• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ev temizliği yapıyorum bir yandan kız
İbunaldım vallahi
Sizler nasıl yapıyorsunuz bir bakiyorum heryer toz banyo vs bıktım esimde hafta sonu yapasi gelmiyor hiç sonra vs der durur
Gündelik temizlikleri eskiden her gün yapmaya çalışırdım şimdi ev kirlenince yapıyorum 3 4 günde bir 😂 allahtan robot süpürge var o baya iş yükümü alıyor. Onun dışında yemek, bulaşık, çamaşır yıkarken eşime veriyorum bebişi. Eşim ev işlerine pek yardım etmez ama allahtan çocuğa bakıyor buna da şükür 🤦‍♀️
Büyük temizliği bayramdan önce yapmıştım. Onda da çocuğu babasına bıraktım ama çok yorucuydu çünkü tam iş yapıyorum çocuk emmek istiyor. Git gel git gel bir şekilde oldu 😂

Bosver yapma hiç birsey.
Anın ve günün tadını cikar. Hiç birseyi dert etme.
Bu günlerin tadını cikar. Minikler hemen büyüyorlar.
Ben almanyadayim ve şuan burası 7 derece.
Şuan cam açık 27 derece sıcak burda
Aynen dediğin gibi yapmak lazım şal evi vs pis kalsın olduğu kadar

Gündelik temizlikleri eskiden her gün yapmaya çalışırdım şimdi ev kirlenince yapıyorum 3 4 günde bir 😂 allahtan robot süpürge var o baya iş yükümü alıyor. Onun dışında yemek, bulaşık, çamaşır yıkarken eşime veriyorum bebişi. Eşim ev işlerine pek yardım etmez ama allahtan çocuğa bakıyor buna da şükür 🤦‍♀️
Büyük temizliği bayramdan önce yapmıştım. Onda da çocuğu babasına bıraktım ama çok yorucuydu çünkü tam iş yapıyorum çocuk emmek istiyor. Git gel git gel bir şekilde oldu 😂
Bugün süpürge ve silme yaptım nevresim şok makineye at
Klozet takımı at banyoyu yıkamadan yerleri sil wc silerek Kalan yerler fırça ile pratik
Ama yok suyum çıktı
Kıza gel git emzir bırak bitik haldeyim

Ben malesef gündelik işler dışında yapamıyorum.Ama sanki oğlum çok yalnız kaliyo gibi hissediyodum ki artık kızım abiye gülücükler saciyo bikac dak da olsa ikisi oyun halısında oynuyor.Iste diyorum ozaman sabret bunlar sadece fragman.Ya bu mutluluk dünyaya bedel benim için.😀

Atesi cikti mi? Bizim dr atesi cikmadan vermeyin dedi. Kendi vucudun mucadelesini de onemsiyorlar. Bizimki 37 ye cikti, vermedim canim. Daha yuksek ateslerde verdiriyorlar, dra danis istersen.
Çıktı maalesef. Şu an başında ıslak pamukla emziriyorum. 38 küsurlarda. 3. kaşığı verdik az önce. Sabah, öğlen, akşam oldu. Muhtemelen gece emzirmeye kalktığımda da veririm. Koltuk altı arada 39 oldu. Çok üzgünüm. Doktora götürsem mi acaba?

Kızlar ev temizliği yapıyorum bir yandan kız
İbunaldım vallahi
Sizler nasıl yapıyorsunuz bir bakiyorum heryer toz banyo vs bıktım esimde hafta sonu yapasi gelmiyor hiç sonra vs der durur
Aynen işin kötüsü ben tam iş yapayım dersem oğlan kuduruyor
İş yapmazsam sonsuza kadar uyur
Biliyor sanki sıpa 😪
Her yer devamlı kirleniyor dağılıyor bide 4 yaşında kız var evde
Allah hepimize güç kuvvet versin 🙏

Aynen işin kötüsü ben tam iş yapayım dersem oğlan kuduruyor
İş yapmazsam sonsuza kadar uyur
Biliyor sanki sıpa 😪
Her yer devamlı kirleniyor dağılıyor bide 4 yaşında kız var evde
Allah hepimize güç kuvvet versin 🙏
Ben tekiyle böyleyim düşün işte
Sürekli bir elini emiyor aç değilken bile birde o çıktı başıma eller gitti bitti resmen

Çıktı maalesef. Şu an başında ıslak pamukla emziriyorum. 38 küsurlarda. 3. kaşığı verdik az önce. Sabah, öğlen, akşam oldu. Muhtemelen gece emzirmeye kalktığımda da veririm. Koltuk altı arada 39 oldu. Çok üzgünüm. Doktora götürsem mi acaba?
Canim benim dr koltukalti 38 ustu getirin demisti. Numarasi var mi, yazabiliyor musun? Calpol dusurmedi mi :(

Canim benim dr koltukalti 38 ustu getirin demisti. Numarasi var mi, yazabiliyor musun? Calpol dusurmedi mi :KK43:
Valla düşmedi doğru düzgün. Şimdi emzirdim, biraz daha soğuktu vücudu. ateş ölçekte göre 38 derece ateşi var ama elleyince alnını filan yok gibi de. Sabah bakıcam bir daha. 5.15’te bir ölçek daha vericem. Baktım düşmüyor, hastaneye götürürüm.

