2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sab simplex NBL probiyotik artı biogaia gaz azaldı aksine iyi geldi

Benimkinin de böyle oluyor bence normal.
Canısı teşekkür ederim inşallah öyledir
Ama hiç uyumuyor birkaç gündür sürekli emiyor uyaniyor ağlıyor uyuma süreleri yarım saat taş çatlasin bir saat neden atak sanırım kitapta da öyle yazıyor ama

2.ay atak haftasındasin gümüşüm. İnşallah sorunsuz atlatırsiniz. Aşıları bayram sonu sanırım di mi cimcimenin?

Kızlar emmeden sonra omuza alip gaz cikarma kaçıncı aya kadar sürüyor? Gaz çıkarırken uyaniyor hep

Kızlar emmeden sonra omuza alip gaz cikarma kaçıncı aya kadar sürüyor? Gaz çıkarırken uyaniyor hep
Ay bu benim de kanayan yaram her seferinde uyanıyor, bir daha uykuyu tutturması da zor oluyor. Ne zaman kendi kendilerine çıkartacaklar bu gazları

Kızlar nöbetçi doktora gittik geldik antibiyotik bütün yararlı bakteriler öldürmüş ishal dedi
Antibiyotik değiştirdi Perşembe de kendi doktoruna tekrar gidicez
Bu arada bitkisel bir gaz ilacı vardı bunu bırakın dedi biogaia tek başına yeterliymis extra NBL probiyotik gerek yok biogaia bitince de onu kullanın dedi
10 günü geçti 100 gr aldı dedim enfeksiyon büyümeyi durdurur yavaşlatır dedi
Bir gecseydi üzüldüm bütün gün uyumadı şimdi baygın gibi uyuyor perişan oldu kızım

Sezeryan olanlar kesik yer için doktor bir krem soyledi almadım kardeşim lekeli kalıcak deyince moralim bozuldu birde ona mi para vericem zaten görünen bir yer değil dedim ama sizler surdunuz mu ve hangi krem geçiriyor mu

Kızlar tecrübelisiniz o nedenle bir sorum olacak, ben 7+0ım yolk ve saç var ama doktor bebeği göremedi bayram sonrası gel yine bakalım dedi, sonradan bebek oluşur mu yoksa boş gebelik mi? Başına gelen oldu mu acaba, foruma baktım bu soru çok sorulmamış cevap bulamadım belki yardımcı olursunuz

Sezeryan olanlar kesik yer için doktor bir krem soyledi almadım kardeşim lekeli kalıcak deyince moralim bozuldu birde ona mi para vericem zaten görünen bir yer değil dedim ama sizler surdunuz mu ve hangi krem geçiriyor mu
Bana cantractubex verdi buyuk boy aldim 1 kutu yeter minicik surmek yetio ama bu telasta duzenli kullanamıyorum. Bnm onceki dikişim cok kötüydü doktor onu kesip almis şimdiki belli belirsiz bi iz insallh böyle kalır. Ilk haftadan itibaren kremi kullandim belki de ondan

Daha cok erken görünür Allahin izniyle. Yolk varmis zaten. Ultrason cihazina göre de değişiyor görüp gorememesi en basta

Daha cok erken görünür Allahin izniyle. Yolk varmis zaten. Ultrason cihazina göre de değişiyor görüp gorememesi en basta
İnşallah dediğiniz gibi olur, bayrama çok stresli girdim valla ya belirsizlik çok kötü birşeymiş (önceden mol gebelik geçmişimde var ondan korkarken bu sefer de boş gebelik çıktı bakalım hayırlısı>

Valla karnım o kadar çatladı ki, sezaryenin yeri umrumda değil
Belli belirsiz zaten bir de aşırı aşağıda. Cantractubex i bana da söyledi doktorum, ama fiyatı fazla geldi bana 360lira mi neydi?

Canlar. Sizin bebekler de gece uyandıklarında kısa emiyorlar mı? Benimki mesela bu gece 3.55 gibi emmeye başladı, yarım saat emmedi uyumaya devam Etti. Gündüz en az 1 saat emen çocuk geceleri herhalde uykuya yenik düşüyor

Gece duş aldirirsan bebek hızlıca güzel derin uykuya dalar konusu bence efsane... 11de duş aldırdık beslendi ancak gece 3e kadar gözler fildir fildir uyumadı uyutmadi bir daha geç duş mu? Asla :)))
Yat anacim uyumuyorlar yalan o

Benim kızda hep sıvı yapıyor gazı olunca fışkırtarak çıkartıyor. Katı beslenmediği için sıvı diye düşünyrm ishal mi oluyrmuş bu? Büyük kızım 6 7 gün yapmadığı olurda o kadar bekşeyince yaptığı daha katı olurdu.. G gumus82

Kardın hamilelikte aşırı gerildiği için cildim elastiyetini katbetti sabırım kırışok gibi bi görüntü vardı. Sanki yaşlanmış kakao yağı ve hindistan cevizi iyi geldi. Tavsiye ederim.karın sarkması kaldı bnde de. Onu toparlamak istiyrm kg yavaş yavaş verilir inşllh yanii umarım H Himal_ 64ün altına bi türlü ine medik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…