2 oglumda arabada uyurdu hep ne güzeldi bu birak uyumayi oto koltugunu sizinki gibi hep kucakda kucakdada agliyo ama ben bi cilgınlıl edip babasi olmadan uzun yola gittim 3 saat buyuk oglum.arka koltukda ilgilendi sık sık durdum ama tobe ettik aglamasindan yolu uzattim sasirip3.5 saati buldu. Umarim duzelir bunlarda severArabada kendi duruyor mumassalah hic biyerde aglamadigi kadar ciglik cigliga agliyor bizim arabada oto koltuguna da oturmuyor kucakta da durmuyor. 10 dk mesafeye bile zor gidiyoruz arabayla şarkılar aciyoruz oyuncaklar salliyoruz camı açiyoruz ama maalese
Aynısını yaşıyoruz. zor bela uyutuyorum, 20 dk sonra uyanıyor ama gözler kıpkırmızı, eller gözleri kaşıyor. Belli yani uykusu var ama direniyor. hadi bakalım bi daha pış pış zorla bi 20 dk daha. dün Şaşırıp 3 saat uyudu bu saatlerde yatıp. Bugün de 16’da uyudu, bakalım kaçta kalkacak.Kızlar bebeğim 4 ayı doldurdu. Ama gündüz uykularımız yok denecek kadar azaldı. Uykusu gelince uyutuyorum 5 dk sonra uyanıyor ve sanki 3 4 saat uyumuş gibi enerjik kalkıyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?
Dün gündüz meme dışında 0 uyku, akşam 7de uyudu 9da kalktı, gece 1de anca uyudu, iyi dedim sabaha kadar uyur. Nerdeeee? 4.30da uyandı, emzireyim diye elimi yüzümü yıkamaya gittim, bir geldim kaka yapmışBizimde gece uykularımız sačmaladı
O fitil sabun gibi birsey ya ondanmı oldu ki. Antibiyotikler ishal yapabiliyor. Ishal yaparsa vermeyi bırakıyoruz antibiyotiğiKızlar. Benim oğlan köpüklü sarı kaka yapıyor. Bugün fitil yaptık pipisine kaka değmesin diye, 3 gün olmuştu kaka yapmayalı. Fitilden sonra normal kaka yaptı. Az önce de köpüklü yaptı. Antibiyotik kullanıyor sünnet için. Acaba o mu bozdu?
Çok mu şişmişt karnıKızlar. Benim oğlan köpüklü sarı kaka yapıyor. Bugün fitil yaptık pipisine kaka değmesin diye, 3 gün olmuştu kaka yapmayalı. Fitilden sonra normal kaka yaptı. Az önce de köpüklü yaptı. Antibiyotik kullanıyor sünnet için. Acaba o mu bozdu?
Aynı biz.5. Ay da daha beter olduk biz gece uykularimizda gündüz gibi oldu 20 dk 30 dk kalkip kimimde emiyo kiminde gozu kapalı agliyo. 4. Ayı mumla aratıyo
Biz de tadımlara başladık . Havucu sevdi , kabak hiç sevmedi ayrıca biraz gaz ve hafif ishal yaptı. Yarın patates deneyeceğim. Bu arada bizimki anne sütünün kıymetini anladı sanırım çünkü eskisine göre daha hevesli emiyorBugun subat annelerine yazdim ekgida tattirmaya baslamislar. Kopyalayip sizede atayım
Bugun tatlı patates ve havuç pisirdim buharda çatalla ezip 1 çay kaşıgı z.yagi koydum taddirayım diye sevmedi ama tatlı patatesi elimle bolup ezmeden verince yedi. Onum disimda meyve denemelerimiz oldu pek sevmedi. Sunu kesvettim ezilmis srylerden ziyada minik parcaları seviyor ama baya minik veriyorum
Önceden gazı varken de yaptığını hiç gördünüz mü?biizm ki gazlı bir bebek de ... Genelde ilk gelen kakası baloncuklar halinde sesli sesli geliyorKızlar. Benim oğlan köpüklü sarı kaka yapıyor. Bugün fitil yaptık pipisine kaka değmesin diye, 3 gün olmuştu kaka yapmayalı. Fitilden sonra normal kaka yaptı. Az önce de köpüklü yaptı. Antibiyotik kullanıyor sünnet için. Acaba o mu bozdu?
