2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimki de aynen bu rahatlıkta verdi. Ağrıların olmaz içince tedbir almış oluruz seni rahatlatalım ddi. Ama 3 tsne içmiyorum ben ya 1 tane bile hemen geçirdi şükür
Sanırım ilk 3 ayda veriyorlarmış genelde öyle duydum riskin en yüksek olduğu dönemmiş

bilmiyorum ki niye demek aklıma gelmedi robot gibi ne dese kafa sallıyorum benim doktor ilaç takviye çok seviyor heralde c vitamini ile güne başlıyoruz kahvaltı sonu zencefil+b vitamini öğle yemeğinden sonra regnesis akşam da progestan ve prilam kapanış

Kızlar benim için de bir tahminde bulunun güzel anneler. Birde dün doktora gittim kalp atışı oluşmuş ama şuanda dinletmiyeyim dedi neden acaba başınıza geldi mi
daha çok minikler ya zarar verebiliyormuş benim doktor da 5-6 saniye dinletip kapattı beyin gelişimlerinde etkili oluyor dedi bir dahaki kontrolde kendi görüyosa dinlememize gerek yok dicem zararı varsa duymasam da olur senin de sonraki kontrolde için rahat etsin diye dinletiir kendi gördüyse atışı içini ferah tutt<3

Ben hiç bişey kullanmıyorum şaşırdım valla. Bide zencefili nasıl tüketiyosun merak ettim.

Sağol canım benim.Ilac da alamıyoruz ne zor hamileyken hasta olmak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsunn. İnsan sıcak bi ıhlamur bi bitki çayı en azından içmek istiyo ama izlemeyince cidden çok zordur eminim. Bide biz kışa de k gelicez Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• 16279842030577211965936239204456.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 16279842171684997256296637434787.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 43
Benim esimde rüyamda gördüm buda erkek diyor. Herkes öle dio ama Allahdan ümit kesilmez 1 ay sonra ögreniriz inşaAllah

Benim esimde rüyamda gördüm buda erkek diyor. Herkes öle dio ama Allahdan ümit kesilmez 1 ay sonra ögreniriz inşaAllah
Ben de rüyamda bazen kız, bazen erkek görüyorum ramiz de olmuyor, tam ortada bebek, artık zamanını bekleyeceğiz. Allah hayırlı, saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu kuzu zencefil+b vitamini yazıyordu kutusunda
Ay valla ben hiç bişey kullanmıyorum cuma günü şu tahliller varya kalp atışından sonraki herşeye bakılan onu yaptırıcam doktor o dan sonra bakarız takviyeye ihtiyacın varmı diye dedi.

Nasıl bi etkisi var acaba zencefile b vitamininin

Benim o tahlilleri keseyi görünce yaptırdı 5. haftada smear falan da aldı hatta. orda rahimde bozulma varsa düşük ihtimali bilmem ne konuştu durdu. domuz gbiiydim aslında bi enfeksiyon vardı idrarda, d ve demir düşüktü onlara bişey vermedi midem iyice bulanır diye onun dışında her şeye verdi

Mide bulantısı kız bebeklerde çok oluyomuş varmı bi bilginiz. Ben çin takvimine baktım erkek çıktı. Bende kız istiyorum ilk bebeğimi

Canım senin eski adın Lina li biseymiydi . Sanki tanıdık geliyor nickin . 2017 de batta çift çizgiyi görmek isteyenler diye bı topik vardı . Onun yoneticisimiydin

Ahaha çok tatlısın benim doktor üzülmenizi istemiyorum bazen kese oluyo ama içi boş oluyo yada kalp sesi olmuyo o yüzden üzülmemek için kalp sesini duyalım önce dedi zaten yarın tam iki aylık olucaz inşallah
13ünede randevumuz var. Bakıcaz o zamana. Özelde bu tahlillere çok istediler diye devlette yaptırıcam 850 dediler diye yaptırmadım kaldı o yüzden. Zaten doktor sonraki randevuya kadar zamanın var demişti

Sağolasin cnm yorumuna sağlık,3 hafta sonra gidecem diğerine inşallah

Aynı şeyi bana da yasatmislardi . İlk çocuğum kız olsun çok istiyorum herkes erkek demişti . Kahve falında bile horoz falan çıkıyordu . Artık hiç ümidim kalmamıştı ama doktor onlar yanlış biliyor deyince acayip sevinmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…