2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Birde şey vardı nasıldı hatırlayamadım önden yada haftasıyla giderse erkek ,daha geride giderse kız mı ne öyle bi teoride vardı sanki tersine olabilir

Birde şey vardı nasıldı hatırlayamadım önden yada haftasıyla giderse erkek ,daha geride giderse kız mı ne öyle bi teoride vardı sanki tersine olabilir
hıı evettttt, erkek gebelik testinde daha geç çıkıyormuş sanırım kız daha erken çıkıyormuş yada tam tersi bende öyle bişi duymuştum

Bebisten bebise cok degisiyomus kuzum ondan kaynaklıdır. Herşey yolundadır, merak etme
Bekle bence, bu tarz yorum cok okudum kk'da sonrada bebegi ya da kalp atışını duyanlar cok oluyor. Doktorunu da değiştirebilirsin.
Benimde cildim kurumaya başladı kızlar. Özellikle ellerim aşırı kuru parmak aralarim soyuluyor gibi. Dove sıvı sabun kullaniyorum ama hormonlardan sanırım
Dün bende dedim ya yüzük parmağım basta olmak üzere, parmak aralarım pütür pütür soyuluyo

Beraber de alabiliriz canım ben sordum ilk ay ücret olarak 450 istiyordu 6 ay 1800 toplu alırsan benim kilomda var ve alıyorum da o kadar gerginim ki bu konuda tabii aynı diyetisyen mi bilmem
Gebe diyetisyeni merve aksoy henüz dönüş alamadım bakalım ne dicek

Kızlar cuma randevumu bugüne aldım. Keseyi gördük yolk da oluşmuş bebiş de gözüktü. Kalp atışı başlamış ama çok küçük daha. 2 hafta sonra çağırdı tekrar sabahları hafif bulantılarım başladığı için folik asidi değiştirdi bir de ilaç yazdı ama mümkün olduğunca içme eğer kusma vs olursa başka ilaç kullanırız dedi. Yemek yiyemesen bile en önemlisi su bol su iç dedi. Normal hayatına devam et sporunu yapabilirsin, seks sıkıntısı yok dolaş gez kasma dedi. Kanama ya da kesede sıkıntı olmadığı sürece kendini kısıtlamama gerek yokmuş

Ne güzel kız bana herşey yasak şaka bi yana hayırlı olsun

hıı evettttt, erkek gebelik testinde daha geç çıkıyormuş sanırım kız daha erken çıkıyormuş yada tam tersi bende öyle bişi duymuştum
Kızımda
Maşallah sevdim senin doktorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…