- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 41
bu durum da var bende .cok sükür ya .normal demekkiRegl ağrısı değil de hapşurduğumda eğer bacaklarımı karnıma çekmezsem sanki içimde bir şey kopuyor gibi hissediyorum canım acıyor, 2-3 dk sonra geçiyor.
ben sabah acikarak.uyaniyorum. 7 gibi zink diye. eger hemen bisey yemezsem bulanti basliyor. sık sık yiyerek çozum buldum.midemi bos birakmiyorum.leblebi .kraker.tost. gibi seylerle altlik yapiyorumKızlar bugün çok şükür 9.haftaya girdim önceden bulantım vardı ve iştahım kapalıydı. Bugün çok daha farklı affedersiniz sabahtan beri öğürüyorum ama galiba mide boş olduğu için kusma olmuyo. Daha önce öğürme yoktu bugün başladı ve bugün sudan bile tiksiniyorum zorla ara ara toplam 1 bardak su içmişimdir bulunduğum il çok sıcak yemeği geçtim su içemiyorum ne yapabilirim benim gibi olan var mı
Kız7 haftalık karından
evet istahsizlik hali var bende de .ama.aç kalırsam midemde bulantı yükseliyor .bir iki kez kacirdim o vakti öğürme geldiGunaydin. Benim bulantim boyle rahatsızlık hissi gibi oluyor sanki yol tutmus gibi. Ya da hastaymişım gibi bir his. Leblebi yiyorum o anlarda. Bol su içiyorum suya taze nane yaprağı salatalik ve limon koyuyorum hem bulantiya iyi geliyor hem farkli bisi iciyor gibiyim. Yemek yesem ya da su icsem çıkarırmışım gibi hissediyorum ama yemek yiyince geçiyor. Onun dışında sıkıntım yok cok sukur annemin de hic olmamis sıkıntısı genetik herhalde.
bana doktor sadece folat verdi. efa mom almistim.onu icte bulanti yapar.cok sey var icinde dedi. suan senden geciniyor bebek 2.trimesterde vericez onu dedi.eksik biseymi.yapiyor yabilmiyorum ki niye demek aklıma gelmedi robot gibi ne dese kafa sallıyorumbenim doktor ilaç takviye çok seviyor heralde c vitamini ile güne başlıyoruz kahvaltı sonu zencefil+b vitamini öğle yemeğinden sonra regnesis akşam da progestan ve prilam kapanış
Aynen benimde öyle mide bulantisi basladimi hemen tuzlu tatli ne bulursam atiyorum agzima bastiriyor bulantiyi :) çok sukur hafif atlatiyorum.ben sabah acikarak.uyaniyorum. 7 gibi zink diye. eger hemen bisey yemezsem bulanti basliyor. sık sık yiyerek çozum buldum.midemi bos birakmiyorum.leblebi .kraker.tost. gibi seylerle altlik yapiyorum
Ayaga kalkamicak kadar degil ama adet agrisi gibi arada agri yapiyor doktoruma ben sormadim kendisi dedi yapacak endiselenme rahmin genislemesi o diyebenimde kasik agrilarim var . ayagi kalkamiyorum normal bir sekilde .agri giriyor.yavas olmam gerekiyornormalmi acaba
Normal sanırım:)) birçok kişide oluyormuşbu durum da var bende .cok sükür ya .normal demekki
Hoşgeldin canım sende bendensinKızlar bende arada bi gaz sancısı oluyo ama öyle böyle diil kıvrandırıyo . Böyle kasıklarımda değil de karnımla midemde. Benim gibi olan var mı ?
Kimyon serbestmi hamilelikte?Hoşgeldin canım sende bendensinben akşam yemeğinden yarım saat 1 saat sonra uyuyana kadar kıvranıyorum şişkinlik gaz sancısı bittmek bilmiyo nefessiz kalıyorum şişkinlikten.dün kefir içtim ağrısını biraz almıştı ama hala vardı.
Bu arada şişkinlik için bugün kimyon almaya başladım demiştim sabah yemek yiyeli 1 saat oluyo hala şişkinliğim gaz sancım yok gibi, bayaa rahatım şuan kimyon bayaa işe yaradı sanırım
Her doktorun planı farklı yavru benimki heralde bende eksiklik gördü 49 kiloyum normalde 1.5 kilo verince takviye için verdiğini düşünüyorum bulantıdan hiç beslenemiyordum benimki aklına ne geldiyse aldırıyor bende içiyorum uslu uslubana doktor sadece folat verdi. efa mom almistim.onu icte bulanti yapar.cok sey var icinde dedi. suan senden geciniyor bebek 2.trimesterde vericez onu dedi.eksik biseymi.yapiyor ya
Valla otobüs metro bekleme süreleri aşısızım falan endişe ile gidip geliyorum işe ama en azından klimalı odada zaman geçiyor çalışınca diye avunuyorum hafta sonları evde daha beter haldeyim çünkü ev işi yapamadığımdan evin halinden kaçıyor da olabilirimKizlar 8+6gunluk tüp bebek gebesiyim çok şişkinlik oluyor modem hazmedemiyor sanki.birde genelde yatıyorum ben bir zararı yoktur eminim ama yinede yarım saat otursam bile sanki rahme falan baskı olur diye hemen yatış pozisyonuna geçiyorum sizde durumlar nasıl çalışan falan varmı aranızda ben transfer sonrası dışarı bile çıkmadım hastane kontrolleri hariç.
87 çıkmış kuzum benimKızlar açlık kan şekeri olcturen varmı?Nasıl değerleriniz?
gerci soyle ben kan sulandirici raporu icin de baska doktora gittim.oda tahlillerin iyi. folat sadece dedim. tamam ikna oldumHer doktorun planı farklı yavru benimki heralde bende eksiklik gördü 49 kiloyum normalde 1.5 kilo verince takviye için verdiğini düşünüyorum bulantıdan hiç beslenemiyordum benimki aklına ne geldiyse aldırıyor bende içiyorum uslu uslu
88 cıktı benim geçen haftaKızlar açlık kan şekeri olcturen varmı?Nasıl değerleriniz?
Oğlumda 90 di.Bunda 70 cıktı.Baya az geldi dr.um izinde henüz görüşmedik soramadım canım bende.87 çıkmış kuzum benim
İnanın hiç bilmiyorum netten bakiyim bende biKimyon serbestmi hamilelikte?
Ay inşallah ya benim bi sıkıntım yok ev işleriyle ilgili ama korkuyorum bişey yapmaya belim ağırıyo hemen. Zaten midem kötü bulantım var diye sıcakta olunca elim gitmiyoValla otobüs metro bekleme süreleri aşısızım falan endişe ile gidip geliyorum işe ama en azından klimalı odada zaman geçiyor çalışınca diye avunuyorum hafta sonları evde daha beter haldeyim çünkü ev işi yapamadığımdan evin halinden kaçıyor da olabilirimbayramda ayvalıktan geldik valiz hala duruyor öylece ev leşş dağınık odaların kapısını kapatıyorum fazla mı abartıyoruz bilmiyorum ama ilk 3 ay duralım 2. 3 ayımız daha rahat olacak eminim psikolojik olarak
Bakıyolar mı açlık değerine her kanda. Önemli mi bide neyin göstergesi tam olarakKızlar açlık kan şekeri olcturen varmı?Nasıl değerleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?