sorma çok kötü tecrübelerim var :) o yüzden çok şey öğrendim bu süreçte, iki gebelik kaybım oldu yüzlerce test yaptırdım 50 tane doktora gittim :) o yüzden bilgi birikimim oldu :))
Kızlar umutsuz vaka gibiyim bugun gittim doktora detaylı ultrason çekildi 6 hafta 2 günlük 14 mm kese bebek görünmüyor dedi bu haftalarda 1 hafta daha şans veriyoruz 1 hafta sonra yine yoksa kürtaj dedi ama benim hesabıma göre 9 haftalığım
Kızlar benim için de bir tahminde bulunun güzel anneler. Birde dün doktora gittim kalp atışı oluşmuş ama şuanda dinletmiyeyim dedi neden acaba başınıza geldi mi
Kalp atışı ısı vererek duyuluyor diye biliyorum o yüzden çok küçükken vermek istemiyorlar ben de 6+3 de kalbinin atışını gördüm ama dinletmedi 8+3de dinledik onda da kısa süreli
sorma çok kötü tecrübelerim var :) o yüzden çok şey öğrendim bu süreçte, iki gebelik kaybım oldu yüzlerce test yaptırdım 50 tane doktora gittim :) o yüzden bilgi birikimim oldu :))
canım bence 9 haftalık deme hiç kendine geç döllenme olmuş belli ki son regle göre hesaplıyorsan yanlıştır yumurtlama takibi yapmış mıydın ona göre hesaplayalım? doktor ilk bana da 9 haftalık olması lazım regle göre dedi yok dedim yumurtlamadan takip edince7+4 çıkmam lazım cidden öyle çıktı..
Bu doktor da aynı şeyi söyledi. 5,5-6 haftada kalmış halbuki 9+5 olmalıydı, 2 3 güne kanaman olur, haftaya gel tekrar kontrol edelim duruma göre de kürtaja alalım ama %95 olumsuz..
Kalp atışı ısı vererek duyuluyor diye biliyorum o yüzden çok küçükken vermek istemiyorlar ben de 6+3 de kalbinin atışını gördüm ama dinletmedi 8+3de dinledik onda da kısa süreli
Yavrum 3gafta sonra gel dedi şuanda kalp atışı var ama dinletmek sağlıklı bişey değil dedi.benim ilk kızımda ozamn böyle bişey yoktu doktor hatta alttan baktı dinletmisti herşey degisiyor
Canım senin eski adın Lina li biseymiydi . Sanki tanıdık geliyor nickin . 2017 de batta çift çizgiyi görmek isteyenler diye bı topik vardı . Onun yoneticisimiydin
Bu doktor da aynı şeyi söyledi. 5,5-6 haftada kalmış halbuki 9+5 olmalıydı, 2 3 güne kanaman olur, haftaya gel tekrar kontrol edelim duruma göre de kürtaja alalım ama %95 olumsuz..
Canım benim Rabbim gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin bizim bilmediğimiz önüne geçen birşey vardr yoksa neden vermesin Rabbim herşey bizler için bende sabırlı olmaya çalışıyorum çok zor seni anlıyorum
Benim o tahlilleri keseyi görünce yaptırdı 5. haftada smear falan da aldı hatta. orda rahimde bozulma varsa düşük ihtimali bilmem ne konuştu durdu. domuz gbiiydim aslında bi enfeksiyon vardı idrarda, d ve demir düşüktü onlara bişey vermedi midem iyice bulanır diye onun dışında her şeye verdi
Tek kullanımlık suda eritilen bişey vermişti kullandım tekrar testi istedi sonuç çıktı geçmemiş ama yarıya düşmüş cumartesi gitcem haberdar ederim durumu belki bana da verir
Canım benim Rabbim gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin bizim bilmediğimiz önüne geçen birşey vardr yoksa neden vermesin Rabbim herşey bizler için bende sabırlı olmaya çalışıyorum çok zor seni anlıyorum
Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum, demek ki bu durumun da hayırlısı böyle olacakmış. Söylencek çok bişey yok maalesef.. her gecenin sonu aydınlık, ben de sabırla doğru zamanı en güzelini beklicem.. inşallah bu gruptaki herkes sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıkla kucaklarına alırsınız.. Zzahrada
listeden adımı çıkarabilirsin
Hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum, demek ki bu durumun da hayırlısı böyle olacakmış. Söylencek çok bişey yok maalesef.. her gecenin sonu aydınlık, ben de sabırla doğru zamanı en güzelini beklicem.. inşallah bu gruptaki herkes sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıkla kucaklarına alırsınız.. Zzahrada
listeden adımı çıkarabilirsin
O zaman kendimi kandırmiyim kız kız diye mide bulantım çok var o yğzden kızdır kesin diyodum ama
Benimde akşamları şişkinliğim çok var çok çok hemde. Varmı bi çözümün alırım bi dal