Bizim kide öyle ara ara geliyorlar bas bas bağırıyor.Bıgün aynı aynı delirmiş gibi hiç sakinlemiyo
4 saat birsey değil.Bu arada kızlar ben bugün işbaşı yaptım..dünden beri kızıma baktıkça ağlayasım geliyordu bugün ayrılır ayrılmaz ağlamaya başladımdoğduğundan beri sürekli beraberiz en uzun ayrı kalışımızdı. Uzun dediysem de dört saat
Benim en büyük şansım kızıma evde babasının bakıyor oluşu. Eşim işi gereği hep evdeSütü akşamdan sağıp biberonla buzdolabına koymuştum sabah emzirip evden çıktım benden sonra acıkınca sütü ısıtıp vermiş uyutmasında da çok sıkıntı olmamış şimdilik ilk gün iyi geçti diyebilirim Darısı diğer işe başlayacak arkadaşların başına..
Keske benim de 4 saat olsa işe donerdim ama sabah 8de evden cikip aksam 8de geliyorum4 saat birsey değil.
Babasi da bakiyorsa için rahat olsun. 2 saat uyur 2 saat babasi oyalar. Hic senin yoklugunu anlamazlar inşallah
Valla insanların anlayışsızlığı mı hayatın ağır gelmesi mi bilmiyorum ben de çok sıkıntılıyım. Aslında sağlıklı sağlıksız hepimizin psikolojik desteğe ihtiyacı var ama kendimize o kadar zaman ayırmıyoruz.Merhabalar hanımlar buralarda uyku sorunu yaşayan anneler birarada sanırım. Ben ek olarak kendim de psikolojik sorun yaşıyorum. Bu ay psikiyatriye tedaviye başlayacağım sanırım. Lohusalık depresyonu kaldı bende. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımı da bilemediğim bir dönemdeyim. Destek almaya karar verdim sonunda. Benim durumumda olan var mı?
Benimki de aşırı huysuzdu bugunBıgün aynı aynı delirmiş gibi hiç sakinlemiyo
Pembelık varsa muhtemelen tıkanıklık olmustır o bölgede. Bu durumu 3 aydır üç kere yaşadım maalesef. Çok yorulunca bağışıklık düşünce olduğunu düşünüyorum. Ilık duş altında parmak kemıklerı ıle o bölgeye bastırıp 30 saniye tutun bunu baya bi yapın sonra el ile memeyi sagip o bölge açılıyor çok can yakıyor ama tek çözümü bu maalesef süt akışı arttıgını görüncede soguk uygulama yapın mutlaka. Ben agrı kesici içmeden bebeğime bakamamıstım eklem yerlerınde agrıya sebep oluyor . Şimdiden cok geçmiş olsunKızlar. Akşam sırt ağrılarım için thermove krem sÜrdüm, bi 5 dk kadar yüz üstü yattım. Memeler acıdığı için de kollarımı koydum karnıma öyle yattım Ama dedipim gibi 5 dk filan, krem emilinceye kadar. Çocuk da gece 4-5 saat kadar aralıksız uyudu. Ben de uyumuşum. Gece 4’te kalktı emmek için. Bi baktım benim sAğ meme ölesiye ağrıyor. Dedim herhalde 4 saat oldu emmediği için süt birikti. İlk sağı emzirdim. Bu saate kadar emmek istediğinde hep ilk sağ memeyi verdim ama hala ağrıyor. Sanki darbe almış gibi. alt kısma doğru hafif de pembelik var. Elledim şişlik ya da ateş yok. Mastit değildir di mi? Düzenli olarak emziriyorum. Gündüzleri hala 2 saatte bir emiyor tosun paşa. Hatta işe başladım. Emzirip gidiyorum, 2 saat sonra da kendimi sağıyorum işte. gelince yine emziriyorum. Umarım mastit değildir.
Buluruz tabii ya hep ihtiyaç bitmeyen çalışma alanıKeske benim de 4 saat olsa işe donerdim ama sabah 8de evden cikip aksam 8de geliyorum
12 saat o yuzden donmeyecegim işe. Dönerim diye düşünüyordum işimi seviyordum maddi özgürlük iyidi ama o kadar ayri kalamam ki bebişten ben eve 8de gelsem cocuk zaten 8de gece uykusuna yatiyor. Zaten gece 5 kere kalktigimiz icin işe gidecek derman da yok. Hepsi olsa bile annemin bebege yalniz bakamayacagini gorduk yaşayarak. Bakar zannediyorduk hamileyken, bizde annemden başka destek olabilecek biri de yokben de ayrilacagimi soyledim işyerine. Kreş dönemine gelince anca calisirim bidaha artik. Z zahrada muhasebeciler olarak bize iş mi yok buluruz yine dimi
Teşekkür ederimPembelık varsa muhtemelen tıkanıklık olmustır o bölgede. Bu durumu 3 aydır üç kere yaşadım maalesef. Çok yorulunca bağışıklık düşünce olduğunu düşünüyorum. Ilık duş altında parmak kemıklerı ıle o bölgeye bastırıp 30 saniye tutun bunu baya bi yapın sonra el ile memeyi sagip o bölge açılıyor çok can yakıyor ama tek çözümü bu maalesef süt akışı arttıgını görüncede soguk uygulama yapın mutlaka. Ben agrı kesici içmeden bebeğime bakamamıstım eklem yerlerınde agrıya sebep oluyor . Şimdiden cok geçmiş olsun
benim kafamda şöyle bir soru var örneğin grce sağdığım sütü sabah versem olurmu. yoksa saatler paralelmi olmalıBu arada kızlar ben bugün işbaşı yaptım..dünden beri kızıma baktıkça ağlayasım geliyordu bugün ayrılır ayrılmaz ağlamaya başladımdoğduğundan beri sürekli beraberiz en uzun ayrı kalışımızdı. Uzun dediysem de dört saat
Benim en büyük şansım kızıma evde babasının bakıyor oluşu. Eşim işi gereği hep evdeSütü akşamdan sağıp biberonla buzdolabına koymuştum sabah emzirip evden çıktım benden sonra acıkınca sütü ısıtıp vermiş uyutmasında da çok sıkıntı olmamış şimdilik ilk gün iyi geçti diyebilirim Darısı diğer işe başlayacak arkadaşların başına..
