2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben gece bebeğimin o şekşlde mıkırdanmalarınamuyanamıyorum Bebeğim daha 3 aylık meyve püresi veremiyorum ki

Kizlar kızım meme emmek istemiyor neden bilmiyorum sürekli olarak da ağız suyu akıyor acaba boğazımı ağrıyor ,mama veriyorum onuda içmiyor aptamil,sma,bebivita üçünüde denedik içmiyor bir yudum meme emiyor sonra ağlayarak bırakıyor bu ay bebeklerde olur demişti hemşire miz sizdede var mı

B
Ben. Lohulasık dönemimde kaygı ve ansiyete yaşamıştım. Ölecem sanıyordum. Herşeyi bi hastalığa bağlıyordum. Hala devam ediyor bebeğimde sürekli bi hastalık çıkacak sanıyorum.
Bebeklerimize iyi gelebilmek için bizim de iyi olmamız şart. Bir de bebeğim gündüzleri hiç uyumaz oldu iyice yoruldum. Uyku eğitimi konusunu araştırıyorum ama çok erken. Gündüz uykusunda sorun yaşayan var mı benim gibi

lütfen uyku eğitimi size hiçbir zaman cazip gelmesin lütfen
benim kızımın da gündüz uykuları inanılmaz kötü. yani anlam veremiyorum nasıl dayanıyor diye o derece sabah 9-10’dan akşam 11-12’ye kadar toplam 1-2 saat arası uyuyor. o da toplam. her uykusu 20-30 dk. geçecek bugünler de sabır. biraz büyüyünce daha güzel uyuyorlar

Gecen hafta yaşadım gecti şükür.

İyi günler hepinize bebeklerinizle saglıklı günler benim sizlerden bi ricam var benim oğlum olacak birde 4 yaşında bi oğlum var bana bebeklerinize kullandığınız kıyafetler den gönderebilir misiniz

Gündüz uykuları azaldı
Sadece öğle sonrası bir kez tam dalıyor 1-2 bazen 3 saat uyuyor
Yoksa hep kesik kesik dalıp uyanıyor

İyi günler hepinize bebeklerinizle saglıklı günler benim sizlerden bi ricam var benim oğlum olacak birde 4 yaşında bi oğlum var bana bebeklerinize kullandığınız kıyafetler den gönderebilir misiniz
Merhabalar sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Hangi şehirdesiniz

Kızlar adet olunca 1 2 kilo gidiyor odemler sökülüyor dedi bir arkadaş doğrumu? Ben hala olmadım fazla kilom cok saglikli beslenmeye calisiyorum ama veremiyorum

Kızlar, benim oğlan

gece 23.30 gibi derin uykuya geçip
3.30 gibi emmek için mıkırdanıyor. yani bu arada 3-4 saat kadar deliksiz uyuyor. bu saatler yarım saat önce veya sonra olmak üzere değişiK olabiliyor.

Her neyse, sorun şu ki gündüz çişli bezde hiçbir problem yaşamazken, neredeyse 2 saatte bez değişirken, 23’ten sonra çocuk çiş yapmıyor. Doyup uyuyor eminim çünkü elleri kolları salınıyor ve geceleri de her emme seansımız en az 20 dk sürüyor. zaten aç çocuk uyumaz di mi Peki bu çocuk neden 23’ten sonra ilk uyanmasına kadar çiş yapmıyor? bu gece de mesela 23 gibi bez değiştirdim, 00 gibi yattı, 3.40’ta kalktı bu süreçte bezi kupkuruydu ama eminim ki sabah 5.30 gibi emmek için uyandığında çiş olacak. Gece o 3 saatteki dilimde Çok mu derin uyuyor da çiş yapmayı unutuyor Ya da endişelenecek bir durum mu var acaba?

hayır kesintisiz uyuduğu, ve derin uykuda olduğu için öyle. hiçbir problem yok rahat olabilirsin gece gündüz ayrımı güzel oluşmuş hatta :) benim kız da gece az yapar. sabah doldurur. tuvalet iletisimi kitabında okumuştum, bebekler uyurken çiş yapmazlarmış fizyolojik yapımız gereği hiçbirimiz yapamayız. mutlaka uykudan uyanmamız gerek. o saat aralığında bir iki mıkırdansa çiş yapıyor olabilirdi ama gayet derin uyuyorsa çiş de yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…