2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mide bulantısı kız bebeklerde çok oluyomuş varmı bi bilginiz. Ben çin takvimine baktım erkek çıktı. Bende kız istiyorum ilk bebeğimi
Yok canım bnm kızımda sadece iki hafta sürmüştü bulantım . Öyle kusma falan da olmadı . Bunyeyle alakalı bnce bu iş . Mesela bunda da midem bulanıyor ama hiç kusmadim . Evde bakmam gereken kızım olduğu içinde her akşam prilam içiyorum . Akşamları fena şişkinlik var bnde değişik olarak şuanda .

Cin takvimi oğlumda kiz.Dusuk yaptığım bebekte erkek diyordu.(kizdi)Yani bende hiç tutmadı.Bunda hiç bakmadım bile.Ama kese olayı oğlumda ve kaybettiğim bebekte tuttu.Bakalim bunda tutacakmi?

O zaman kendimi kandırmiyim kız kız diye mide bulantım çok var o yğzden kızdır kesin diyodum ama
Benimde akşamları şişkinliğim çok var çok çok hemde. Varmı bi çözümün alırım bi dal

Canım senin eski adın Lina li biseymiydi . Sanki tanıdık geliyor nickin . 2017 de batta çift çizgiyi görmek isteyenler diye bı topik vardı . Onun yoneticisimiydin
Bak ne buldum hafızana sağlık hahahahah

Eklentiler

• IMG_20210803_131733.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 59
Cin takvimi oğlumda kiz.Dusuk yaptığım bebekte erkek diyordu.(kizdi)Yani bende hiç tutmadı.Bunda hiç bakmadım bile.Ama kese olayı oğlumda ve kaybettiğim bebekte tuttu.Bakalim bunda tutacakmi?
Ay benimkiside tutmasında kız olsun ay kese resmi yok bende şuan babamlara geldim eşindende şuan isteyemem aa ama eklemiştim buraya bulup tekrar ekliyim banada bakarmısınzızz

Bu bulantı meselesi cidden hiç belli olmuyor.Bizim komşu 2kiz 1oglan da 9ay bulantidan eridi.Su bile içemezdi.Onun hamilelikleri ağır geçerdi.Sanki cinsiyetle cidden alakası yok bunun.

Ay benimkiside tutmasında kız olsun ay kese resmi yok bende şuan babamlara geldim eşindende şuan isteyemem aa ama eklemiştim buraya bulup tekrar ekliyim banada bakarmısınzızz
göbeğinde alyans sallandır bir bakalım ne olacak dikey gidip geliyorsa erkekmiş daire çiziyorsa kızmış

Bakarım tabiki canım.Ben cin takvimine falan güvenmiyorum ama.Çok saçma geliyor.

QUOTE="zahrada, post: 68975222, member: 1040341"]
kız çıkan her şeye inanıyorum güvenmek istiyorum :d
[/QUOTE]
Rabbim hem sagliklisini hemde gönlüne göre nasip etsin ozaman canım.Bakma bende oğlum var 1tane.Ama kiz çocuktan beter bıcır bıcır.Ama yinede istiyo insan.Tabi en önemlisi sağlıklı olması.1dusuk olunca korkuyor insan.

QUOTE="zahrada, post: 68975222, member: 1040341"]
kız çıkan her şeye inanıyorum güvenmek istiyorum :d
Rabbim hem sagliklisini hemde gönlüne göre nasip etsin ozaman canım.Bakma bende oğlum var 1tane.Ama kiz çocuktan beter bıcır bıcır.Ama yinede istiyo insan.Tabi en önemlisi sağlıklı olması.1dusuk olunca korkuyor insan.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla canım

Mide bulantısı kız bebeklerde çok oluyomuş varmı bi bilginiz. Ben çin takvimine baktım erkek çıktı. Bende kız istiyorum ilk bebeğimi
2 oglumdada bulantık tiksinmem coktu. Bunda bulanti halsizlik uyku bide midede gaz cok bence bünyeylede alakalı yaşlada.

2 oglumdada bulantık tiksinmem coktu. Bunda bulanti halsizlik uyku bide midede gaz cok bence bünyeylede alakalı yaşlada.
Aynenn doğru herkesin farklı belirtileri oluyo.
Alyansı denedim ama yuvarlak dönmedi dümdüz gidip geldi. Çokta şey yapmiyim ben bence Akşama eşim kesenin resmini atsın ona bakalım yapicak bişey yok

Kızlar umutsuz vaka gibiyim bugun gittim doktora detaylı ultrason çekildi 6 hafta 2 günlük 14 mm kese bebek görünmüyor dedi bu haftalarda 1 hafta daha şans veriyoruz 1 hafta sonra yine yoksa kürtaj dedi ama benim hesabıma göre 9 haftalığım

Eklentiler

• image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 57
daha önce ne zaman gitmiştiniz doktora

Genelde Ultrason da bebeğin boyuna, gelişimine, durumuna göre anlaşılıyo hafta hesaplaması. Hatta bazen haftanızla uyumlu yada geriden geliyo, ileride dediklerinde gelişim durumu söz konusu. Altı haftalıksa bildiğim kadarıyla kese görünüyo zaten sadece yanlışta olabilirim biz 7ci haftada içinde bebeği gördük ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…