2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Deseydin keşke 1 haftada 2 gün mü büyüdü çocuk 6 hafta diyodunuz diye.. ayy tam moral bozucu ters doktorlar bu grubun başına geldi ya bence hiç ümidini kaybetme imkanın varsa daha düzgün bir hastanede doktordan randevu al adam akıllı baksınlar yolk görününce boş gebelik olma ihtimali çok çok düşük derler

Bizimde haftaya net olcak ama ben 9 haftalık oldugum için umudum yok açıkcası bide yarın işe gideceğim morelim çok bozuk

Can o normal ultrasondu belki detaylı da farklı oluyor bende desim geçen hafta 6 idi oda desi 1 hafta daha şams verliö geişim yoksa kürtaj kesen küçük belki sonradan gelişir dedi

Bizimde haftaya net olcak ama ben 9 haftalık oldugum için umudum yok açıkcası bide yarın işe gideceğim morelim çok bozuk
canım bence 9 haftalık deme hiç kendine geç döllenme olmuş belli ki son regle göre hesaplıyorsan yanlıştır yumurtlama takibi yapmış mıydın ona göre hesaplayalım? doktor ilk bana da 9 haftalık olması lazım regle göre dedi yok dedim yumurtlamadan takip edince7+4 çıkmam lazım cidden öyle çıktı..

Can o normal ultrasondu belki detaylı da farklı oluyor bende desim geçen hafta 6 idi oda desi 1 hafta daha şams verliö geişim yoksa kürtaj kesen küçük belki sonradan gelişir dedi
temmuz gebelik planlayanlar grubunda biri vardı o da gitti aynı şekilde konuşmuş doktor dün çok şükür başka doktora gitmiş ve bebekte görünmüş diğer doktora kalsa gebeliği sonlandırılacaktı

eğer kesen 14mm ise zaten yolk olsada bebeğin olmaması normal o boyutta, önemli olan bir hafta önce gittiğinde kesen kaç mmdi ? ah bu doktorlar insanı çıldırtır

Mide bulantısı kız bebeklerde çok oluyomuş varmı bi bilginiz. Ben çin takvimine baktım erkek çıktı. Bende kız istiyorum ilk bebeğimi
Ablam yiğenimde (erkek) 5 ay boyunca kustu , serumlarla zor durdu. Ben de kızımda 3-4 ay kustum Bu tutmuyo pek.

Erkekse bulantı az olur teorisi ilk gebeligimde tuttu.Hem de iştahım da hiç kapanmadı.Surekli yedim.11kg aldım buna rağmen.2aylikken hamile kıyafetlerine bile geçmiştik.Bunda 3.5kg verdim.Bi de göğüs büyüdü bunun dışında heryerim aynı.Halbuki aynı ben.Ama 2gebelik ne kadar farklı birbirinden.

kızımda hiç hiç hiç bulantım olmadı buna rağmen kilo almaya 5. ayında başladım toplam 9 kg alarak doğuma girdim. bunda daha tartılmadım

Beniim abimin eşininde buöa tısı olöadı pek bi iki defa karnıda çok az çıkmıştı çok rahat geçirdi erkekti. Sadece hareketleri bazen hiç olmuyo demişti. Ama ne aşerme ne ağrı genel anlamda çok rahattı

Cinsiyete bi de boyle bişey gördüm dun daha bizim icin erken ama göbekler hafif cikmaya basladi sanki

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-03-08-30-29-459_com.instagram.android.webp
    20 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…