Valla düşmedi doğru düzgün. Şimdi emzirdim, biraz daha soğuktu vücudu. ateş ölçekte göre 38 derece ateşi var ama elleyince alnını filan yok gibi de. Sabah bakıcam bir daha. 5.15’te bir ölçek daha vericem. Baktım düşmüyor, hastaneye götürürüm.
Geçmiş olsun inş şimdi daha iyicedir

Geçmiş olsun inş şimdi daha iyicedir
Teşekkür ederim, 37’lerdeydi az evvel ateşi Ama huysuzluğu yok çok şükür. Yine de calpol verdik hem emerken ateşi yükseliyor hem de ev dehşet sıcak. çatıdayız bir de, bütün sıcak resmen içimizden geçiyor. bu karma aşının 2. dozu da böyle sıcaklara denk gelecek. İnşallah daha kolay ve ateşsiz geçer o dozu yaaa.

Teşekkür ederim, 37’lerdeydi az evvel ateşi Ama huysuzluğu yok çok şükür. Yine de calpol verdik hem emerken ateşi yükseliyor hem de ev dehşet sıcak. çatıdayız bir de, bütün sıcak resmen içimizden geçiyor. bu karma aşının 2. dozu da böyle sıcaklara denk gelecek. İnşallah daha kolay ve ateşsiz geçer o dozu yaaa.
Aşı için bekleyebilirsin.
Illaki ikinci aşı 4 hafta sonra yapılmasına gerek yok.
Bizim ilk asilar daha yapılmadı.
Biz de perşembe gidecegiz inşallah.
O zaman 14 haftaligiz inşallah.

Valla canim benim üstümde iki kat daha var ama ev sıcaklığı cam açık 27 altına düşmüyor sadece oturduğum odanın camını açıyorum karşılıklı açınca üstten acma yapıyorum
Sıcak olunca birde heryer güneş görüyor benim resmen dediğin gibi içimizden geçiyor güneş
Geçtiğimiz hafta sonu piknik tarzi bir yere gittik kızım arabada full uyudu gündüz uyuyamazdi normalde serinlik istediğini anladım

Aşı için bekleyebilirsin.
Illaki ikinci aşı 4 hafta sonra yapılmasına gerek yok.
Bizim ilk asilar daha yapılmadı.
Biz de perşembe gidecegiz inşallah.
O zaman 14 haftaligiz inşallah.
4 hafta mı? 4. Ayda yapılmıyor mu yav 2. Doz? 4 hafta çok az 🥲
Valla canim benim üstümde iki kat daha var ama ev sıcaklığı cam açık 27 altına düşmüyor sadece oturduğum odanın camını açıyorum karşılıklı açınca üstten acma yapıyorum
Sıcak olunca birde heryer güneş görüyor benim resmen dediğin gibi içimizden geçiyor güneş
Geçtiğimiz hafta sonu piknik tarzi bir yere gittik kızım arabada full uyudu gündüz uyuyamazdi normalde serinlik istediğini anladım
Valla bizde klima var Salonda. Klimayı açıyoruz, oturma odasına geçiyoruz, diğer tüm kapıları kapatıyoruz. Bir yandan da klimanın soğukluğunun etkisi artsın diye pervane çalışıyor antrede. Anca öyle serinliyoruz Gündüzleri. geceleri allahtan biraz daha serin şu an.

Teşekkür ederim, 37’lerdeydi az evvel ateşi Ama huysuzluğu yok çok şükür. Yine de calpol verdik hem emerken ateşi yükseliyor hem de ev dehşet sıcak. çatıdayız bir de, bütün sıcak resmen içimizden geçiyor. bu karma aşının 2. dozu da böyle sıcaklara denk gelecek. İnşallah daha kolay ve ateşsiz geçer o dozu yaaa
Belki bünyeleri daha da güçlenir sıkıntı olmaz 🙏

4 hafta mı? 4. Ayda yapılmıyor mu yav 2. Doz? 4 hafta çok az 🥲

Valla bizde klima var Salonda. Klimayı açıyoruz, oturma odasına geçiyoruz, diğer tüm kapıları kapatıyoruz. Bir yandan da klimanın soğukluğunun etkisi artsın diye pervane çalışıyor antrede. Anca öyle serinliyoruz Gündüzleri. geceleri allahtan biraz daha serin şu an.
Ben daha ilk aşı yi yaptirmadim.
Ilk asilari bu perşembe 14 haftalik olacağız inşallah.
Ikinci dozlar için 4-6 hafta sonra diyorlar.
Denek istediğim illaki bu süreyi beklemek zorunda değilsin.
İlk aşılar bebegine yan etki yaptıysa biraz daha büyümesini bekleyebilirsin bebeğinizin.

Back
X