2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay ne güzel herşeyi biliyosunuz benim bilgimde sıfır nerdeyse. Tecrübeleriniz varmı
sorma çok kötü tecrübelerim var :) o yüzden çok şey öğrendim bu süreçte, iki gebelik kaybım oldu yüzlerce test yaptırdım 50 tane doktora gittim :) o yüzden bilgi birikimim oldu :))

Canım bende adete göre 9ama 6₺4 çıktı doktor geç döllenme ondan sorun çıkmaz kafana takma dedi hatta adet günümü degistirdi

Kızlar benim için de bir tahminde bulunun güzel anneler. Birde dün doktora gittim kalp atışı oluşmuş ama şuanda dinletmiyeyim dedi neden acaba başınıza geldi mi
Kalp atışı ısı vererek duyuluyor diye biliyorum o yüzden çok küçükken vermek istemiyorlar ben de 6+3 de kalbinin atışını gördüm ama dinletmedi 8+3de dinledik onda da kısa süreli

Cinsiyete bi de boyle bişey gördüm dun daha bizim icin erken ama göbekler hafif cikmaya basladi sanki
Göbeklermi çıktı benim daha tipimden bile anlaşılmıyo daha kaldıı göbek
sorma çok kötü tecrübelerim var :) o yüzden çok şey öğrendim bu süreçte, iki gebelik kaybım oldu yüzlerce test yaptırdım 50 tane doktora gittim :) o yüzden bilgi birikimim oldu :))
Yaa kıyamam öyle demek istemedim kusuruma bakma
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm duacınım.

Yok hesaplamadım tüp bebek için evraklarımı hazırlanıştım hasta olmayı bekliyordum gitmek için sonra hamile olduğunu öğrendim gitmedim öyle

Göbeklermi çıktı benim daha tipimden bile anlaşılmıyo daha kaldıı göbek

Yaa kıyamam öyle demek istemedim kusuruma bakma
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm duacınım.
yok canım yanlış anlamadım zaten, maalesef kötü tecrübe oldu benimki :) tabikii elimden geldiğince yardımcı olmak isterim herkese

Kalp atışı ısı vererek duyuluyor diye biliyorum o yüzden çok küçükken vermek istemiyorlar ben de 6+3 de kalbinin atışını gördüm ama dinletmedi 8+3de dinledik onda da kısa süreli
Yavrum 3gafta sonra gel dedi şuanda kalp atışı var ama dinletmek sağlıklı bişey değil dedi.benim ilk kızımda ozamn böyle bişey yoktu doktor hatta alttan baktı dinletmisti herşey degisiyor

Bu doktor da aynı şeyi söyledi. 5,5-6 haftada kalmış halbuki 9+5 olmalıydı, 2 3 güne kanaman olur, haftaya gel tekrar kontrol edelim duruma göre de kürtaja alalım ama %95 olumsuz..
Canım benim Rabbim gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin bizim bilmediğimiz önüne geçen birşey vardr yoksa neden vermesin Rabbim herşey bizler için bende sabırlı olmaya çalışıyorum çok zor seni anlıyorum

Enfeksiyon için bişey yazdımı doktor sana canımnaım bana antibiyotik yazmış kafam kadar nasıl yutucam ben onu yavv

Tek kullanımlık suda eritilen bişey vermişti kullandım tekrar testi istedi sonuç çıktı geçmemiş ama yarıya düşmüş cumartesi gitcem haberdar ederim durumu belki bana da verir
Enfeksiyon için bişey yazdımı doktor sana canımnaım bana antibiyotik yazmış kafam kadar nasıl yutucam ben onu yavv

Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum, demek ki bu durumun da hayırlısı böyle olacakmış. Söylencek çok bişey yok maalesef.. her gecenin sonu aydınlık, ben de sabırla doğru zamanı en güzelini beklicem.. inşallah bu gruptaki herkes sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıkla kucaklarına alırsınız.. Z zahrada listeden adımı çıkarabilirsin

üzülme canım, maalesef yaşanıyor böyle durumlar. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden hamile kalacaksın

Yok maalesef çözüm . Soda içiyorum . Kusma fobim olmasa gider kusardim direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…