Canim keseyi birak bebek süngeri ve sakallı ipten yumuşak lif bile kullanmıyorum baby me köpük şampuan ile ellerimle yıkıyorum ben kızımı.. sünnet için demiyorum zaten çok hassas hepsinin teni normalde de öyle yıkıyoruz life geçiş olmadıBize de 3 gün sonra dedi
Ama olur da kaka yapar ve bulaşırsa pipiyi kese yapmadan elinle suyla keselemeden banyo yaptırabilirsin dedi canım
Korkma sakın banyodan
Canim keseyi birak bebek süngeri ve sakallı ipten yumuşak lif bile kullanmıyorum baby me köpük şampuan ile ellerimle yıkıyorum ben kızımı.. sünnet için demiyorum zaten çok hassas hepsinin teni normalde de öyle yıkıyoruz life geçiş olmadı
Ben bebek ve 2 yaşında ki kızımla hep çıkıyorum.Kızlar bebeğiyle tek başına dışarı çıkan var mı ben hep eşimle cikiyorum kendimi kötü hissediyorum
,5 kat aşağıya o bebek arabasının altını bile indirmek zor geliyor puseti bıraktık zaten
Aynen ya bidr agzina baklavs veren bile oldu ben organik pekmez araştırıtkeneBenimki de aynı. Hiç yabancılamıyor, yeter ki kucak olsunhatta bayramda sırtı yere gelmedi çok canım sıkıldı virüs var millet seviyor habire.
Bende tam onu dicrktim biz önden sabunlu suya bı 5 dk falan oturtup bekledik .sonra normal banyo yaptırdık .direk pipiye subtutmamaya çalıştık o kadar
Bize de 3 gün sonra dedi
Ama olur da kaka yapar ve bulaşırsa pipiyi kese yapmadan elinle suyla keselemeden banyo yaptırabilirsin dedi canım
Korkma sakın banyodan
Teşekkür ederim kızlar, içim rahatladı vallahi. Sağ olunBende tam 3 gün dolunca su dolu küvete koydum.onden o suyun içine beyaz sabun ile köpük yapıp sıktım.sonra bebeği aldım.onunda pipisine beyaz sabun sıktım.antiseptik özelliği olsun diye beyaz sabun kullandım.insan banyo olcak deyince korkuyor ama daha çabuk iyileşiyor.her gün dediğim gibi yapın.1 hafta filan böyle yaptım.vucuduju yine kendi şampuanı ile yıkadım.(Bioderma kullanıyorum)
Aman yıkarken ilk zamanlar elleyemedim asla.4 gün zaten çok kizarikti. 1 hafta sonra dokunmaya başladım.zaten anlarsın ya .iyileşir gibi olunca yumuşak banyo süngeri surersin
Ben yenidoğan takımında dugmesiz zıbın vardı ya onu kestim kullanıyorum.Canim keseyi birak bebek süngeri ve sakallı ipten yumuşak lif bile kullanmıyorum baby me köpük şampuan ile ellerimle yıkıyorum ben kızımı.. sünnet için demiyorum zaten çok hassas hepsinin teni normalde de öyle yıkıyoruz life geçiş olmadı
Bizim arakatta ev. 9 basamak iniyorum, sonra asansör, arkasından bir 9 basamak daha. Binadan cikinca da 4 basamak cikiyorum. Asel pusette oluyorum. Değer elimde suyum ile araba var.Kızlar bebeğiyle tek başına dışarı çıkan var mı ben hep eşimle cikiyorum kendimi kötü hissediyorum
,5 kat aşağıya o bebek arabasının altını bile indirmek zor geliyor puseti bıraktık zaten
Ya ne cahiller yemin ederim. Allah'a şükür kimseyle gorusmuyorum, yakınımda da akraba yok.Aynen ya bidr agzina baklavs veren bile oldu ben organik pekmez araştırıtkenebide eliyle elinide yalanı bu ac kiz kadınin yeniden tedbirler alınırsa bebek icin cok sevinicem
Benim de 5. Kat bebek arabasını arabanın bagajinda birakiyorum eve cikarmiyorum hic o sekilde cikabiliyorum yine de bunu çok nadiren yapabildim inmek kolay olsa da cikmak cok zor dogumdan sonra dizime ödem attı hala gecmedi kendim bile merdiven cikamadigim icin bebekle hic cikamiyorum. Ev bakıyorum tasinmak icin ama piyasasa ev yok zaten ev kucucuk kaldik boyleKızlar bebeğiyle tek başına dışarı çıkan var mı ben hep eşimle cikiyorum kendimi kötü hissediyorum
4.5 aylık oldu en baştan beri böyle ya bu zamana kadar sevilmeye alışır diyodum ama bişey değişmedi maleseffEvett ya en çok yakınlarımız için üzülüyorm ben de, demekki var böle bişey, ne kadarlık oldu sizin bebişş
Kızlar bebeğiyle tek başına dışarı çıkan var mı ben hep eşimle cikiyorum kendimi kötü hissediyorum
Arabada kendi duruyor muBen de 40ından sonra hep çıktım. Kızımı araba koltuğuna evde oturtuyorum. Sırt çantamda eşyalarımızı alıyorum. Arabaya koyup anneanneye babaanneye gidip geziyoruz. Yoksa evde zor duruyor hanımefendi. İşin kötüsü kanguruyu hiç sevmedi. Kişisel alanını ihlal etmemizden hiç hoşlanmıyoro yüzden pusetle taşımak çok zor oluyor. Bebek arabası da bagajımda. Yürüyeceğimiz zaman onu çıkartıyorum ama buralar çok sıcak. Ancak 18 sonrası yürümeye uygun. O zaman da eşim geliyor. Eve dönmüş oluyoruz.
