2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım her bebek kendine özeldir o yüzden hiç canını sıkma bu rahat bir bebek olsun senin için inşallah

Bu sol, sag fotodan mı anlaşılıyor, yoksa doktor mu söylüyor fotolarda sanki hep ortada bebişler
Vajinalde bebiş soldaysa kız, ssğdaysa erkek. Karından ultrasonda tam tersi. Ama bu 7.haftaya ladar bakılıyormuş. Çünkü sonra hareket ediyormuş bebiş. İlk turunduğu yere göre yorumluyormuş ramzi

Vajinalde bebiş soldaysa kız, ssğdaysa erkek. Karından ultrasonda tam tersi. Ama bu 7.haftaya ladar bakılıyormuş. Çünkü sonra hareket ediyormuş bebiş. İlk turunduğu yere göre yorumluyormuş ramzi
ben tam anlayamadım bu teoriyi :) dün doktor muayene ederken dikkat ettim ultrason cihazını oynatma yönüne göre bebek sağda solda yada ortada gözüküyor inancım yok bu teoriye :))

ben tam anlayamadım bu teoriyi :) dün doktor muayene ederken dikkat ettim ultrason cihazını oynatma yönüne göre bebek sağda solda yada ortada gözüküyor inancım yok bu teoriye :))
Sen beni öldürceksin amann hamişlik belirtilerine de inancım yok diye diye yedin bizi şükür hamiş çıktın da nefes aldık ahahahha

Sen beni öldürceksin amann hamişlik belirtilerine de inancım yok diye diye yedin bizi şükür hamiş çıktın da nefes aldık ahahahha
yaa ama iyice baktım böylee oynatıyor hop solda gözüküyor oynatıyor hopp sağda gözüküyor sorucaktım da kızar diye soramadım böyle şeylere inanmıyor ya onlar

yaa ama iyice baktım böylee oynatıyor hop solda gözüküyor oynatıyor hopp sağda gözüküyor sorucaktım da kızar diye soramadım böyle şeylere inanmıyor ya onlar
Ha haaa ben sordum da bana böyle şeylerle gelme cevabını aldım İyiki sormamışın .benim ramzi ye göre sağda kız gösteriyor bakalım 30 ağustosta tahminnne olucak gözükürse eşim başından beri erkek hissediyo ben hiçbirşey hissedemiyorum

:) benim doktor birde şey birazz önden konuşmak istemiyor rahat ol bekle diyor zamanını :)

:) benim doktor birde şey birazz önden konuşmak istemiyor rahat ol bekle diyor zamanını :)
ben benim doktordan umutluyum baya o konuda çünkü bana burç yorumu falan yapıyodu gittiğimde ondan tahmin isticem cumartesi ama ben gittiğimde 8+0 olcağından sanırım ramziye uymayacakk

Ayyy benimkide 16 hafta iyidir dedi ben zorlayınca belki bi tahmin yaparız ağustosta dediHayırlısı bakalım 1 ay sonra buralar cinsiyetle beraber hareketlenecek tabi sağlıklı olsun bebişler önceliklimiz o ve herkesin gönlüne göre versin Allah

ben benim doktordan umutluyum baya o konuda çünkü bana burç yorumu falan yapıyodu gittiğimde ondan tahmin isticem cumartesi ama ben gittiğimde 8+0 olcağından sanırım ramziye uymayacakk
hiç bebek görmediysen yorum yapmayabilir, mesela benim 7+3 olması gerekiyordu 6+5 çıktı ya, haftaya gel tekrar bebeğin gelişimini yorumlayalım dedi bu haftaya kıyasla bir haftada. ona göre doğum tarihini belirlicez adet tarihi düzeltmesi yapacağız dedi

benimkide 12-13.haftada muhtemelen söylerim dedi ama dediğinn gibi önemli değil tabiki önemli olan sağlıklı olması

Vajinal bu 13 temmuzda gitmiştim en sonn şu beyaz yerde yolk kesesi 3mm bebekte yavaş yavaş buradan görüncek dedi ve reklamlar

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-29-14-31-39-116_com.miui.gallery.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61
Vajinal bu 13 temmuzda gitmiştim en sonn şu beyaz yerde yolk kesesi 3mm bebekte yavaş yavaş buradan görüncek dedi ve reklamlar
bebeğin boyutunu ölçtüğünde otomatik cihaz kendi hafta çıkarıyor, sonra oda adet takvimin ile uyumlu mu diye bakıyor ya eğer uyumlu değilse doğum tarihi için düzeltme yapıyorlar

bebeğin boyutunu ölçtüğünde otomatik cihaz kendi hafta çıkarıyor, sonra oda adet takvimin ile uyumlu mu diye bakıyor ya eğer uyumlu değilse doğum tarihi için düzeltme yapıyorlar
ayy cidden mii çok heyecanlıı o zaman bu hafta bir türlü bitmedi gerçektenn son regle göre bugün 8+4 ama geç yumurtladım ondan 7+4 hep öyle hesaplıyorum yanii bakalım cihaz kaç diyecekkk

Ben doğum tarihini bile sormadım adam madde madde açıklıyo bakarken birde en son özet geçiyo ama sormak aklıma bile gelmedi şuan ne dediğinide unuttum normalde regle göre 6+5 olması gerekirken benimkide 7+0 mı 1 mi dedi öyle bişey dedi

ayy cidden mii çok heyecanlıı o zaman bu hafta bir türlü bitmedi gerçektenn son regle göre bugün 8+4 ama geç yumurtladım ondan 7+4 hep öyle hesaplıyorum yanii bakalım cihaz kaç diyecekkk
bebişi ölçtüğünde göreceksin bakalım kaçmış :)) cumartesiydi dimi randevun

seninki erken yumurtlama demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…