2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende anlamadım.Ilk kontrollerde bakılmış.Düşük çıkmış sekerim.

Kimyon serbestmi hamilelikte?
Şimdi baktımda kullanan çok var ama fazlası zararlı diyolar Allah korusun düşüğe sebep oluyomuş. Bi kanal var ordada azıcık yemeğe atıyoruz sonuçta şey olmaz demiş. Bende çok az atıyorum. Cuma günü doktora soriyim bi

Ben cesaret edemiyorum kimyon kullanmaya Ve hiç bir baharatı aslında çok severim ölçülü kullanmak belki zararsizdir ama riske atamam turşu yiyesin var yemiyorum

Ben cesaret edemiyorum kimyon kullanmaya Ve hiç bir baharatı aslında çok severim ölçülü kullanmak belki zararsizdir ama riske atamam turşu yiyesin var yemiyorum
Aa o derece mi ben dikkat etmiyorum hiç valla turşuda olunca yiyorum baharatında kullanıyorum. Kimyonda bugün biri önerdi başladım bende ama onda zararşı olanilir yazınca doktora sorucam artık cuma günü

Kızlar iyi akşamlar. Daha demin çok açık çok az kahverengi leke geldi. Bu normal mi ? Ne yapmalıyım

Aa o derece mi ben dikkat etmiyorum hiç valla turşuda olunca yiyorum baharatında kullanıyorum. Kimyonda bugün biri önerdi başladım bende ama onda zararşı olanilir yazınca doktora sorucam artık cuma günü
Valla ben herşeye dikkat ediyorum pizza yiyesin var sucuk salam sosis olmadan yinede dışarınin hijyenine guvenemem diye yemiyorum peynirini falan ne kullandıklarını bileme diye canim

Ayy bende çok bunaltmıyorum kendimi youtubeda bi doktor var onu dinledim hamburgerde yiyebilirsin sosiste ama kararınca diyor mesela canın çekiyorsa ye tabii diyor sosis salam iyice pişir ye diyor. Tamamen kendini soyutlayacaksın diye bişey yol diyor. Doktorumda mesela çiğköfte faln yiyebilirsin içinde et olmasın dedi vs vs klasik öneriler süt iç peynir ye diyor yasaklı olarak aslaa yeme dediği olmadı dikkatli ol dedi sadece. Çiğ et vb şeyler tüketme gibilerinde

Kızlar iyi akşamlar. Daha demin çok açık çok az kahverengi leke geldi. Bu normal mi ? Ne yapmalıyım
Kaç haftalık ben 6 haftalığım geçen haftalarda bendede vardı sorun değilmiş. Kanama şeklinde olursa doktora sorun

Ama her gün yiyin demiyor tabii adam dikkat edin aman 9 ay boyunca asla şunu yemeyin bunu yemeyin yapmayın diyo. Yine riskli grup bilemem doktor ne derse o olur

Valla ben herşeye dikkat ediyorum pizza yiyesin var sucuk salam sosis olmadan yinede dışarınin hijyenine guvenemem diye yemiyorum peynirini falan ne kullandıklarını bileme diye canim
Benimde canım çok sucuk istiyor ama güvenip yiyemiyorum

Ona bende dikkat ediyorum. Ama normalde de tüketen biri değilim açıkçası. Ama canım çok isterse yerim doktordan dinledim çok canınız istiyosa pişirip yiyebilirsiniz ama ayda bir olmasına dikkat edin demişti.
Aynen bende youtubeda bi doktoru dinledim oda çok canınız isterse sucuk salam yiyin ayda bir en fazla ama iyi pişmiş olsun dedi. Ama tek sıkıntı çiğköfte çok yemek istiyorum ama eşim izin vermiyo. Doktora gittiğimiz gün suçum salam çiğköfteden uzak durun demişti diye asla izin vermiyo. Etli çiğköfte için demek istedi diyorum işlenmiş sonuçta diyo
Sütümü kendim alıp yoğurt yapıyorum normalde ama bi kaç gündür 1 haftadır sanırım kaymağından midem bulanır olduo yüzden sanırım onu yapamicam artık ama relaks takılıyorum genel anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…