2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cevap için teşekkürler canım önerilerini aldım attık cebe. Ben korkumdan tartılamıyorum normalde sağlıklı beslenirim şimdi canım sağlıksız şeyler istiyor sadece ve geceleri maalesef bugünden itibaren dikkat edeceğim ama inşallah peynir yoğurt ben de çok yemiyorum başlayayım

Merhaba, ilk defa yazıyorum. Tüp bebekle 3.denemede hamileyim. 7+3 dün doktora gittim kese ve bebeği gördük ama kalp atışı duyulmadı Kese içinde kanama alanı varmış birde Doktorum Sağlıksız gebelik 3 gün sonra duyulmazsa gebeliği sonlandıralım Dedi.Sizce 1 hafta daha beklesem duyulur mu başka Dr a gitmeli miyim

Canımm teşekkür ederimm bende çok panik birisiyim neyse ki bugün gözüktü. Allahım inşaallah sonrasını da sağlıklıca ilerlemesini nasip eder hepimizin.

Anladım açlık şekeri benim de yüksek çıkmıştı ama sabah peynir ekmek yiyip gitmiştim, doktor bişey demedi. Ağzımıza en ufak bişey atarsak fark ediyor. Tsh değerin de düşmüş olabilir mi, diyetle ya da ilaçla.
Doktoryna güveyorsan değiştirme. Benim doktorum da öyle dikkatli, bana metioninden fakir diyet verdi gerçi mide bulantımdan uyamıyorum ama. Ayın 9 unda gitcem inşallah bakalım

Beklemenin bi zararı yok, bana da aralık ayındaki gebelipimde 7 haftalıkken voş dediler 10.haftaya kadar bekledim yibe boş bebek oluşmadı ve kürtaj oldum. Sana bi zararı yok, için rahat eder, bide be ek varmış bakarsın haftaya kalbç atar belli olmaz.

İlk haftalarda ben de öyleydim canım et çekiyordu. Sonra bulantı gümbür gümbür geldi inşallah senin öyle olmaz ama belki böyle devam eder

Teşekkür ederim bekleyeceğim. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimize

Ben de durum aynı. Hergün insan binkez gün sayar mi?
Ben durmadan daha kaç ay kaç gün var diye bakıyorum. Ben neden böyleyim Allahim.
Hersene doğuranlar da böyle mi acep???
Yoksa sorun sadece ben de mi???
Ben de öyleyim malesef kızımda da bulantım vardı ama heyecanlı mutlu enerjiktim. Bu sefer halsiz yorgun mutsuzum . Kesinlikle bebekten dolayı değil. Bi çocuğum daha olacağı için çok mutluyum. Ama hamileliğin getirdiği bulantı halsizlik beni mahvetti. Sanki hasta gibiyim. Bütün enerjim çekilmiş gibi . Kendimi 3 aydan sonra geçicek diye motive ediyorum. Umarım öyle olur

Çay demir eksikliği yapar diye biliyorum

prilam dr u nasıl kullaniyorsunuz. Ben ictim 1 saat oldu birsey değismedi.

Beni tarif etmişşin habire yatıyorum, geceden prilam içtim kusmalarım bitti ama halsizlik ağzımdaki tatsızlık..
Okullarda açılacak nasıl gitcem onu düşünüyorum

Kızlar dün kan vermiştim kan değerlerimde plt çok az yüksek çıkmış hiç duydunuzmu böyle birşey yarın doktor ne dicek bakalım ama bir moralim bozuldu. Pıhtılaşma oluyor sanırım

Kızlar dün kan vermiştim kan değerlerimde plt çok az yüksek çıkmış hiç duydunuzmu böyle birşey yarın doktor ne dicek bakalım ama bir moralim bozuldu. Pıhtılaşma oluyor sanırım
Korkma canım hiç doktor gerekirse kan sulandırıcı iğne yazar o sorunda çözülmüş olur

Gece yatmadan alınca ertesi gün etki ediyor. Doktor yatmadan 2 tane al dedi. Çok zorlanırsan öğleden sonra 1 tane daha alabilirsin dedi
Gece iciyim insaAllah bende ondadamı aç icmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…