Canım ağrısını biraz aldı ama zararlıda olabilirmiş. Cuma doktora gidicem sormam lazım ondan sonra duruma bakarız sende kullanma şuanlıkKimyonu da pek sevmem ama ben de alayım yeter ki olmasın o ağrı felaket oluyoanneler de emzirirken bebekte gaz olmasın diye kimyon yiyorlardı ya doğru etkili olabilir
Aynı doktoru dinlemişizAynen kağan kocatepe videoları çok iyi baya beğeniyorum
Bende de gastrit var normalde de gaz sandım olurdu ama şimdi 100 katı gibiBenim normalde zaten gastritim ve reflüm vardı beni maffediyor özellikle geceleri bastırıyor sancı eşim sırtıma masaj yapıyorbiraz yürüyüş yapınca iyi geliyo
Günaydın. En korktuğum olay çok çekinirim. Bayanlar neysede erkekler pek anlamaz bunlardan kapımıza dayanmazlar inşallahgünaydın, üst komşunun çocuğu sabaha kadar çığlık attı ağladı 1 kere es vermedii allahım dedim sabır ver alarm saatinde de uyudu biz işe. uykusuzluktan ölüyorum sürünüyorum heralde modumdan dolayı mide bulantısı hücum etti veya yeni ilaca da alıştı vücut etki etmemeye başladı. berbat bir güne başladım. sonra kendime kızdım hiç annelik iç güdüm yok mu sinirleneceğime üzülmem lazım değil miydi diye bugün ruh halimiz karışık kızlar
Günaydın, bende dün gece 11e kadar uyuyamadım, normalde 8de uyuklayan ben. Acaba bir terslik mi var diye düşünmedim değil... Akşam randevum var bakalım inşallah her şey yolundadırrgünaydın, üst komşunun çocuğu sabaha kadar çığlık attı ağladı 1 kere es vermedii allahım dedim sabır ver alarm saatinde de uyudu biz işe. uykusuzluktan ölüyorum sürünüyorum heralde modumdan dolayı mide bulantısı hücum etti veya yeni ilaca da alıştı vücut etki etmemeye başladı. berbat bir güne başladım. sonra kendime kızdım hiç annelik iç güdüm yok mu sinirleneceğime üzülmem lazım değil miydi diye bugün ruh halimiz karışık kızlar
Bende dün uyuyamadım uyuyana kadar canım çıktı. Ama merak etme bişey yoktur Allahın izniyle günü gününü tutmuyo vücudun. Hayırlı haberleri beklerikGünaydın, bende dün gece 11e kadar uyuyamadım, normalde 8de uyuklayan ben. Acaba bir terslik mi var diye düşünmedim değil... Akşam randevum var bakalım inşallah her şey yolundadırr
İnşallah canım, 19:00da randevum çıkınca yazarımBende dün uyuyamadım uyuyana kadar canım çıktı. Ama merak etme bişey yoktur Allahın izniyle günü gününü tutmuyo vücudun. Hayırlı haberleri beklerik
Evet ya dinletmwmek yeni moda oldu buda benim ilk kızımda hiç böyle bişey dememeislerdiDün yavru .kalp atışı duyduk çok şükür yabi doktor var dedi bize dinletmedi 5+3de kese gördük
Teşekkür ederim. Çok şükür devamı gelmedi sabah korku ile uyandım ama bir sıkıntı yoktu. Dün fazlaca yorulmuştum sanırım o yüzden oldu.Uzun süre ayakta kaldığımız zaman oluyor geçenlerde aynı şekilde benden de bir damla leke geldi. Doktora gittim bir skinti yoktu şükür dinlenmemi söyledi. Önemli olan devamının olmaması. Geçmiş olsun sizede
Biz bu konuyu cumartesi konuşacağız doktorumla ama ben biraz araştırdım fetal dna seçeneği var bunu yaptırdığında ikili üçlü dörtlü testlere gerek kalmıyormuş şu an yaptırınca cinsiyetine bir engel olup olmayacağına kadar risk söyleniyormuş ama ücret olarak 3-4 bin gibi fiyatlar duydum. ben ikili test yaptırıp bir risk durumu çıkarsa daha ileriki haftalarda bu fetal dna dediklerini yaptırabilirim şuan için gerekli görmüyorum. ikili testi sigortam karşıladığı için etkisi büyük tabi..Merhaba kızlar nasılsınız bayağıdır yazamıyorum inşallah hepinizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerliyordur
Ben de pazartesi günü kontrole gittim ilk kez kalp atışını dinledim çok heyecanlıydı artık ultrasonda minnacık da olsa bebek görüntüsünü almaya başladı giderek daha çok annelik hissi yükleniyor
Size bir sorum olcak ben şu an 9+7'yim (doktor hesaplaması bu) Bir sonraki kontrole doktor 12. haftada çağırdı 12. hafta bazı testlerin yapıldığı haftaymış sanırım pek bilgim yok siz bunlar hakkında ne biliyorsunuz bir de tüm testleri yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Bana da dün senin dediğin testten bahsettiler ama ben sadece ikili tarama yapacağımı söyledim. Diğer test Türkiye gidene 3.5 dış ülkeye gidecek olana 6.5 milyar dedilerBiz bu konuyu cumartesi konuşacağız doktorumla ama ben biraz araştırdım fetal dna seçeneği var bunu yaptırdığında ikili üçlü dörtlü testlere gerek kalmıyormuş şu an yaptırınca cinsiyetine bir engel olup olmayacağına kadar risk söyleniyormuş ama ücret olarak 3-4 bin gibi fiyatlar duydum. ben ikili test yaptırıp bir risk durumu çıkarsa daha ileriki haftalarda bu fetal dna dediklerini yaptırabilirim şuan için gerekli görmüyorum. ikili testi sigortam karşıladığı için etkisi büyük tabi..
