2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dışardaki hamburger falan güvenemiyorum dışı pişmiş oluyor içi çiğ en hassas dönem sabrediyorum keşke dememek için

Benimde canım çok sucuk istiyor ama güvenip yiyemiyorum
Sabret canım sabret kurbanda herkes et yedi ben baktımolurda mangalda az piserse diye aslında eşim çok pişirdi getirdi ama yinede uzun süre pismedigi için yemedim.duduklude saatlerce pişirip yiyorum anca

Hangi dr acaba?ben de bakmak istiyorum

Kızlar iyi akşamlar. Daha demin çok açık çok az kahverengi leke geldi. Bu normal mi ? Ne yapmalıyım
Uzun süre ayakta kaldığımız zaman oluyor geçenlerde aynı şekilde benden de bir damla leke geldi. Doktora gittim bir skinti yoktu şükür dinlenmemi söyledi. Önemli olan devamının olmaması. Geçmiş olsun sizede

Kızlar bende arada bi gaz sancısı oluyo ama öyle böyle diil kıvrandırıyo . Böyle kasıklarımda değil de karnımla midemde. Benim gibi olan var mı ?
Benim normalde zaten gastritim ve reflüm vardı beni maffediyor özellikle geceleri bastırıyor sancı eşim sırtıma masaj yapıyor biraz yürüyüş yapınca iyi geliyo

Jinekolog dr kağan kocatepinin youtube ta videosu var Anne adayları dikkat! Sonradan suçlu hissetmemek için asla bunları yapmayın diye o olabilir haftada 1 hamburger yiyebilirsin bu kadar sıkmayın kendinizi diyor
Sağolun. bakayım ben ona.:)) gerçi benim doktorum da çok aşırı sıkmadı ama katkı maddesi var ambalajlı ürünlerde ona göre tüket dedi

Doktorlar bir sonrakinin sağlıklı olacağını söylüyor genelde, başka düşükler de olursa testler yapıp inceleriz dediler. Siz de canınızı sıkıp stres yapmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, kötü düşünmeyin.

Bir sonrakinin daha sağlıklı olacağını söylediler doktorlar, eğer tekrar eden düşükler olursa o zaman inceleriz dedi. Siz de canınızı sıkıp strese girmeyin lütfen, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar bi baş ağrısıyla uyandım. 2 saattir Kk dolaşıyorumiçim kazınmış buz gibi bişeyler yemek istedi canım

Kimyonu da pek sevmem ama ben de alayım yeter ki olmasın o ağrı felaket oluyo anneler de emzirirken bebekte gaz olmasın diye kimyon yiyorlardı ya doğru etkili olabilir

günaydın, üst komşunun çocuğu sabaha kadar çığlık attı ağladı 1 kere es vermedii allahım dedim sabır ver alarm saatinde de uyudu biz işe. uykusuzluktan ölüyorum sürünüyorum heralde modumdan dolayı mide bulantısı hücum etti veya yeni ilaca da alıştı vücut etki etmemeye başladı. berbat bir güne başladım. sonra kendime kızdım hiç annelik iç güdüm yok mu sinirleneceğime üzülmem lazım değil miydi diye bugün ruh halimiz karışık kızlar

Allah yardimcisi olsum benim oğlum doğdugunda alt kattaki komşum yeni hamileydi. benimki her gece sabaha kadar agliyordu bi de kucakta dolastiriyorduk dayanamayip yazim ailelerine gittiler. sonradan söylediler bize hem çok korktuk bizimki de böyle olcak hem üzüldük diye sonuçta onun bebeği pek aglayan bir bebek olmadı sadece memekolikti.

kucak bebeği değil ya 3 4 yaşlarında daha da gür sesle çığlık ata ata ağladı sabaha kadarr derdi neydi bilmiyorum ama doktora falan da götürmediler sağlık sıkıntısı var ise ama keşke götürseler de uyusam biraz demedim değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…