2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ben sabah acikarak.uyaniyorum. 7 gibi zink diye. eger hemen bisey yemezsem bulanti basliyor. sık sık yiyerek çozum buldum.midemi bos birakmiyorum.leblebi .kraker.tost. gibi seylerle altlik yapiyorum

Kızlar bende arada bi gaz sancısı oluyo ama öyle böyle diil kıvrandırıyo . Böyle kasıklarımda değil de karnımla midemde. Benim gibi olan var mı ?

evet istahsizlik hali var bende de .ama.aç kalırsam midemde bulantı yükseliyor .bir iki kez kacirdim o vakti öğürme geldi

6+4 ultrason fotoğrafım lütfen biriniz cinsiyet tahmini yaparmısınızz

Eklentiler

• IMG_20210803_211706.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210803_211659.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 57
bana doktor sadece folat verdi. efa mom almistim.onu icte bulanti yapar.cok sey var icinde dedi. suan senden geciniyor bebek 2.trimesterde vericez onu dedi.eksik biseymi.yapiyor ya

ben sabah acikarak.uyaniyorum. 7 gibi zink diye. eger hemen bisey yemezsem bulanti basliyor. sık sık yiyerek çozum buldum.midemi bos birakmiyorum.leblebi .kraker.tost. gibi seylerle altlik yapiyorum
Aynen benimde öyle mide bulantisi basladimi hemen tuzlu tatli ne bulursam atiyorum agzima bastiriyor bulantiyi :) çok sukur hafif atlatiyorum.
benimde kasik agrilarim var . ayagi kalkamiyorum normal bir sekilde .agri giriyor.yavas olmam gerekiyor normalmi acaba
Ayaga kalkamicak kadar degil ama adet agrisi gibi arada agri yapiyor doktoruma ben sormadim kendisi dedi yapacak endiselenme rahmin genislemesi o diye

Kızlar bende arada bi gaz sancısı oluyo ama öyle böyle diil kıvrandırıyo . Böyle kasıklarımda değil de karnımla midemde. Benim gibi olan var mı ?
Hoşgeldin canım sende bendensin ben akşam yemeğinden yarım saat 1 saat sonra uyuyana kadar kıvranıyorum şişkinlik gaz sancısı bittmek bilmiyo nefessiz kalıyorum şişkinlikten.dün kefir içtim ağrısını biraz almıştı ama hala vardı.
Bu arada şişkinlik için bugün kimyon almaya başladım demiştim sabah yemek yiyeli 1 saat oluyo hala şişkinliğim gaz sancım yok gibi, bayaa rahatım şuan kimyon bayaa işe yaradı sanırım

Kimyon serbestmi hamilelikte?

bana doktor sadece folat verdi. efa mom almistim.onu icte bulanti yapar.cok sey var icinde dedi. suan senden geciniyor bebek 2.trimesterde vericez onu dedi.eksik biseymi.yapiyor ya
Her doktorun planı farklı yavru benimki heralde bende eksiklik gördü 49 kiloyum normalde 1.5 kilo verince takviye için verdiğini düşünüyorum bulantıdan hiç beslenemiyordum benimki aklına ne geldiyse aldırıyor bende içiyorum uslu uslu

Kizlar 8+6gunluk tüp bebek gebesiyim çok şişkinlik oluyor modem hazmedemiyor sanki.birde genelde yatıyorum ben bir zararı yoktur eminim ama yinede yarım saat otursam bile sanki rahme falan baskı olur diye hemen yatış pozisyonuna geçiyorum sizde durumlar nasıl çalışan falan varmı aranızda ben transfer sonrası dışarı bile çıkmadım hastane kontrolleri hariç.

Valla otobüs metro bekleme süreleri aşısızım falan endişe ile gidip geliyorum işe ama en azından klimalı odada zaman geçiyor çalışınca diye avunuyorum hafta sonları evde daha beter haldeyim çünkü ev işi yapamadığımdan evin halinden kaçıyor da olabilirim bayramda ayvalıktan geldik valiz hala duruyor öylece ev leşş dağınık odaların kapısını kapatıyorum fazla mı abartıyoruz bilmiyorum ama ilk 3 ay duralım 2. 3 ayımız daha rahat olacak eminim psikolojik olarak

gerci soyle ben kan sulandirici raporu icin de baska doktora gittim.oda tahlillerin iyi. folat sadece dedim. tamam ikna oldumsanirim

Kimyon serbestmi hamilelikte?
İnanın hiç bilmiyorum netten bakiyim bende bi
Ay inşallah ya benim bi sıkıntım yok ev işleriyle ilgili ama korkuyorum bişey yapmaya belim ağırıyo hemen. Zaten midem kötü bulantım var diye sıcakta olunca elim gitmiyo
Kızlar açlık kan şekeri olcturen varmı?Nasıl değerleriniz?
Bakıyolar mı açlık değerine her kanda. Önemli mi bide neyin göstergesi tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…