2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kolidorda vantilatör dönüyor benimde klima catpmasin dikkat edin

Bu arada doğru hesapliyosam biz yeni bı atak donemine girdik galiba .emme işi yine sıkıntıya düştü .hal tavur olarak çok iyi ama emzirme pozisyonuna geçince etrafa bakıyor .tam emicekmis gbi yapiyir yine kafasını çevirip etrafa bakıyor .kızımda bu dönem 4 aylık olduktan sonra olmuştu .bunda herşeyi daha erken yaşıyoruz nedense szinkilerde yapıyor mu .ben de uyutuyorum aç olduğu için bı on dj sonra falan kalkıyor emiyor .ama çişli bez bizde de azaldı .hem terledig li için hem de bu dönemden kaynaklı galiba .

Belki bünyeleri daha da güçlenir sıkıntı olmaz
Ya inşallah
Ha şimdi anladım. Valla yan etki bi ateş oldu işte. bakalım temmuzda nasıl olacak. annemlerin ev beton, bizim evler gibi alçı sıvalı değil o yüzden daha serin. Belki ona gideriz o gece. Bakalım…
Kolidorda vantilatör dönüyor benimde klima catpmasin dikkat edin
Yok yok, klima öbür odada. Koridoru soğutuyor, koridordan da pervane ile o soğuğu dağıtıyoruz. Sistemi kurduk
Çişli bez bizde de aynen azaldı çünkü leş gibi terliyor yavrum. Resmen gecede 2-3 kez kıyafet değiştiriyorum Emzirdikten sonra. O yüzden çok dert etmiyorum bez sayısını artık.

Evet bizde de var emerken sağa sola bakınmalar, göz göze geldiğimizde de kahkaha atıyor kahkaha atmaktan ememiyor

Arkadaşlar verem aşısını yaptırdınız mı.Benim bebişte kolda iz hiç yok acaba tutmadımı diye endişe duydum diğer çocuklarında böyle olmamıştı ilk defa böyle bişey yaşıyorum bugün farkettim .Henüz doktara gitmedik.tutmamışsa tekrarı yaptırıcaz ya anlamadım.zaten çok ağladı yavrum yaptırırken..

Tamam canım sağol

Merhaba canım.aşıyla ilgili şöyle bir bilgi buldum

genellikle 6-8 hafta içinde aşı yerinde iz oluşur. Bazen bu süre 3-6 ayı da bulabilir. Ancak iz oluşmasa da vücudun bağışıklık sistemi aşıya yanıt vermiş olabilir. Bu durumda, aşının etkisi ppd denilen cilt testi ile kontrol edilir

Evet kizlar asi bir bir buçuk ay sonra çıkmaya başlar dedi hemşire kızımda da öyle olmuştu .şuan oğlumda çok çok hafif sinek ısırığı gbi bı kızarıklık var biraz daha geçince daha da ortaya çıkar .zaten herkeste iz yapmiyor asi .iz olmaması tutmadığı anlamına gelmiyor

Ay kızlar biz atak haftasına girdik yine. Bizim atak haftaları tahmini doğum tarihine göre değil de doğduğu tarihe göre gidiyor sanki her atak haftası bir öncekinden daha zor geçiyor. Bu atak haftasında ne yaparsam yapayım mutlu edemiyorum paşayı aşırı hareketlendiği dönem başladı ve ben arkasında koşturmaktan yoruldum sanırım. Ayrıca uyku gerilemesi başladı gece sık sık uyanıyor. Deneyimli anneler böyle atak haftalarında siz neler yapıyordunuz?

Kaç haftalık doğdu bebiş

Merhabalar kızlar, oğlum 3 Mart’ta doğdu, 3 aylık oldu. Bebeğinizi uyutunca yanında duruyorsunuz değil mi? Ya da ne yapıyorsunuz? Ben katiyen ayrılamıyorum yanından, sürekli uyanan bi bebek değil aslında ama tahmin efendicem bişey olur diye tedirgin oluyorum. Durum böyle olunca, uyanıkken zaten yapışığız uyurken de başındayım sürekli ne kendime bakabiliyom ne de eve. Sizlerde durumlar nasıl? Çok takip edemedim daha önce bu konu geçti mi bilemiyorum.

Biz gece aynı odadayız hep. Sabah genelde zaten uyumuyor ama uyuduğunda ben de yanında kıvrılıp yatıyorum :) uykumu aldıysam yanında dizi izliyorum, internete giriyorum vs. Yemeği yaparlen ana kıcağına koyup mutfağa götürüyorum. Müzikle ona şebek gibi dans edip oyalarken yapıyorum. Başka da yaptığım bir ev işi yok. Haftada 1 yardımcı geliyor o yapıyor sağolsun. Banyoyu eşim gelince o ilgilenirken hallediyorum. Hamileliğimden beri kuaföre gidememiştim. Geçen mecbur gittim anneme bıraktım çocuğu öyle. Dışarı çıkacaksam hep yanımda. İlk aylar böyle yapışık ikiz gibi oluyormuş zaten.

Nasıl yani benim büyük kizdada iz yok şimdiki aşılar öyle aşırı belirgin olmuyor diye biliyorum tekrarı mi oluyor bide

Ben isimi yapıyorum. 3. Cocugum hic baslarini beklenedim aksam abileri varken kapisini ortup telsiz koyuyorum hatta. Gece ayni odadayiz tabi

Ben sağlam uyuduğunu anladığım an evin altını üstünü topluyorum
Bide 4 yaşında kız var onla oyunlar oynuyorum onu banyo yaptırıyorum vs
Artık hareketliler yenidoğan dönemi gibi kusma boğulma vs olmaz allahın izniyle kafaları fingir fingir bebelerin
Kendine vakit ayırman da dinlenmen de önemli bence

Biz de 3 martlıyız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…