diye bekliyoruz
Ay benim de yaaa. diK durduğum zaman daha bi rahatsız oluyorum sanki. Kambura alıştım resmen Ben de emzirmekten diye düşünüyorum ama kimisi epidural vurur sonradan böyle diyor. bende hiç baş ağrısı yapmadı mesela sezeryan, acaba böyle mi çıkıyor acısı

İlk doğumda. Daha kısa sürede geçmişti. Ve dr daha iyi dikiş atmıştı.
Bu sefer ki dr iyi dikme miş bnce kesiyi resmen açılma oldu. Hiçbir şekilde kabız olmadığım haşde. Zaten lohusalığım yeni bitti. Nasıl dikiş açıldo hala şaşkınım sinir oldum ya

Ben diyet yapmadan veremem 64ler benim icin hayal artik. Diger dogumlarimda kolay vermistim yas ilerledikce zorlasiyor. Emen bebekledr yuruyus olmuyor bakalım veririz insaAllaj

Bende a101 ve migrosun bezini aldik kucuk paket a101 inki daha iyi sizdirma vs olmadi ama baya inceler daha sık degistirdim alınabilir. Birde sleppynin ince bezi var extra olan o bunlardan iyi netten alirsak ayni fiyatada geliyor netten onu alirim bunlar bitince suan 3 nodayiz hala 2 aylilken 6 kiloydu 6.500 flndir heralde simdide

Evet bu bnm yeni denedigim goon da ince daha sık değiştirmek gerekiyor .ama zaten bu aylarda hep sık degistiriyorum ben .mesela gce bazen beş altı saat değiştirmedigimiz oldu hiç sızdırma yapmadı .

Ben diyet yapmadan veremem 64ler benim icin hayal artik. Diger dogumlarimda kolay vermistim yas ilerledikce zorlasiyor. Emen bebekledr yuruyus olmuyor bakalım veririz insaAllaj
57 58e dönmek istyrm bakalım diğer doğumda çok koşay 60a düşmüştüm yazın kısa kısa yürüyüşle bira toparşarız inşllh ya. Karın sarkmasına spor şart ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…