evet doktorum ilk görüşmemizde ikili üçlü test yerine fetal istiyorum ve detaylı ultrason demişti onun üzerine fiyat araştırmıştım ama çok istiyorsa kendisi ödesin yapsın yüksek ücretler ve yüzde yüz sonuç değil ihtimal hepsi eşim yaptıralım dedi ama ben gereksiz buluyorum şu an için bir risk olsa ultrasonalrda görünen tabiki fiyat düşünmem ama omurilik yapısı vs uygun görünüyor demişti ikili tarama ile yoluma devam edeceğimmBana da dün senin dediğin testten bahsettiler ama ben sadece ikili tarama yapacağımı söyledim. Diğer test Türkiye gidene 3.5 dış ülkeye gidecek olana 6.5 milyar dediler
kuzum ona bişey diyemem ama benim 7+4 çıktığında bebek 1.3 cm di geçen cumartesi.. ultrason fotosu yok mu onun köşelerinde yazıyor bebeğin ölçüsünü alınca makine otomatik hesaplıyor. sata göre sapma oluyor doktorlar normal karşılıyor onu geç yumurtlama vs için. benim sata göre 10 gün oynadı meselaKızlar dün sata göre 9+2 iken doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kanama vs yokmuş. Bebiş de büyümüş 1.5 cm olmuş. Dr 8hafta bitmiş 9a girmiş dedi. 9+2 olunca 9hafta bitmiş 10 a girmiş olmuyor muyuz? Geriden geliyor haftaya göre de demedi. Kafam karıştı. Bilgisi olan var mı?
Eger hamurişi yersem ve gec saate kalırsam benim de reflüm cosuyor. Ama saglıklı sebze, salata yersem hiçbişi yok. Sanki bebek yemek seciyorBenim normalde zaten gastritim ve reflüm vardı beni maffediyor özellikle geceleri bastırıyor sancı eşim sırtıma masaj yapıyorbiraz yürüyüş yapınca iyi geliyo
uyku eğitimi veriyor da olabilirler bazi egitimlerde bol gözyaşı varkucak bebeği değil ya 3 4 yaşlarında daha da gür sesle çığlık ata ata ağladı sabaha kadarr derdi neydi bilmiyorum ama doktora falan da götürmediler sağlık sıkıntısı var ise ama keşke götürseler de uyusam biraz demedim değil
bazi testler dedigin rutin kan kontrolleri mi? onlari mutlaka yaptiriyoruz zaten bende gebelige bagli hipertiroit, karaciğer enzimlerinde yüksellme ve idrarda şeker çıktı saatli bomba gibi. bebekle ilgili ikili tarama için emin değilim yaptirasim var ama eşim istemiyor parali olanlara ise hic yönelmiyor kötü cikarsa aldircaz sanki oara tuzağı diyor doktorumun fikrini merak ediyorum yarin gidicem ben deMerhaba kızlar nasılsınız bayağıdır yazamıyorum inşallah hepinizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerliyordur
Ben de pazartesi günü kontrole gittim ilk kez kalp atışını dinledim çok heyecanlıydı artık ultrasonda minnacık da olsa bebek görüntüsünü almaya başladı giderek daha çok annelik hissi yükleniyor
Size bir sorum olcak ben şu an 9+7'yim (doktor hesaplaması bu) Bir sonraki kontrole doktor 12. haftada çağırdı 12. hafta bazı testlerin yapıldığı haftaymış sanırım pek bilgim yok siz bunlar hakkında ne biliyorsunuz bir de tüm testleri yaptırmayı düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?