Benim oglanlardan kalan cam rendem vardi hic kullanmamistim 2 yil once verdim buna aldim yineBiz de tadımlara başladık . Havucu sevdi , kabak hiç sevmedi ayrıca biraz gaz ve hafif ishal yaptı. Yarın patates deneyeceğim. Bu arada bizimki anne sütünün kıymetini anladı sanırım çünkü eskisine göre daha hevesli emiyor
Bu arada ek gıdaya geçmeden önce mutlaka cam rende edinin kızlar. Çünkü besinleri tam istenilen kıvama getiriyor . Benim için büyük kurtarıcı oldu .
Yani ishal gbi sulu ama devamı gelmedi. sabah da vericem, duruma göre doktoruna sorup keserim ben de.O fitil sabun gibi birsey ya ondanmı oldu ki. Antibiyotikler ishal yapabiliyor. Ishal yaparsa vermeyi bırakıyoruz antibiyotiği
Aslında çok şiş değildi ama biz kontrolü kaka yapsın istedik. Bu sünnet bizi bayağı gerdi. Pipisine kaka bulaşsın istemedik. Yaptıkça sildik bez açık şekilde.Çok mu şişmişt karnı
3 gün fitil için erken değil mi canım
Valla ilk doğduğunda 2 kez benim üstüme kadar sıçratmıştı gazla ama bir daha yapmadı öyleÖnceden gazı varken de yaptığını hiç gördünüz mü?biizm ki gazlı bir bebek de ... Genelde ilk gelen kakası baloncuklar halinde sesli sesli geliyor
Onun içine meyve yada sebze karıştırıp veriliyor.Yarın armut denerim bende yine biraz tatli patates pisiririm buharda bolup bolup verince sevdi onu. Hipin 5 tahilli toz mamasinin gram tadi yok niye yesin bebek onu hip almam bidaha oglanlara aptamil alirdim tatli olurdu bu tatsiz birsey
Biz de Şubat dogumluyuz ama ben 180 gün dolmadan duzeltilmise göre baslamayacagim. Ve ben blw başlayacağım direk. Püre falan yapmayı düşünmüyorum bir aksilik olmazsa. Havuç, tatlı patates, kabak vericem ilk başta. Meyveleri en sonlara doğru vermeyi düşünüyorum. Zaten 2 ay tadım sürüyor. Bakalım Eylül basi gibi başlayacağız kısmetse.Bugun subat annelerine yazdim ekgida tattirmaya baslamislar. Kopyalayip sizede atayım
Bugun tatlı patates ve havuç pisirdim buharda çatalla ezip 1 çay kaşıgı z.yagi koydum taddirayım diye sevmedi ama tatlı patatesi elimle bolup ezmeden verince yedi. Onum disimda meyve denemelerimiz oldu pek sevmedi. Sunu kesvettim ezilmis srylerden ziyada minik parcaları seviyor ama baya minik veriyorum
Canım, bu tam buğday unu falan denetiliyormus sanırım, onu yumurta ile karıştırıp falan mı tattiricaz acaba?Onun içine meyve yada sebze karıştırıp veriliyor.
Ama daha çok erken değil mi?
6 ayı dolsun
Yok askim bende vermedim daha. Ben bu işler için önce kafama uyan bi doktor bulmayi bekliyorum daha doktor bile bulamadım ki kafama göre de yapmak istemiyorumHerkesler başlamış tadım işine ya 6yı bekliyoruzz yok mu başka bekleyenn çok geride kalmış hissediyorym kendimii su bile vermedim daha hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?