Gece sütü diye bisey var ama ben cok ugrasamadim. Sağdığım sütleri buzdolabina koydum kaç cc lazimsa hepsi soğuduğu zaman birleştirdim hatta öyle kullandim gece gündüz artik ne varsa. Yapabiliyosan yap tabi ama olmazsa sağlığına dokunmaz sonuçta bisey olmaz yani bencebenim kafamda şöyle bir soru var örneğin grce sağdığım sütü sabah versem olurmu. yoksa saatler paralelmi olmalı
Şey diyorlardı sanki, hatta biri yazdı bana burada. Sabah sütü enerji, gece sütü uyku verir Ama ne mümkün tabii aynı saatlerde sağmak. Ben de işteyken sağıyorum mesela. sağdığım saatler hep değişik oluyor.benim kafamda şöyle bir soru var örneğin grce sağdığım sütü sabah versem olurmu. yoksa saatler paralelmi olmalı
Ben buna dikkat etmedim canım iki gündür akşam yatmadan önce sağdım sabah babası verdibenim kafamda şöyle bir soru var örneğin grce sağdığım sütü sabah versem olurmu. yoksa saatler paralelmi olmalı
Anadizinde salliyorum ya da kucakta geziyoruz ya da emerek uyuyor. Tek bir yonteme alışmasın diye degisik degisik uyutmaya calisiyorum iste. Desteksiz uyumak icin cok küçükler kendi kendine uyuyamiyor. 6 aylik filan olunca yatarak sadece pışpışla uyumaya alışır heralde destekleri buyuyunce azaltmayi denicem. Olmazsa da saglik olsun mutlu olsun daKızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Ben bu aralar uyutma sorunu yaşıyorum çok zor uykuya geçiyor beşiğinde uyurdu önceden şimdi bas bas bağırıyor oraya uyanıkken de yatıramaz oldum
Anladım canım farklı yöntemler iyiymiş benim kız atak zamanlarında sallanmaya iyi alıştı şimdi başka yol da bulamıyorumAnadizinde salliyorum ya da kucakta geziyoruz ya da emerek uyuyor. Tek bir yonteme alışmasın diye degisik degisik uyutmaya calisiyorum iste. Desteksiz uyumak icin cok küçükler kendi kendine uyuyamiyor. 6 aylik filan olunca yatarak sadece pışpışla uyumaya alışır heralde destekleri buyuyunce azaltmayi denicem. Olmazsa da saglik olsun mutlu olsun da
Ben. Lohulasık dönemimde kaygı ve ansiyete yaşamıştım. Ölecem sanıyordum. Herşeyi bi hastalığa bağlıyordum. Hala devam ediyor bebeğimde sürekli bi hastalık çıkacak sanıyorum.Merhabalar hanımlar buralarda uyku sorunu yaşayan anneler birarada sanırım. Ben ek olarak kendim de psikolojik sorun yaşıyorum. Bu ay psikiyatriye tedaviye başlayacağım sanırım. Lohusalık depresyonu kaldı bende. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımı da bilemediğim bir dönemdeyim. Destek almaya karar verdim sonunda. Benim durumumda olan var mı?
Bende vermediğine sevindim ama doktor çok az almış gastrolojik bi sıkıntısı olabilir dediBen de neredeyse bi aydır meme reddi yaşıyorum,,kilo da almayacak bu gidişle
Ablamın oğlunda da süt ürünleri alerjisi vardı ve özel bir mama kullanıyolardı, yeğenim o mamayı kesinlikle yiyememişti ve bir ayda 60 gr alabilmişti ancak. Onlar çözümü mamayı hazırlayıp içine meyve püresi eklemede buldular. O şekilde mamayı almaya başladı, herşey normale döndü. Bebeğinizin alerjisi olmayan bi meyveyle deneyebilirsiniz belki.Kızlar bebeğim bu ay sadece 500 gr almış. Çoklu gıda alerjisi vardı. Sütüm azaldı. Alerji mamasını yemek istemiyor. Napacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?