2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kimyonu da pek sevmem ama ben de alayım yeter ki olmasın o ağrı felaket oluyo anneler de emzirirken bebekte gaz olmasın diye kimyon yiyorlardı ya doğru etkili olabilir
Canım ağrısını biraz aldı ama zararlıda olabilirmiş. Cuma doktora gidicem sormam lazım ondan sonra duruma bakarız sende kullanma şuanlık

Aynen kağan kocatepe videoları çok iyi baya beğeniyorum
Aynı doktoru dinlemişiz
Benim normalde zaten gastritim ve reflüm vardı beni maffediyor özellikle geceleri bastırıyor sancı eşim sırtıma masaj yapıyor biraz yürüyüş yapınca iyi geliyo
Bende de gastrit var normalde de gaz sandım olurdu ama şimdi 100 katı gibi

Günaydın. En korktuğum olay çok çekinirim. Bayanlar neysede erkekler pek anlamaz bunlardan kapımıza dayanmazlar inşallah.
Bizim bide duvarlar kağıt gibi mübarek ve tam ortadayız sağda solda bitişik ev var tüm sokak ayakta olur kesin

Günaydın, bende dün gece 11e kadar uyuyamadım, normalde 8de uyuklayan ben. Acaba bir terslik mi var diye düşünmedim değil... Akşam randevum var bakalım inşallah her şey yolundadırr

Günaydın, bende dün gece 11e kadar uyuyamadım, normalde 8de uyuklayan ben. Acaba bir terslik mi var diye düşünmedim değil... Akşam randevum var bakalım inşallah her şey yolundadırr
Bende dün uyuyamadım uyuyana kadar canım çıktı. Ama merak etme bişey yoktur Allahın izniyle günü gününü tutmuyo vücudun. Hayırlı haberleri beklerik

Günaydın kizlar. Bende de son birkaç gündür yine bulantılar gelmeye başladı. Oyle kusucak gibi değil ama tatsiz bi aci bi tat agzimda, hareket edince bi rahatsızlık. Naneli sakız attım ağzıma uzanıyorum. Ne haberlere bakasim var ne de instagrama o kadar üzülüyorum ki hep kotu seyler var. Bebislerimiz guzel bi dunyaya dogsunlar insallah

Teşekkür ederim. Çok şükür devamı gelmedi sabah korku ile uyandım ama bir sıkıntı yoktu. Dün fazlaca yorulmuştum sanırım o yüzden oldu.

Merhaba kızlar nasılsınız bayağıdır yazamıyorum inşallah hepinizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerliyordur
Ben de pazartesi günü kontrole gittim ilk kez kalp atışını dinledim çok heyecanlıydı artık ultrasonda minnacık da olsa bebek görüntüsünü almaya başladı giderek daha çok annelik hissi yükleniyor

Size bir sorum olcak ben şu an 9+7'yim (doktor hesaplaması bu) Bir sonraki kontrole doktor 12. haftada çağırdı 12. hafta bazı testlerin yapıldığı haftaymış sanırım pek bilgim yok siz bunlar hakkında ne biliyorsunuz bir de tüm testleri yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Biz bu konuyu cumartesi konuşacağız doktorumla ama ben biraz araştırdım fetal dna seçeneği var bunu yaptırdığında ikili üçlü dörtlü testlere gerek kalmıyormuş şu an yaptırınca cinsiyetine bir engel olup olmayacağına kadar risk söyleniyormuş ama ücret olarak 3-4 bin gibi fiyatlar duydum. ben ikili test yaptırıp bir risk durumu çıkarsa daha ileriki haftalarda bu fetal dna dediklerini yaptırabilirim şuan için gerekli görmüyorum. ikili testi sigortam karşıladığı için etkisi büyük tabi..

ikili testte de hem ultrason görüntüsünden burun ense kalınlığı omurilik yapısına bakılıyor ve anneden kan örneği alınıyor. sanırım bunlar karşılaştırılıp down sendromu için bir risk çıkarıyorlar. bu kadar biliyorum ama daha detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa yanlış bilgimizi düzeltelim biraz da aydınlanalımmm

Bana da dün senin dediğin testten bahsettiler ama ben sadece ikili tarama yapacağımı söyledim. Diğer test Türkiye gidene 3.5 dış ülkeye gidecek olana 6.5 milyar dediler

Bana da dün senin dediğin testten bahsettiler ama ben sadece ikili tarama yapacağımı söyledim. Diğer test Türkiye gidene 3.5 dış ülkeye gidecek olana 6.5 milyar dediler
evet doktorum ilk görüşmemizde ikili üçlü test yerine fetal istiyorum ve detaylı ultrason demişti onun üzerine fiyat araştırmıştım ama çok istiyorsa kendisi ödesin yapsın yüksek ücretler ve yüzde yüz sonuç değil ihtimal hepsi eşim yaptıralım dedi ama ben gereksiz buluyorum şu an için bir risk olsa ultrasonalrda görünen tabiki fiyat düşünmem ama omurilik yapısı vs uygun görünüyor demişti ikili tarama ile yoluma devam edeceğimm

Kızlar dün sata göre 9+2 iken doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kanama vs yokmuş. Bebiş de büyümüş 1.5 cm olmuş. Dr 8hafta bitmiş 9a girmiş dedi. 9+2 olunca 9hafta bitmiş 10 a girmiş olmuyor muyuz? Geriden geliyor haftaya göre de demedi. Kafam karıştı. Bilgisi olan var mı?

kuzum ona bişey diyemem ama benim 7+4 çıktığında bebek 1.3 cm di geçen cumartesi.. ultrason fotosu yok mu onun köşelerinde yazıyor bebeğin ölçüsünü alınca makine otomatik hesaplıyor. sata göre sapma oluyor doktorlar normal karşılıyor onu geç yumurtlama vs için. benim sata göre 10 gün oynadı mesela

Benim normalde zaten gastritim ve reflüm vardı beni maffediyor özellikle geceleri bastırıyor sancı eşim sırtıma masaj yapıyor biraz yürüyüş yapınca iyi geliyo
Eger hamurişi yersem ve gec saate kalırsam benim de reflüm cosuyor. Ama saglıklı sebze, salata yersem hiçbişi yok. Sanki bebek yemek seciyor doktor da öğünlerine bak karbonhidrat çok fazlaysa bir sıkıntı vardır dedi. Her öğün mutlaka sebze, salata olmalı. Kendini böreklerle kandırma dedi

Kızlar aşermeler kaçıncı ayda başlıyor. Ona göre triplere gireyim canım çekti diye aklıma sürekli bişeyler yemek geliyor, hep de zararlı şeyler. Unutturuyorum kendime, yemiyorum. Bu aşerme işi riskli

uyku eğitimi veriyor da olabilirler bazi egitimlerde bol gözyaşı var

bazi testler dedigin rutin kan kontrolleri mi? onlari mutlaka yaptiriyoruz zaten bende gebelige bagli hipertiroit, karaciğer enzimlerinde yüksellme ve idrarda şeker çıktı saatli bomba gibi. bebekle ilgili ikili tarama için emin değilim yaptirasim var ama eşim istemiyor parali olanlara ise hic yönelmiyor kötü cikarsa aldircaz sanki oara tuzağı diyor doktorumun fikrini merak ediyorum yarin gidicem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…