Antibiyotik olmadan oncede cıvık di ama antibiyotik icince sayısı çoğaldı 8 kez kaka aldım bir günde o şekilde ishal dedi anliycagin
Bana cantractubex verdi buyuk boy aldim 1 kutu yeter minicik surmek yetio ama bu telasta duzenli kullanamıyorum. Bnm onceki dikişim cok kötüydü doktor onu kesip almis şimdiki belli belirsiz bi iz insallh böyle kalır. Ilk haftadan itibaren kremi kullandim belki de ondan
İstey bende ev bebek o kadar yorgunum ki kalsın leke görünen yer değil dedim ama oda 100 TL belki ihmal et sonra pişman ol dedi.Valla karnım o kadar çatladı ki, sezaryenin yeri umrumda değil
Belli belirsiz zaten bir de aşırı aşağıda. Cantractubex i bana da söyledi doktorum, ama fiyatı fazla geldi bana 360lira mi neydi?
Kesinlikle asla uyumuyorGece duş aldirirsan bebek hızlıca güzel derin uykuya dalar konusu bence efsane... 11de duş aldırdık beslendi ancak gece 3e kadar gözler fildir fildir uyumadı uyutmadibir daha geç duş mu? Asla :)))
Dediğimiz ilacsa ne 100 tlsi? 400 bile olmuş olabilir.İstey bende ev bebek o kadar yorgunum ki kalsın leke görünen yer değil dedim ama oda 100 TL belki ihmal et sonra pişman ol dedi.
Baksana uğraş devam ediyor yarın bayram ziyareti mecburi eşimin ailesi 1 buçuk saat ara var otobüsle git gel ertesi gün aileme
İnanın çocukluğumdan bu yana su bayramları hiç sevmem gelen olsa dert gitmek dert şartlı şeyleri sevmiyorum
Dediğimiz ilacsa ne 100 tlsi? 400 bile olmuş olabilir.
260 da pahalıKızlar contractubex jel 260tl.Bende kullanıyorum ama cidden hiç iz kalmamıştı bende ilkinde.
Canım ben olsam antibiyotik vermezdim.Kızlar nöbetçi doktora gittik geldik antibiyotik bütün yararlı bakteriler öldürmüş ishal dedi
Antibiyotik değiştirdi Perşembe de kendi doktoruna tekrar gidicez
Bu arada bitkisel bir gaz ilacı vardı bunu bırakın dedi biogaia tek başına yeterliymis extra NBL probiyotik gerek yok biogaia bitince de onu kullanın dedi
10 günü geçti 100 gr aldı dedim enfeksiyon büyümeyi durdurur yavaşlatır dedi
Bir gecseydi üzüldüm bütün gün uyumadı şimdi baygın gibi uyuyor perişan oldu kızım
Ben onu sadece kendime değil eşimin de kolunda yara var o da kullanıyor.Hatta ilkinde ailecek kullandık.Baya ise yaradı.260 da pahalı
Bikini bölgesi altında görünmez ama sadece kendim göreceğim
Ben goon premium soft kullanıyodum .onun daha ucuzu goon mutlu bebek var ama kilit bez olan değil . Onu denedim hiç pişik yapmadi .gayet memnunuz .indirimsiz halini 200 tane 3 numara 211 liraya buldum .ayrıca kalıbı da sleepyden büyük .oğlum bir hafta önce falan bnmle birlikte tartildigimda 6 kilo çıkmıştı .3 kilo tam oluyorSleepy bio ve natural kullandım extrası daha uygun nasıl acaba. Molfixde kullandım oda iyi. Siz nelerden memnun kaldınız.
Sizinkiler konuşmaya başladı mı tövbe yarabbim uykusunda bişeyler diyo nasıl uyandım allah bilir bebekçe tabi bazen bi sesler çıkarıyo ödüm kopuyo unutuyorum bebik olduğunu çığlıkların da volümğ arttı kendi sesini fark etmek hoşuna gidiyo heralde
Canım senin silikon uç durumun ne oldu?? Benim kız da artık istemiyor silikonu?Ah ah aynı durumdan ben de muzdaribim benimki artık silikon ucu bile kabul etmiyor mecbur şırınga ve parmakla besliyorum. Pompa ile sağınca göğüs ucum çıkıyor benim tutturmaya çalışınca da tembellik edip istemiyorpompa varsa o şekilde çıkarabilirsin yada büyük şırınga ile göğüs ucu çıkarma videoları var onlara da bakabilirsin.
Ya prezervatif yada spiral ile korunma gerekiyor diye biliyorum canımKızlar ben bebişlerden bağımsız bir soruyla geldimemzirme döneminde içilenilen doğum kontrol hapları hakkında bilginiz var mı? Ya da kullananınız?
Bence kullanma cok bilgim yok ama cok sağlıklı olduğunu düşünmüyorumKızlar ben bebişlerden bağımsız bir soruyla geldimemzirme döneminde içilenilen doğum kontrol hapları hakkında bilginiz var mı? Ya da kullananınız?
Dr banada esin korunsun ben emzirme döneminde doğum kontrol hapları kullanmayı doğru bulmuyorum dedi.Kızlar ben bebişlerden bağımsız bir soruyla geldimemzirme döneminde içilenilen doğum kontrol hapları hakkında bilginiz var mı? Ya da kullananınız?
Ben korkudan köşe bucak kaçar oldum.Ya zaten bu zamana kadar hiç hap kullanmamıştım birileri bahsetti hatta doktor da ayaküstü söylemişti bi de size danışayım dedimbiraz işimi garantiye almak istiyorum açıkçası sanki diğer yöntemler çok garanti değil gibi..aylık iğneler nasıl oluyor peki doktor ondan da bahsetti ama bilemedim
Tamam canım bende vermiyorum aldım ama kafama yatmadıCanım ben olsam antibiyotik vermezdim.
Bol bol anne sütü herseyin ilacı.
Verdiğin antibiyotik ona yetmistir.
Minnacık bebeğe cok mecbur olmadıkça burda ağrı kesici bile vermiyorlar
Sadece NBL probiyotik devit verdim sanki biogaia ishal yaptı bizi biz öyle düşünüyoruzBunlara ek Biogaia da başlasam fazla mı olur diyodum. Her birinden kaçar damla veriyorsunuz siz. Bide akşam ki gaz damlasını 6 gibi versek ancak mı etki ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?