Ben doğum tarihini bile sormadım adam madde madde açıklıyo bakarken birde en son özet geçiyo ama sormak aklıma bile gelmedi şuan ne dediğinide unuttum normalde regle göre 6+5 olması gerekirken benimkide 7+0 mı 1 mi dedi öyle bişey dedi
Canım haftalar ultrason cihazına göre değişiyor. Başka bir ultrasonda bebek küçük çıkabilir. Bir de doktor baş ve popo mesafesine göre ölçüyor yani orda yapılan en ufak yanlış günleri etkileyebiliyormuş
Canım haftalar ultrason cihazına göre değişiyor. Başka bir ultrasonda bebek küçük çıkabilir. Bir de doktor baş ve popo mesafesine göre ölçüyor yani orda yapılan en ufak yanlış günleri etkileyebiliyormuş
Geçmiş olsun canım benimde düşük riskim var ama moralini bozma. Unutma her hamilelikte düşük riski var zaten. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder. Stres hormonlara ve bebeğe daha çok zarar veriyormuş. Rahim daha fazla kasıldığı için düşüşü tetikliyormuş. O yüzden akışına bırak
benimkide dün yaktı beynimi, 12. haftadan sonra diyor zaten de, ben hiç olmamıştım aşı. ama evden çalışmayı ayarlayabilirsen hiç olmamanı öneririm kişisel fikrim dedi. Sonuçta ileriye dönük belirsizlikler var ve hamilelik her zaman yaşanan bir süreç değil dedi
Kızlar cuma randevumu bugüne aldım. Keseyi gördük yolk da oluşmuş bebiş de gözüktü. Kalp atışı başlamış ama çok küçük daha. 2 hafta sonra çağırdı tekrar sabahları hafif bulantılarım başladığı için folik asidi değiştirdi bir de ilaç yazdı ama mümkün olduğunca içme eğer kusma vs olursa başka ilaç kullanırız dedi. Yemek yiyemesen bile en önemlisi su bol su iç dedi. Normal hayatına devam et sporunu yapabilirsin, seks sıkıntısı yok dolaş gez kasma dedi. Kanama ya da kesede sıkıntı olmadığı sürece kendini kısıtlamama gerek yokmuş
benimkide dün yaktı beynimi, 12. haftadan sonra diyor zaten de, ben hiç olmamıştım aşı. ama evden çalışmayı ayarlayabilirsen hiç olmamanı öneririm kişisel fikrim dedi. Sonuçta ileriye dönük belirsizlikler var ve hamilelik her zaman yaşanan bir süreç değil dedi