2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bir de doktorun iki lafından biri peynir, yogurt herhalde çok kalsiyum lazım.
gebelikte kalsiyum çok azalıyor vücutta sanırım benim bir arkadaşım doğum sonrası diş problemleri yaşamaya başladı
şehir efsaneleriii :)) benim kuzenimin eşi bulantıdan mutfağa giremiyordu kız diye düşündük ama erkekmiş mesela :)
katılıyorum aşırı bulantı yaşayıp erkek sahibi olanlar var :) aman adı üstünde hepsi teori kafaya takmamak lazım

Canım haftalar ultrason cihazına göre değişiyor. Başka bir ultrasonda bebek küçük çıkabilir. Bir de doktor baş ve popo mesafesine göre ölçüyor yani orda yapılan en ufak yanlış günleri etkileyebiliyormuş

tabiiii azıcık kaydırsa 2 gün oynar :)

Birde şey vardı nasıldı hatırlayamadım önden yada haftasıyla giderse erkek ,daha geride giderse kız mı ne öyle bi teoride vardı sanki tersine olabilir
Ben de öyle duydum geriden gelirse kız önden gelirse erkekmiş sözde

Korkma canım hiç doktor gerekirse kan sulandırıcı iğne yazar o sorunda çözülmüş olur
Corasprin kullabiyordum canim zaten lekelenmen oldugundan biraktirdi. Ben sonucu görünce içtim yine bugün yarın bakalım ne dicek. Sagolasın canım

Benim düşük riski fazlaymiş hanımlar moralim altüst oldu iyi şeyler olursa dönerim şimdilik kapatıyorum burayı rabbim hepinize sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Geçmiş olsun canım benimde düşük riskim var ama moralini bozma. Unutma her hamilelikte düşük riski var zaten. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Stres hormonlara ve bebeğe daha çok zarar veriyormuş. Rahim daha fazla kasıldığı için düşüşü tetikliyormuş. O yüzden akışına bırak

Canım hamilelikte risk her zaman var ne yazık ki. Lütfen moralini bozma bol bol dinlen

Kızlar bu arada 2. Doz aşı için 12. Haftaya kadar bekle dedi doktorum aşıyı merak edenler için güncelleme olsun
benimkide dün yaktı beynimi, 12. haftadan sonra diyor zaten de, ben hiç olmamıştım aşı. ama evden çalışmayı ayarlayabilirsen hiç olmamanı öneririm kişisel fikrim dedi. Sonuçta ileriye dönük belirsizlikler var ve hamilelik her zaman yaşanan bir süreç değil dedi

Canım benim geçmiş olsun, inşallah sorunsuz tamamlanır hamileliğin. Yatmaya dinlenmeye çalış, bol bol dua et

Gözün aydın. Prilam dr mi verdi
Aslında haklı doktor. Ben de okullar açılmazsa olmam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…