benim evim müstakil ev ve giriş katta. merdiven sorunum yok ama zaten olsaydı da bebek arabam kabin boy. puseti de bıraktıysanız 6 aydan sonra şiddetle tavsiye ederim. tek elle açılıp kapanıyor ve hafif. bebekle ikisini bir bile kucaklayıp indirilebilir yani.Kızlar bebeğiyle tek başına dışarı çıkan var mı ben hep eşimle cikiyorum kendimi kötü hissediyorum
Benikde yok akrabam burda. Ama sansims degsik insanlar denk geldi iste. Yeniden virus tedbirleri gelirse sevinicem.Ya ne cahiller yemin ederim. Allah'a şükür kimseyle gorusmuyorum, yakınımda da akraba yok.
Arabada kendi duruyor mumassalah hic biyerde aglamadigi kadar ciglik cigliga agliyor bizim arabada oto koltuguna da oturmuyor kucakta da durmuyor. 10 dk mesafeye bile zor gidiyoruz arabayla şarkılar aciyoruz oyuncaklar salliyoruz camı açiyoruz ama maalesef
4 günlük kontrolünden beri hep dışarıdaKızlar bebeğiyle tek başına dışarı çıkan var mı ben hep eşimle cikiyorum kendimi kötü hissediyorum
Hangi markanın kabin boy?benim evim müstakil ev ve giriş katta. merdiven sorunum yok ama zaten olsaydı da bebek arabam kabin boy. puseti de bıraktıysanız 6 aydan sonra şiddetle tavsiye ederim. tek elle açılıp kapanıyor ve hafif. bebekle ikisini bir bile kucaklayıp indirilebilir yani.
benim bide büyük kızım var ikisiyle yakın mesafe araba yolculuğu bile yapiyorum:) 3 yaşına yaklaşıyor o da ama sağolsun zor zamanlarımda küçüğe oyuncak falan gösterip 5 dk oyalayabiliyor
hatta geçenlerde ben mutfaktaydım. o da kardesine oyuncak gösteriyordu biraz sıkılmaya başladı mutfaktan gözetliyordum. büyük kızımın aklına haftalardır çantamın derinliklerinde duran emzik gelmis. gitti aldı verdi ve 2 dk da olsa emdizaten ilk ve sondu ahahaha
Bizimde gece uykularımız sačmaladıKızlar bebeğim 4 ayı doldurdu. Ama gündüz uykularımız yok denecek kadar azaldı. Uykusu gelince uyutuyorum 5 dk sonra uyanıyor ve sanki 3 4 saat uyumuş gibi enerjik kalkıyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?
5. Ay da daha beter olduk biz gece uykularimizda gündüz gibi oldu 20 dk 30 dk kalkip kimimde emiyo kiminde gozu kapalı agliyo. 4. Ayı mumla aratıyoKızlar bebeğim 4 ayı doldurdu. Ama gündüz uykularımız yok denecek kadar azaldı. Uykusu gelince uyutuyorum 5 dk sonra uyanıyor ve sanki 3 4 saat uyumuş gibi enerjik kalkıyor. Nasıl düzeltebilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?